Scudo Sports

Restorasyon, Bianchi Rekord 935 Fakir restorasyonu

Bende de 1982lere 3 aşağı 5 yukarı olabilir olan bunun gibi kadro var göbeği yenileme düşüncelerimden dolayı bu konuyu okumam bayağı 1 bilgi birikimi sağladı Murat abi ile Raşit abi sayesinde bu sayede senin bisikleti de merak etmeye başladım. Hayırlısıyla toplarsın...

Scudo
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Konuyu takip eden ve bilgi alışverişinde bulunduğum yaptığımız çalışmayı beğenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Malesef ki bir duyuru ile konuya ekleme yapma şansımın durduğunu bildirmek isterim. Bir takım imkansızlıklardan ötürü ve ihtiyaç babında restorasyon projem burada son bulmuştur. Yani daha ileriye gidemiyorum. Toparladığım bu kadroyu da keyfine varamadan satışa çıkardım. Tüm değerli konu takipçilerine duyurulur :) kısmet olursa başka bir zaman başka bir projede görüşmek üzere. Sağlıcakla...

HTC U11 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@hodor
Son durum nedir yav

@mariokaldatoAbi Son durum yaptığım açıklamadaki gibi. Birkaç imkansızlıktan kadroyu satışa çıkardım. Başka bir gelişme olmayacak yani malesef...

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
beni 20 yıl öncesine götürdü bu konu. bisikletin tamamlanmamasına üzülmekle beraber, paylaşımınız için size çok teşekkür ederim.

@Mehmet Metin LeventDeğerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim Mehmet abi, başka bir zamanda başka bir projeyi tamamlama kısmeti olur umarım okumaya değer gördüğünüz için ben teşekkür ederim..

• Beğen
Takipteyim dedim proje durdu, üzüldüm açıkcası, keşke devam etseydi.

@UmtdgnyÇok da detaya girmek istemiyorum açıkçası kısaca eğitim kaynaklı giderlerden dolayı grupseti elden çıkardım. Kadroyu da aynı şekilde satmak durumundayım bu şekilde.

• Beğen
@Başar B.Ben de gerçekten çok emek harcadım ve tamamlamak isterdim fakat malum sebepler el vermedi ilginiz için teşekkür ederim en azından buraya kadar denediklerim belki denemek isteyenlerin işine yarar :)

Değerli arkadaşlar konuya bir güncelleme, kadroyu toplayamayacağım konusunda yaptığım bilgilendirme sonrasında bir gelişme oldu bahsettiğim gibi kadroyu satılığa çıkarmıştım ve bir arkadaşımın kadrosunun kırılması sonucu bu kadro kendisine satıldı. Dolayısıyla kadro yabancıya gitmediğinden konu yakında devam edecek bisikleti birlikte tamamlayıp arkadaşımın kullanımına sunacağım. Aynı zamanda bu kadar emek verdiğim bir bisikletin yakınımda kalması da benim için sevinidirici bir gelişme oldu. teşekkür ederim :). IMAG0386.jpg IMAG0395.jpg IMAG0386.jpg IMAG0395.jpg IMAG03802.jpg

Bunlar da kadronun son halinden kesitler. Kadro işçiliğimiz bitmiş durumda.

Konuya bir güncelleme kendim tamamlayamayıp arkadaşıma verdiğim kadro bir şekilde ayağa kalkmış durumda. Benim planladığım ve tasarladığım şekilde olmasa da şu anda kullanımda ve naçizane restore işlemimiz son buldu. Daha sonraki günlerde bu bisiklete Deriden güzel bir gidon sargısı dikeceğim. gidonun absürt görüntüsü ortadan kalkacak. Sahibi güle güle kullansın.

193762 dosyayı görüntüle

Ellerinize sağlık, mükemmel bir çalışma olmuş, her sayfasını/fotoğrafını zevkle izledim, okudum. Bir sorum olacak. Boyama işlemini kime yaptırdınız acaba? Kendiniz yaptıysanız detayını anlatmanız mümkün mü? Bu konuda birşeyler yapmak isteyenlere ışık tutacaktır.

• Beğen
Tepkiler: hodor
@BekirHan

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Boya işlemi ise o dönemde boya işi hakkında bilgim olmadığından bir fabrikada çalışan amcamdan yardım aldım. Boya işini robot ile eletrostatik yapıldı. Renk seçimini de amcam yaptı. O yüzden bu bisiklet üzerindeki boya tekniği herkesin yapacağı türden değil fakat diğer bir konu ekledim o konuda yaptığım boya, Tamamen kendim oto boya fırınında kompresör ve tabanca ile yapıldı. Boya sökme temizlik tinerle silme astar uygulama ve opak renk boya uygulandı. Ancak aşırı detaylı işlemler. Sprey boya ile bu görüntüler ve dayanıklılık yakalanmıyor.

Geri