Scudo Sports

Raleigh Super Course 2005

rodya

Daimi Üye
Tepki
882
İsim
Berkay
Başlangıç
2016—17
Bisiklet
Canyon
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Trainer'a Canyon'u bağlamak istemediğimden ikinci bir bisiklet ararken bunu aldım. Grupsetin Campagnolo olması cezbetti. Campagnolo'yu deneyimlemek istiyordum zaten. Temizlemek için grubu parçalarına ayırdığımda Campagnolo'nun işçilik ve malzeme kalitesine hayran kaldım. Parçalarda hiç aşınma yoktu, belki yaylar zamanla dirençlerini kaybetmiş olabilirler, sıfır halini kullanmadığımdan yorum yapamadım ama fonksiyonelliklerinde sorun yoktu.
Kadroya gelince Kinesis'in yaptığı bir kadro. 7005 aluminyumdan üretilmiş ve arka çatalda karbon tercih etmişler. Alüminyumun o gereksiz sertliği bunda yok, iyi bir iş çıkardıklarını düşünüyorum.

Kadro: Kinesis Superlight 7005
Maşa: Karbon
Aynakol: Fulcrum R-Torq RS 50/36
Ruble: 13/26
Grupset: Campagnolo Chorus karbon (2004-2006?)
Jant seti: Campagnolo Calima
Sele borusu: Tifosi karbon
Sele: Pro Griffon
Ağırlık: Pedal dahil yaklaşık 8.8 kg

IMG_5801.jpg IMG_5806.jpg IMG_5799.jpg IMG_5807.jpgIMG_5803.jpg

Scudo
Hayırlı olsun, ok güzel bir bisiklet. Donanım da müthiş, Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.

Dip not: Trainer de yazık edersiniz bu bisiklete.

@rodya Abi hayırlı olsun çok hoş duruyor deneme sürüşüne hiç çıktınmı

• Beğen
Tepkiler: rodya
@Murat Cömez Traniera Canyon'u bağlayacakmış Murat Bey. @rodya Güle güle kullanın yurtdışından mı aldınız. Size maliyeti ne oldu acaba.

@trainspotting35
Yok trainera Canyon'u bağlamak istemiyormuş, yanlış anlamışsınız.

Bence dışarda da size çok keyif verecek özel bir bisiklet, sadece trainera bağlı kalmayın derim. @rodya

• Beğen
bence trainer'a canyonu bağla. :) bisiklette bir kraliyet bisikleti imajı var. fiyatını merak ettim doğrusu.

• Beğen
@Murat Cömez Teşekkürler Murat Bey. Şehiriçinde işim olduğunda da çıkartıyorum.

@Bisiklet sever 93 Teşekkürler. 10 km civarı sürdüm ama performanslı sürmedim. Arka aktarıcı tek seferde en üstten en alta inebiliyor, yarış ortamında ideal olabilir. Vites geçişleri de benim shimano R8020'den hızlı ama onun kadar rafine değil.

@trainspotting35 Fırsat olursa bir gün deneyebilirsiniz :) Maliyetini hesaplamam lazım. Yalnız parçaları aldığımda dolar böyle uçmamıştı. günümüz kuruyla 4 bin lira ve üstü olabilir.

@emreertuna Kullanması keyifli gerçekten. Canyon insanı daha ciddi sürmeye zorluyor, bunda o yok.
Bisiklet ABD'den getirilmiş. Kadronun altında nationalbikeregistry.com a kayıtlı olduğuna dair seligraf gibi bir şey var.

Bisikletin stok halini merak edenler linke tıklayıp 8. sayfaya gidebilirler.
(link)

@rodya Çok ama çok güzel alet. Trainnerlik olmadığı aşikar dostum. Güle güle kullanasin

Geri