6 Aralıkta ki 8 parça siparişimden 2 tanesi hiç gelmedi. Ama 2 Şubatta 11 parça sipariş vermiştim 1 tanesini az önce geldi. Güzel bir bandana ve burada ki 30-40 TL'lik bandanalardan farkı yok Ve 6 günde microshift hoodlarda geldi
Merlincycles'tan ztr olimpic jant çemberleri aldım. 10 şubatta yurtdışa sevkedilmiş. Bugün kırmızı içindeki açıklama yazıyor. BU ne demek oluyor, bir bilen başına gelen var mı? Türkiye'ye mi girmiş, yoksa girmiş de iade edilmiş ve İngiltere'ye mi dönmüş oluyor?
@Oğuzhan Y.
Evet, farkettim hocam. Merlincycles profiline girip bakayım dedim, kargo bilgisi güncellenmiş; ptt sitesinden takip edebileceğim takip no girilmiş.
bir alışverişin iadesi nedeniyle paypal bakiyemde para var ama rakam küçük olduğu için üzerine ekleme yapmam gerekiyor k.kartından paypal a para aktarabiiyormuyum yada nasıl bir çözüm olabilir?
Bike-discount.de'den daha öne alışveriş yapan var mı? 7 şubatta Almanya'dan çıkmış ama hala hareket yok. 10 şubatta İngiltere'den çıkan merlincycles siparişim çoktan geldi, bunda tık yok. Hesapta dhl getiriyor.