Scudo Sports

PTT ve Yurtdışı Alışveriş Sorunları

Scudo
@Ali.K Valla çok mutlu oldum şimdi ilk alışverişimdi gumruk korkusuna kargo dahil 60 euro yapmıştım.

arkadaşlar Ankara olan adresim Ptt deki amcalar arnavutköy sanıp oraya götürmüşler :) ne yapmak lazım :) nereyi kimi aramak lazım telefon numaram falan açık şekilde yazıyor ama halen arayan soran olmadı başına böyle bişi gelen var mı?

arnavutkoy dediğine bakmayın bende de bir kac seferdir arnavutkoy yazıyor fakat adresime geliyor sistemsel bir hata olabilir

• Beğen
Tepkiler: Yavuz S.
7 şubatta almanyadan çıkan bikediscount siparişim istanbula gelmiş. en geç pazartesi elimde olur sanırım.

5 şubatta dxten ekstra 1.70 dolar takip no parası ödeyerek çakma roswheel sele altı çanta sipariş ettim.
eleman 11inde ChinaPosta verdi.
China Post 11i gece yarısı güvenlik kontrolü yaptı
12si gümrük kontrolü yaptı.
14ünde Havayoluna yolladı
15inde bir daha gümrük kontrolü yapıldı . Sonra 10 gün hareket olmadı.
25inde yine gümrük kontrolü yapıldı (Bugün 27si hala hareket yok. Hala Çinde bekliyor)

Şu an başka bir şey daha bekliyorum o takip nosuz ve 2 ay oldu gelmedi. Biliyorum ki bizim PTT değil Çin kaynaklı gecikmeler..

BU hafta sonu ebayden bir forma siparişi vereceğim elim hiç gitmiyor vallahi..

@Yavuz SOYLU
Bende de benzer durum oldu sultangazi olan adresimi sulta olarak yazılmış arnavutköyden sarıyere yollamışlar sarıyere vardığında şubeyi aradım düzelttiler tekrar kim'e gönderdiler ordanda sultangazi şubesine gelmesini bekliyorum. Muhatabınız şube olursa daha kolay ulaşabilirsiniz...

• Beğen
Tepkiler: Yavuz S.
image.jpg Denizliye gelecek bike24 siparişim denizliden muğlaya gitmiş bi yorumu olan var mı? İlk defa başıma geldi ne yapmalı

17 kasımda ebayden 2 çift eldiven sipariş ettim. ocak 15inde bunlar hala gelmedi. Paramı geri aldım. Sonra üste para ekleyip Merlinden bir çift altura eldiven aldım. Geldi kullanıyorum.

Bugün postacı geldi ki 18 kasım tarihli pakedi bana verdi.

Şimdi ihtiyacım olmayan eldivenlere bir daha para vermek zorunda kalacağım..

sorun değil de acayip haz aldığım bir alışveriş deneyimi yaşıyorum. 26 şubatta ebayden aldığım maşa aynı gün kargoya verildi ve bugün istanbula girdi :) sanırım iki güne de elimde olur :D

maşa.jpg

10 Şubat'ta Wiggle'dan iki ayrı pakette sipariş verdim. Bir pakette ayakkabı diğer pakette pedal ve bir tshirt vardı. Bugün adamlara 15 iş günü geçti hala paketim gelmedi diye yazdım. Hemen cevap yazmışlar. Ayakkabı artık ellerinde olmadığı için para iadesi ya da wiggle içerisinde kullanmak için indirim kuponundan birini seçmemi istemişler. Diğer ürünler için paketi hazırladıklarını adresimi teyit etmemi sonrasında yeniden yollayacaklarını yazmışlar.
Ben utandım resmen. 10 gün sonra ilk yolladıkları paket gelirse diye korkuyorum...

starbike tan aldığım dt swiss revolution jant telleri, 19 şubatta kargolandı. Bugün elime geçti. Kargo ücreti dahil 70,08 euro luk bir alışveriş yapmıştım. Gümrüğe takılmadı. Sadece 3.00 TL gümrüğe sunma ücreti ve 0,6TL Damga vergisi alındı.

@Metehan D.
Hayır en ucuz seçimi seçiyorum hep. Normal posta ile geliyor.

image.jpg Ptt yine harika çalışıyor. İlk önce denizliye gelen kargoyu bi muğlayı gezdirip geldiler şimdi de evde olmama rağmen ne gelen oldu ne giden teslim edilemedi diyor kapıya baktım kağıt vs bişey yok. Ha bir de saat şuan 11. 11:53de teslim girişiminde bulunuldu veya teslim edilemedi diyor adamlar gelecekten haber getiriyor :)

Bu da benim kargo, 22 gündür ses seda yok, kargosu benimkiyle beraber gelen var mı aranızda

Dosyalar

• Screenshot_2015-03-05-21-53-57.png
    Screenshot_2015-03-05-21-53-57.png
    32,7 KB · Okunma: 39
bike24 ten alışveriş yaptım neden hala kargolanmadı dedim cevap olarak As soon as your bank verified your credit card dediler geçen sefer ertesi gün kargolamışlardı arkadaslar ne verified olacak ki limit var anlamadım valla:uzgnm:

https://i.hizliresim.com/1Yakm1.jpg
18 dolarlık ürünüm gümrüğe takıldı bakalım süreç nasıl işleyecek

@Cuneyt Erkman

Genel bişey oldu artık bu 1,5-2 ay dan beri böyle gümrüğe sevk edildi yazıyo,ama gümrük vergisi almıyorlar.75 euro nun altı ise tabi

Buda benim aldığım ürün 8 dolar fiyatı vardı,herhangi bir vergiye tabi olmadı;

https://i.hizliresim.com/ZLjkmV.png

• Beğen
Tepkiler: Cuneyt Erkman
Selamlar arkadaslar elinize ulasan urun siparis ettiginiz urun oluyo mu yoksa hilesi hurdasi olabiliyo mu?

Geri