Eğer çalışıyorsanız, paketlerinizi şirkete getirtmeye gayret edin, tabi şirketten falan da birşey demiyorlarsa.
Yarı kamu bir yerde çalıştığımdan, takip imkanı olsa da olmasa da oraya istiyorum. PTT ile gelecekse, adamlar da önemli birşey önemli belge falan sanıyorlar, gelmemezlik, kaybolma, "abi geldik bulamadık" vb. işler olmuyor. Teslim etmek için büyük çaba sarf ediyorlar. Kurumun avantajı diyeyim
Bu arada bende de bir defa "teslim edildi" diye mesaj göründü. Ürün ulaşmamıştı halbuki. Satıcıyla temasa geçtim, tabi o da kontrol ediyor, "e teslim almışsın birader" modunda

Neyse bir daha yollayayım dedi. İkinci ürün yola çıktığı sırada benim ürün geldi birkaç gün sonra. Gelen PTT görevlisine sordum, abi bendeydi gönderin, teslim aldım dağıtıma çıktım diye öyle yazılmıştır, nasıl olsa o gün teslim ederim diye ama olmadı, bazen sistem öyle gösteriyor dedi

Len dedim öyle görünce ben de satıcıya "kayıp oldu" diye mesaj gönderdim adam şimdi tekrar gönderiyor dedim. Yok abi kaybolmaz bizde merak etme dedi
Bir defasında da Microsoft bana ürün CD'si gönderiyor, şu kadar zaman geçerse bize haber verin diyor. Aradan o kadar zaman geçti, hatta biraz daha bekledim, ürün ortalarda yok. Kayıt açtım, dedim böyle böyle bu kadar gün geçti, bana gelen giden yok. Aaa tamam çok özür dileriz, bir daha yolluyoruz. Yolladılar... İki aynı CD aynı gün aynı anda, ayrı paketler halinde elime ulaştı, "al lan al, ne CD'ymiş beee" der gibi