Scudo Sports

Redbull-22Haziran

Scudo
heybeli ada da son 1 km kala ilk on kişinin icindeyken lastik patladıktan sonra bisikleti eline alıpta benden başkası koşturan yok tur herhalde ama40 küsrüncü olmuşum o ayrı
redbull ve tüm sponsorlara teşekkürler cok iyi bir yarış oganize etmişler
inşallah devamı gelir

Gören görmüştür belki..ben Bostancı daki vapura giderken bir kişinin hatasında grubun dağalması sonucu dengeyi kaybettim ve düştüm..kalktım ilk 150 ye girdim 80 lerde bişeydim.Sonraki ada güzeldi 45 lerdeydim..Heybeli adası tam bi zulümdü..bir kişiyle çarpıştım vücudumda 6 yara oluştu ama pes etmicem dedim..fakat ben değilde lastik pes etti..patladı..vapuru kaçırdım..:S:eek:

Ama herşeye rağmen güzeldi...sponsorlara çok teşekkürler.

türkiyede yapılan tüm antreman yarışlarında(federasyon değil)bunun gibi ücretlerin alınması normaldir birde yarışda ve partide icilen redbull un haddi hesabı yok adam başına rahat 3 tane düşmüştür bunları paraya vursan mantıksız olur ve bunun gibi yarışlar olursa istanbulda ve türkiyede ve bu yarışları organize eden ve sponsor olan firmalara param son kuruşuna kadar helal olsun derim ve bu bir yarışdır kendine güvenen katılır katılmak istemeyen
bostancı kartal yapar tabi bu eğlenceden mahrum kalır alınan ücret semboliktir okadar da gönüllü calışıyor bunlarıda unutmayalım

Yorumlara bakılırsa eğlenceli bir yarış olmuşa benziyor.
Ben de bu yarışa katılmayı çok istiyordum , yarış final haftasına denk gelmesine rağmen kaydımı bile yaptırmıştım ama sınavlar yüzünden son anda vaz geçtim , yarışa katılmadım. Açıkcası biraz hevesim kursağımda kaldı.

Umarım Redbull ve onun gibi büyük sponsor firmalar çok daha büyük yarışlar düzenleyerek bisiklet sporuna katkıda bulunmaya devam ederler.

çok güzel bi yarış oldu, o sıcakta o yokuşları çekmek çok zor oldu o ayrı:)
Büyük Ada'ya kadar gittim orda da 30lu birşey oldum ama kime sorsam öğrenemedm kaçıncı olduğumu, umarım açıklanır..
RedBull'a çok teşekkürler ;)

@mert fr

Abicim eğer sen bostancıda öndeki grupta tahlihsiz şekilde dış taraftan yere düşen sporcuysan çok geçmiş olsun lastiklerin yine iyi dayanmış gene
yeni aldıgım sıvılı iç lastiklerimde oxyd lerim burgaz inişinde bıraktı beni ama çok takdir ediyorum tüm başarılı olanları kısa süreli de olsa bana kattığınız deneyim için...

öndeki gruptan birisi gercekten cok kötü bi şeklde düştü tam benim yanımdaydı, üstünde beyaz scott forması vardı.. sanırım gemiyede gelmedi. Geçmiş olsun.

Dediğiniz kişi Mehmet abi ydi...gerçekten çok kötü düştü..

Bense onun düşmesiyle 4 sıra geride düşen kişiyim..üzerimde robabank forması vardı...

@cemm

o bahsettiğinz Mert değil Mehmet abi, kadrosu ezilmiş baya, onu göremedm ama çok kötü düştü deniyor, baya kötüdr durumu sanrm:(

Sahil kısımda 3 şeritlik yolla sıyamadık... gereksiz zikzaklar yapanlar ellerini bırakıp gidenler gereksiz öne kırmalar..... vs vs.
Bir arkadaşımızda cok kötü düştü geçmiş olsun inş. cidd birşeyi yoktur.......

(link) yarışla ilgili açıklamalar ve bir kaç tane resim var.

• Beğen
Tepkiler: Selay Yaman
sukurler olsun Allaha saglamim nasil oldu anlamadim kucuk bi temas jant telleri koptu, kadro ezildi ( rivayete gore ise kadro uzerinden biri atilla mensubu gecmis )

ama arkama donup baktigimda uzerime gelen arkadaslari gorunce aha dedim gidiyoruz.

neyseki herseyde bir hayir vardir diyelim

kaza sonucu rahatsiz ettigim arkadaslar oldu ise hakkini helal etsinler

gonul veren herkeze tskler

@Ali İhsan

Böyle anlayışlı ve objektif insanlarla bisiklet sayesinde 2 satır bile olsa paylaşımda olmak mutluluk verici.

Fotoları bekliyoruz

@jankat

Siz şimdi yakıttan sonra Red Bull için de "Avrupa'da en pahalı Red Bull'u biz içiyoruz" dersiniz :)

Yarışmadan gerçekten çok zevk aldım. Kaza yapan arkadaşlara çok geçmiş olsun. Burgaz adada yaşadığım kaza ve teknik problem yüzünden heybeliye geçiş yapamadım. Zaten geçiş yapmayada pek istekli değildim :D Burgaz ada parkurunu tamamlamak benim için büyük tecrübe oldu. Yarışmaya katkısı olan ve katılan herkese çok teşekkürler. Derece alan arkadaşlarıda tebrik ediyorum. Ayrıca ödediğimiz para devede kulak kalıyor :)

Geri