Kendim ayriyetten deri işiyle hobi olarak uğraştığım için deri gidon sargısını kendi el dikişimle yapmayı planlıyorum bu diğer bisikletime ait resimdeki gibi bir demo yapmıştım.
HTC U11 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Görüşleriniz için çok teşekkür ederim diğer yorumlarda olduğu gibi beyaz gidon bandı kısa sürede kiri belli ettiğinden tercih etme şansım düşük [emoji4]
Teşekkür ederim, umarım temiz bir şekilde halledebilirim gidon sargısı konusunda da elimden geldiğince isteyen olursa yardımcı olmaya çalışırım tabi
Değerli arkadaşlar ön aktarıcı konusunda şöyle bir sıkıntıyla karşılaştım bu konuda yardımcı olabilecek yetkin kişiler var mıdır acaba. Aktarıcı kelepçesi değişebilir mi daha geniş aktarıcı kelepçeleri mevcut mudur acaba ?
Değerli arkadaşlarım ve abilerim bulmakta zorlandığım gidon boynu ve jant seti konusunda yardımcı olabilecek birileri varsa mesaj ile ulaşırsa sevinirim birkaç gündür bunları araştırıp bulamıyorum.
Graupner pantolu olan boyunu diyorsan onu bende de gördüm Raşit abi, aynı zamanda şu anda bütçemi aşıyor fiyatı gereksiz pahalı ama başka gördüysen linkini gönderirsen sevinirim
Aynen abi bana 25.4 lazım bu Elimdeki kalloyu ölçme şansım olmadı ama daha sar sanırım Elimde iki adet gidon var Birisi SR Sakae diğeri 3ttt Forma ikisi de olmadı.
Abi bu boyun Kalloy Ky 80 Şehir bisikletlerinde daha çok kullanılan tipte ve daha ince genellikle kalitesi düşük çelik gidonlar kullanılırdı Örnek Beldesan Rabbit zaten beldesandan çıkma. O yüzden bizdeki standart Gidonlar içine geçmiyor. Benim Bassodaki İTM eclypse 25.4 Kalloy tahminimce 1.mm daha dar.
Aynakolu Kozmetiği iyi olsa da daha iyi olabileceğini düşünerek sanayide yaptırdığım 100gr jant boyası ile yeniden boyadım ve vernik attım görüntü benim için gayet iyi