B batu gurca Üye Kayıt 26 Ağustos 2013 Mesaj 78 Tepki 20 Şehir istanbul Bisiklet Bianchi 8 Eylül 2013 #21 @Cem Özyurt bugün bende aldım mat sprey boya beyaz. zmpara ile zımparaladım fakat, hala bisiklet aynı gibi boyas vs duruyor, sadece çizik çizik oldu, nalburcu böyle olmasının yeterli olacağını söyledi yardım ederseniz sevinirim.
@Cem Özyurt bugün bende aldım mat sprey boya beyaz. zmpara ile zımparaladım fakat, hala bisiklet aynı gibi boyas vs duruyor, sadece çizik çizik oldu, nalburcu böyle olmasının yeterli olacağını söyledi yardım ederseniz sevinirim.
Cem Özyurt Forum Bağımlısı Kayıt 15 Temmuz 2008 Mesaj 891 Tepki 292 Şehir İstanbul Bisiklet Mosso 15 Eylül 2013 #22 @batu gurca yeterli olur pürüzsüz yüzey olsa yeter
ßarış Yavaş Forum Demirbaşı Kayıt 13 Ekim 2012 Mesaj 512 Tepki 115 Şehir Edremit körfezi Bisiklet Salcano 15 Eylül 2013 #23 ön dişli korumalığı çok hoşuma gitti jant gibi duruyor bütün mü ? bu arada sticker ı da eklediğinizde tamamdır güzel olmuş
ön dişli korumalığı çok hoşuma gitti jant gibi duruyor bütün mü ? bu arada sticker ı da eklediğinizde tamamdır güzel olmuş