Daha önce birkaç kez görmüştüm, bugün ise zamanın varken bir tur attım.
İlk bakışta insanı çarpan, çok hoş bir görüntüsü var. Resmen, al beni; arada sahil turu atarsın, işe gidersin, hatta mümkünse saykılşık bile olursun dedirtiyor.

Tabii ki bu bisiklet çok ayrı bir kültür. İlk binişimde biraz sendeledim. Bisiklet hareket halinde oldukça bacaklarınız da hareket etmeli. Bence alışması ciddi zaman alacak, spd pedaldan çok daha fazla kazaya sebep verebilecek bir sistem. Yok ben illa bu tarz bisiklet kullanacağım diyorsanız, estetik olarak çok iyi bir tercih olacak.
Gelelim(bence)kötü taraflarına. Malzeme kalitesi biraz düşük. Özellikle frenler(benim denediğim modele arka freni de monte etmişler) ve renkli jantlar hiç güven vermiyor. Kadroyu test edebilecek şansım yok ama çok özel bir çalışma değil. Bsiklet üzerinde fazla bir donanım olmadığından yorumlarım bu kadarla sınırlı kalıyor.
Unutmadan, bu tarz bir sistemde; aynakol, zincir ve arka dişli taş gibi olmalı. Bu kısımlar da geçer not alacak kadar iyi gözüküyordu.
Şimdilik benden bu kadar. İsteyen olursa biraz daha detaylı incelerim.
Türkiye satışını gerçekleştiren firmaya da bol şans diliyorum. Yolları açık olsun.
Çok sözün özü; eğer para sıkıntınız yoksa ve fixielere meraklıysanız, 2. veya 3. bisiklet olarak alınabilecek güzel bir seçenek karşınızda duruyor. Parasına değer mi, bence değmez ama Türkiye'de seçim şansı az. Mesela Almanya'da 2.el sitesinde gördüğüm 30 euroluk bisiklet. Tarzsa tarz ve az bir emekle harika bir hale gelebilir.
(link)
Kafanızı daha fazla karıştırmayayım, sağlıcakla kalın.