Scudo Sports

Restorasyon :)

@Atakan Kovancı

Tamam diyecek baska sözüm yok, resimler de öyle falan cimamis en güzel egriligi anlasilan resim.... sayfa 1 yorum 5. Basarilar. Ben sana istedigin garantiyi verebilirim ki o masa kesin darbe almis ve arkaya dogru egri, eger senin dedigin gibiyse ben bisikletden anlamiyorum.

Scudo
@Murat Cömez

Kusuruma bakmayın açıkçası kesin konuşmuşum. Yaptığım yanlış yorumu şöyle düzeltmek isterim. En azından bisikletin bende bulunduğu yaklaşık 8-10 sene içinde bisiklet sert bir darbe almadı. Zaten mahalle arasında bisiklet sürerken de öyle bir şey yapmam mümkün olamazdı herhalde. Ama öncesinde bisikletin başına ne geldiyse orasını eski sahibi bilir. Çocukken bisikleti sürerken yada durduğu yerde bisiklete bir zarar gelmediği için de bisikletin hep orijinal haliyle kaldığını düşündüm.

Bisikleti bütün parçaları ile ayağa kaldırdıktan sonra yeni bir maşa arayışına girebilirim çünkü ilk önceliğim eksik parçayı bulmak :) . Son olarak maşanın sıkıntısını bilgilendirdiğiniz çok teşekkür ederim. Umarım en kısa zamanda projenin sonlarına gelip maşayı da hallederim.

• Beğen
Tepkiler: Rasimcan Meral
Resmi kopyalayamadım ama ön çatal neden eğri duruyor. Kazalı falan mı bisiklet? Sanki duvara çarpmış gibi.. Bu arada kolay gelsin..

Aynı bisiklet bende var galiba alman staiger markası, bende restorasyon yapmayı düşünüyorum ama bi türlü kıyamadım, buyrun 1977 model orjinal hali DSC_1595.jpg DSC_1601.jpg

Dosyalar

• DSC_1599.jpg
    DSC_1599.jpg
    65 KB · Okunma: 33
  • DSC_1597.jpg
    DSC_1597.jpg
    74 KB · Okunma: 34
Yaklaşık 2 hafta önce başladığım Favorit Çekoslavak bisiklet restorasyonum devam ediyor, atölyemde her parçasını sökerek temizlik ve polisaj yapıyorum. Bitince orjinal haline geri dönecek :)IMG_20160322_163140.jpg IMG_20160322_083251.jpg

Geri