Scudo Sports

Rak şok kalkındırma ve yaşatma kulübü

Scudo
@DutPekmezi he casusta lazım bize :D

@Malik altuntaş
hahaha maşasız olmaz zaten önce maşayı al sonra pisiklete monte edersin :D maşalı fotonu bekliyoruz :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Olm illumunati misiniz, mason musunuz, yoksa forumun icindeki paralel forum olusumu musunuz, bu ne ya her rak şok:D :D

Bir rak şoklu nun klasik ozellikleri
1.Delikanlidir.
2.Delikanlidir.
3.Deli yok lan bunu yazmistim.
4.Efendidir
5.Diger maşalara saygilidir ama çete icinde sövebilir ama emin değilim mesela bende fox masa olsa yanimda sövse kavga ederdim
6.Forumda en ciddi konularin altina trol atip kaçma ihtimali vardir
7.Delikanlidir (lan ben bunu yazmistim sanki :D
8.yerli mali kullanir hatta sipeşılayzıd alip kadroyu boyayip salkano yazan bi denyoyu bizzat taniyorum : :D

Neyse aklima gelenler bunlar sizde ekleyin çetemizin ozelliklerini :D

@Hayrettin
Başlangıç falan olmadı ama ben elimde rok şok maşayla red bull rampec kazandım ama bisikletim yok diye saymadilar bir dahakine tourdu fransa gitcem rok şokla koşarak kazanip bisikletsiz pro bisikletci olcam aslinda oldum bilede neyse

17755022332x.jpgFox reyiz varken rakşok da kim miş

+ Her rak şokçu bir insanlık abidesidir
+ Büyüklerine saygılı, küçüklerine sevgilidir.
+ Her türlü konunun üzücü ve sevindirici yönlerini bulur.
+ Çoğu üyesi rak şok kullanmaz.
+ Rak şoku olsa bile, SR Suntour alma eğilimi içindedir.

@Kerem Özbayrak
dostum tasarımını avatar yaptım umarım sorun olmaz :d şakşuka muhabetide çok sağlamdı itiraf etmeliyim. Geyik muhabeti eğer içi doluysa yıkıcı olabiliyor :D sana eğer iznin olursa metalika dan sed bat turu parçasını armağan ediyorum benden tüm sevipte ayrılanlara , adana 123 ncü kamyon tır derneği şoforlarına , kaynıma eltime ve rakşoku düz arazide kırılıp " edrıyınnnnnnnnnn" diye bağıranlara gelsin

@Kerem Özbayrak

@mariokaldato
bide beni sevenlere gelsin :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri