Scudo Sports

Rak şok kalkındırma ve yaşatma kulübü

Scudo
@Kerem Özbayrak
metalika sepultura ac & dc guns & roses bon jovi the doors pantera red hat çili pepırs gibi gençleri gençliğimizde ufaktan dnlerdik ama kasaba çocuğu olduğumuzdan ve abazanlığın hormanlarımıza dayattığı negatif hislerden melankolikde takılırdık aynı zamanda .Cengiz kurtoğlundan tut Nejat Alp e kadar giderdi liste :D

@Kerem Özbayrak
supermiş senin adına sevindim kendi adıma kıskancımdan çatladım hıh :D

beyler bu gecek rakşok yönetimine darbe vurup yonetimi ben devralacağım.gurubun kurucusu yusufwow ve ceosu mariokaldo çok yaşlandılar. ve parasız ve çorapları ayakları kokuyorlar. ben ise yakışıklı, genç zengin ve güzelim. artık yönetime darbe vuruyorum. yeni ceo ve yöneticiniz benim. artık bana itaat etceksiniz. benim emirlerimi dinleyeceksiniz. hepiniz bana çalışacaksınız...
darbe planım şöyle: yusuf wow ve mariokaldatonun rakşok maşalarının içine gizlice balon yerleştireceğim. bunlar yolda turlarken kasisli yerden geçerken maşanın içindeki balon sıkışacak ve bomm. ikisi havaya uçacaklar. artık yönetim tamamen bende olacak. bunları ortadan kaldıracağım huhuhuhahahhhaaaaaaa
artık yeni liderinizin önünde diz çökün

@Cihan M.@chnkrmz @Ulaş Çavuşoğlu @Kubilay Koparan @V3DAT @mariokaldato @Hayrettin @Yusuf !!WOW!!

@Ulaş Çavuşoğlu

@chnkrmz

@Kerem Özbayrak

@Ulaş Çavuşoğlu

aslanım benim. senin hakkındaki düşüncelerimi boşa çıkarmadın. zaten senin içinde hep grubun ceosu olma planları kurduğunu hissetmiştim. boşa çıkarmadın. bana yardım et ve lider biz olalım :)

@??? Bu neyin kafası ekselansları :D

@??? Komutanım bir cisim yaklaşıyor ->@mariokaldato :D

O değilde konu sulandı chat room kurun ordan fantazi yapın :D

maşalara çıkartma yaptırma fikri çıktımı birinden yorumların hepsini okumaya üşendim :)

Geri