Scudo Sports

PTT ve Yurtdışı Alışveriş Sorunları

Scudo
Arkadaşlar, ben de Evanscycles'tan 9 Nisan'da sipariş vermiştim. Adres olarak da iş adresimi verdim. 10 Nisan'da kargolandığına dair e-posta aldım.

Evanscycles'ın bütün kargoları DHL ile mi geliyor yoksa PTT ile gelenleri de oluyor mu.?
Gelen görevlinin(DHL veya PTT görevlisi) bana ulaşaması durumunda ne gibi bir yol izleyeceğim, soğuk su mu içeyim.? :)

İki gündür ukim de görünen kargomun bugünkü hali :)

kjko.png

Bi benim gönderide mi var sorun, yoksa sistemde mi acaba?

Benim Nisanda verdigim siparisler DHL ile tikir tikir ulasti ancak 25 Martta verdigim hala Turkiye'ye girmemis gorunuyor.
Royal Mail bir paketimi Fransaya gondermis onlar da biz Turkiye degiliz demis tekrar Ingiltereye iade etmis. Yazdim bakalim ne olacak...

Hafta sonu bike-componentsten lastik siparişi verdim. Dil ingilizce seçmem rağmen bu tötonlar habire bana almanca mesaj yolluyor. Google çeviriden de bişey anlaşılmıyor. Şu mailde ne demişler kabaca söyleyebilecek var mı ? BU lastik bu paraya olmaz paranı geri verelim falan mı diyorlar ?

https://blu182.mail.live.com/ol/clear.gifhttps://blu182.mail.live.com/ol/clear.gifhttps://blu182.mail.live.com/ol/clear.gif
AuftraAuftragseingang bei bike-components
Bei RÜCKFRAGEN und ÜBERWEISUNGEN gib bitte die Auftragsnummer XB1658819X an.

Wir bestätigen den Eingang Deines Auftrages bei bike-components
Eine Auftragsbestätigung im rechtlichen Sinn erfolgt gemäß unseren AGB durch den Versand der Ware an Deine Lieferanschrift.
Deinem Auftrag liegen unsere allgemeinen Geschäftsbedingungen zugrunde, die Du unter (link) bereits gelesen und akzeptiert hast.
Die allgemeinen Geschäftsbedingungen zum Ausdruck findest Du am Ende dieser mail oder unter (link)
Dort findest Du auch eine genaue Erklärung zu Deinem zeitlich befristeten Widerrufs- bzw. Rückgaberecht!

Son zamanlarda wiggle.co.uk'dan ürün alıp gelmesini bekleyen var mı?

Dün gece itibarı ile ptt'nin sitesinden kargomun durumuna baktım. Diyarbakır'a gelmiş olarak göründü. Bu sabah da PIM'e ( Posta İşletme Müdürlüğü) gittim. Ürünümü aldım. Hiç sıkıntı olmadı :) 1 haftada teslim almış oldum :)

Çek Cumhuriyetin'den Diyarbakır kargoya verilme günü ile beraber 8 gün. İyi ya.

Dosyalar

• ptt.jpg
    ptt.jpg
    57,3 KB · Okunma: 13
  • ptt.jpg
    ptt.jpg
    57,3 KB · Okunma: 14
Sanırım hız rekoru kırdım :):)

Çinden sipariş ettiğim aksiyon kamera singapur post ile 13 günde türkiye ye giriş yaptı.

helal olsun singapur post a işini iyi yapıyor.

@isamorgil, kargo takip numaran yok muydu ? güzergahı ve kargo takibini merak ettim. Var ise ve paylaşır isen sevinirim.

bu kargo takip numarası RF325708685SG

buda ptt nin takip sayfası (link)
(link)
tabii az önce ptt nin site gitti :mad:

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Aslanhan
Ya bu upim ve ptt dağıtım merkezi beni delirtecek. 20 gündür paket yok ortalıkta. 1 hafta da gelen ürünler gelmiyor.

@Erdal YILMAZ Hocam PTT saçma sapan bir takip sistemi kurmuş. Web sitesinden bakınca görünmeyen paket cep uygulamasından bakınca görünüyor. Eğer denemediyseniz bir deneyin derim.

@mehmet.ali

Takipsiz aldım ne yazık ki. wiggle.co.uk'dan kol ve bacak ısıtıcısı aldım ama gelmedi. Adamların kargo ücreti zaten çok yüksek, bir de takip için fazla ödemek istemedim. Bunlardan jant seti ve daha önce bir çok şey aldım. Hepsi 8 gün de kapımdaydı. Bence farklı bir durum var. Havalimanı yada upim de bir gecikme yaşanıyor diye düşünüyorum.

@İbrahim Aslanhan

kesin emin olamayız uçakla gelmiş olsa çok daha erken gelmesi gerekirdi. belki çinden singapur a kadar gemi ile gelip oradan uçaka ile geldi.

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Aslanhan
Sanırım isyanımı duydular, wiggle'dan aldığım ürün 20 gün sonra, yani bu akşam elime ulaştı. :D

Wiggle'dan Geçen pazar aldığım ürünler hala elime ulaşmadı benimde. beklemedeyiz

Benim wiggle'dan ekim başı gibi sipariş ettiğim kışlık jersey (takipsiz) hala gelmedi :)

Geri