Scudo Sports

PTT ve Yurtdışı Alışveriş Sorunları

Scudo
@kamakmuh

takip numarası veripte sadece çin içerisinde çalışan bildiğim sadece YANWEN kargo var. ondan da zaten uzak durmak gerekiyor. sizin bun firma haricinde bildiğiniz firma varmı. paylaşalım burada da tongaya düşmeyelim.

@isamorgil eminim karşılaşmışımdır ama aklımda değil, tekrar karsılastıkca buradan paylaşırız. zaten kaytısız postaya ruhen karsıyım artık. ptt'dekıler yurutur dıye dusunmekten alamıyorum kendımı.

Screenshot_2015-04-13-13-30-13.png
Ürün tahmini elime ne zaman geçer bilen var mı durumu nedir nasıl ogrenebilirim ?

valla bütün konuyu okumam mümkün deil. kısaca sorayım. 1500 euro üzeri sipariş veren varmı ? yada gümrük vergisi ödemekten kurtulabilen ?

Siparişimden 4 gündür haber alınamıyor. Umarım iyidir :D

Arkadaşlar bu normal mi? 5 gündür hala Almanyada görünüyor kargo.

https://farm9.staticflickr.com/8745/17131513965_4412daf158_b.jpg

09/04/2015 tarihinde turkiyeye doğru yola çıkmış en geç 15 gün içinde turkiyeye giriş yapar...

• Beğen
Tepkiler: mehmet.ali
@sinobjk

siparişin boyut olarak küçük bir şey olsa faturayı da düşük göstere bilsen bir ihtimal gözden kaçar diyeceğim ama muhtemelen bisiklet getirteceksin. O gözden kaçmaz alırlar parayı :)

Merhaba arkadaşlar,

Almanyadan bi kargo geliyor. Deutschepost aracılıgı ile geliyor ve trackingim var ama malesef tr ye girdikten sonra takip edemiyorum.

Tracking'de gelen uyarılar şu şekilde: (bi hafta önceki)

"The item was handed over to customs in the country of destination Turkey at Apr 5, 2015."

2 gün önceki:

The item has been forwarded to the mail center at the destination Turkey at Apr 13, 2015.

Gümrük sınırını aşıyor ürün ama ben ne kimseye bi kağıt gönderdim ya da para gönderdim. Sizce oturup beklemem mi gerekir yoksa birilerini arayıp bilgi almaya çalışayım mı

Nihayet bugün kargo Türkiye topraklarına girdi :D

Yalnız ptt takip sayfasında sadece adresim yazıyor. İl ve ilçe bilgisi yok umarım geri göndermezler.

5-7 gün içerisinde teslim aldığım gönderileri özler oldum. 2 hafta olacak wiggle'dan aldığım ürün ortalıkta yok.

@Erdal YILMAZ benim de taaaa 27 martta wiggledan aldığım schwalbe durano plus lastikler ortada yok. 3 kere chat ettim konuştum ama umudu da kestim. Yarından sonra şikayet edip paramı geri alacağım

@Roux

Ben wiggle'dan çok şey aldım. Hatta jant seti bile aldım. İlk kez böyle uzun sürdü, anlamış değilim.

Tüm yurtdışı gönderilerinin teslim sürelerinde uzama var artık sebebi nedir bilmiyorum ama yazın yaklaşması ile birlikte kargo firmalarının iş yükünün artmasıyla eskiye nazaran teslim süreleri uzatıyor diye düşünüyorum.

Bike-components sitesinden siparişim 24 günde geldi. Eskiden 10-12 gün arasında teslim ettiği zamanlar oluyordu.

Buraya genelde sorunlar yazılıyor ancak güzel şeylerde oluyor :) Çarşamba akşamı Evanscycles'dan sipariş geçtiğim Garmin 510 Cuma öğlen saatlerinde ulaştı.

@Ucuncu Emre

DHL ile geldiği için bu normal bir durum, güle güle kullanın. :)

merlincycles.com'un kullandığı royal mail sistemi istikrarlı. Sipariş verdiğim andan itibaren 3 gün içinde TR'ye ulaşıyor. 3-4 gün de TR içinde dolanıp bana ulaşıyor. Salı gecesi verdiğim sipariş cuma günü dağıtıma çıktı olarak göründü. Pazartesi günü bana teslim edilir.

15 Martta siparis verildi hala bekliyorum :mad:

Geri