Scudo Sports

PTT'nin yaptığı rezillik... (yanlış anlaşılma ptt'den özür diliyorum)

o anki sinir ayri, simdiki ozur dilerim tavri da ayri. ortasi olsun en iyisi

Scudo
Ben sarı paketin üstünde adres isim yazilmadigindan ve bu sarı paket global bir ürün olduğundan. Sarı paketler karışmış olabilir diye düşünüyorum. Karşıda sizin sarı paketinizi açan bir maden mühendisi olasıligi var bence. Geçmiş olsun tekrardan

Taa amerikadan iş güç yok türkiyeye taş yollamak ha ? kim bilir belki değerli bir şeydir. Bu arada geçmiş olsun :)

Ben dedim o goktasi diye hatta senin fenerden daha degerli :-D 100 gramina 5 000 dolar mi ne veriyolardi basina talihkusu kondu b.k ta cikabilirdi hahahahahah video varya bir tane adam izleyici gonderilerini aciyor icine b.k koymuslar hahahahaha hadi gecmis olsun bulursun o zaman kargo nu

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İki kere çanta siparişi verdim. banggood.com' dan ikisi de gelmedi. PTT cinin insafına kaldık.

evet yorumları alayım. :islik::islik:

teş.jpg

5 dk önce ptt den görevli geldi ve tekrar kargo paketi getirdi. kargomun barkod numarası iki pakete vurulmuş.
sikayet oluşturduğum için güvenlik kameraları kontrol ediliyormuş.
bana gelen içinde taş olan paketi geri verdik içinde fener olan paketi teslim aldım.
olay kapanmış oldu. :kedicik:

fener.jpg

• Beğen
Tepkiler: Holiganguc
@chnkrmz
Bende fener aldım 18650 ile çalışan yolda umarım banada aynısı olmaz

@chnkrmz
Feneri geri ver taşı al taşı

@chnkrmz
Geçmiş olsun. Herşey normale döndüyse sevindim. Taş kalsaydı :D :D

Sonradan çözülmüş olduğuna sevindim ama taş dedik doğru çıktı bir arkadaş gök taşı yazmıştı demek öyle birşeymiş

İlginç bir anı oldu

Harbiden taş daha değerli duruyor :D

Taş daha değerli bir şeye benziyor. :)

taş bilenin elinde değerlidir. bende kalsa hiç olurdu :D

Goktasi değil de sanki yanardağ da fırlayan lav parçası gibi. Parlıyor falan. Karışık bir maden gibi. PTT de hiç olmasın da taş :D

Merlin şaka yapmış olmasın :D

ben burdan şunu çıkardım benimde ara sıra yaptığım bişey net okumadan sağına soluna bakmadan acele ederek karar vererek hata yapmak....zaten geyiğin dibine vurulmuş :) ayrıca o arkadaştan bende özür dilenmesi taraftayım en azından özelden yazın buradan olmasa bile özür dilemek en büyük erdemdir küçülmez büyürsünüz emin olun.....son olarakta hemen kimseyi hırsız yerine koymayın ltf...zaten ülkece bıktık hırsızlardan....

Geri