Scudo Sports

Riddle oyunum :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
12.soru gerçekten çok güzel olmuş.geçmek kolay oldu ama.

ben hala oyunun nasıl çalıştığını ne yapıldığını nerden cevap bulunduğunu çözemedim :/ :(

Yunus gecmis 12yi :)

Arkadaslar, bir bolum oneren kisiye, onerisi uygulanirsa, istedigi bir bolumun cevabini verecegim.

12. inşallah saçma sapan bişey değildir wc de bile düşünüyorum. kafayı yicem ne la bu

Yunus gecmis olmasa kaldirirdim 12yi valla :)

O degilde, yunus 13u nasil gectin ya, korkulur valla senden :D

13 te baya kafa patlattımda sonra buldum ama asıl kaldırılması gereken 15 :D.o baya bi zor artık deniceğim bişey kalmadı.

O kadar ipucu da verdim yani sana ayıp be!! :D

Ek 1: 15. Bölüm, şu an son bölüm olduğu için hafifletilmeyecek. 15'e çok çok benzer bir bölümü, eskiden sınıf arkadaşım çözdüğünden, vicdanım rahat zaten :)

Ek 2:12'ye bir ipucu resmi eklendi.

Ek 3: Orta şekerli bir 16 eklendi.

''Adımı yazın bakalım'' süper olmuş ya... :) Ama hala resimle bile cevabı bulamadım :( (12.bölüm)

Yaparsın arkadaşım, bi anda cevap gelir aklına :) Ya da bu yolla geçebilirsin; "Arkadaslar, bir bolum oneren kisiye, onerisi uygulanirsa, istedigi bir bolumun cevabini verecegim."

Şu an yeni soru üzerinde değil, bilgisayarı kapattığınızda, tekrar açınca, ilk bölümden değil, kaldığınız yerden devam etmeniz üzerine çalışıyorum.
Yarısı bitti sayılır. Ara bölümler için hazır değil ancak, ilk 16 bölümü bitiren kişi, 17. bölüm yayınlandığında, oyuna girerse sayfa otomatik olarak onu 17. soruya götürecek :)

@Muhammed Emin AVCI

30 saniyede bir sayfa yenilenmektedir. Ardarda denk geldiyse kötü olmuş, üzgünüm. :)

@gurkankas

büyük harfle yazdığın yeri denedim olmadı:D:D
nasıl bi bilgi bu?:)

TAMAM buldum:D:D: aslında çok kolay:D

bu sefer de 9 u bulamıyorum:S:S

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri