Scudo Sports

PTT ve Yurtdışı Alışveriş Sorunları

6 Aralıkta ki 8 parça siparişimden 2 tanesi hiç gelmedi. Ama 2 Şubatta 11 parça sipariş vermiştim 1 tanesini az önce geldi. Güzel bir bandana ve burada ki 30-40 TL'lik bandanalardan farkı yok:) Ve 6 günde microshift hoodlarda geldi:)

Scudo
merlin kargo.jpg

Merlincycles'tan ztr olimpic jant çemberleri aldım. 10 şubatta yurtdışa sevkedilmiş. Bugün kırmızı içindeki açıklama yazıyor. BU ne demek oluyor, bir bilen başına gelen var mı? Türkiye'ye mi girmiş, yoksa girmiş de iade edilmiş ve İngiltere'ye mi dönmüş oluyor?

@avanak_abdi
Artık PTT'den takip etmeniz gerekiyor.

@Oğuzhan Y.
Evet, farkettim hocam. Merlincycles profiline girip bakayım dedim, kargo bilgisi güncellenmiş; ptt sitesinden takip edebileceğim takip no girilmiş.

bir alışverişin iadesi nedeniyle paypal bakiyemde para var ama rakam küçük olduğu için üzerine ekleme yapmam gerekiyor k.kartından paypal a para aktarabiiyormuyum yada nasıl bir çözüm olabilir?

son bir hafta on gündür ne geliyorsa gümrüğe gidiyor nedense henüz ücrette istmediler gelen bir üründen böyle olan varmı

3 hafta onceki siparisten hala haber yok

Cuma gönderilen ürünüm dün İstanbul uluslar arası posta işletmeye girmiş durumda. herhalde pazartesi falan elime ulaşır artık :)

@andjustice4all
Bir hareket varmı siparişinizden? Bende 5 şubatta sipariş vermiştim hala aynı durum tablosu bir hareket yok.

@Mustafa balcı

10 Şubat'ta İstanbul gümrüğe girdi ve 16 Şubat'ta İzmir PTT'nin bir şubesinden teslim aldım.

@Kerim BEŞER
1 ayı bulacak sanırım hocam siparişlerin bize ulaşması.

(Ali ekpsressden verdiğim diğer bisiklet formasıda geldi, sırada şort var inşallah o da sıkıntısız gelecek diye umuyorum.)
GÖNDERİNİN HAREKETLERİ
  • [TR][TH]SIRATARİHSAATİŞLEM TÜRÜAÇIKLAMAİŞLEMİ YAPAN
    PTT İŞYERİ/ŞUBEİLÇEİL
    111/02/201516:34:00Gonderi musteriden alinmistirReceive item from customer (Otb)--CHINA (Yurt Disi)
    214/02/201515:37:00Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden)The item was forwarded to the destination country (Otb)--CHINA (Yurt Disi)
    [/TH]
[TD]
[/TD]
[TH] [/TH][/TR]

Aliexpress teki gecikmeler çin yeni yılı yüzünden olabilir 18-24 ü arası olması lazım yazıyım dedim :)

• Beğen
Tepkiler: Cuneyt Erkman
Buyrun size rekor sunuyorum. Screenshot_2015-02-24-12-07-18.jpg

Aralık 1inde siparişim parasını iade aldım gelirse komik olacak gerçekten hiç böyle bir durumla karşılaşan var mı :)

1-1-2015 de ilk kayıt
22-02-2015 de İstanbul bakırköyde diyor wuhuu amma sürdü be...

@Yağız Gökmen
Bende forma bekliyorum 25'inde bitiyormuş yeni yıl tatili. En kısa zamanda göndereceğiz falan dediler bana.

• Beğen
Tepkiler: Yağız Gökmen
@Ardaa
Arda bey merhaba bende forma bakıyorum sizin tercih ettiğiniz satıcı varsa öğrenebilirmiyim

Bike-discount.de'den daha öne alışveriş yapan var mı? 7 şubatta Almanya'dan çıkmış ama hala hareket yok. 10 şubatta İngiltere'den çıkan merlincycles siparişim çoktan geldi, bunda tık yok. Hesapta dhl getiriyor.

Geri