Scudo Sports

Profesyonel yarış koşmak isteyen Genç bisikletçiler aranıyor?

Döviz kuru bizde fark etmiyor,
Atilla Bey bilirsiniz ki spora destek vermekte,
siz atilla beyin yanına gidin benim gönderdiğimi söyleyin sizin düşünemeyeceğiniz indirimi yapacaktır.(Sporcu olmak şart)
Bisiklet sporunu yapmak için döviz kurunu beklemenize gerek yok.

@Oktay Ataş

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
Scudo
Bizin takımımızda Doğukan isminde sporcumuz var. 14 yaşında ve yatılı okuyor, okuluda çok serbet okul değil, okul müdürüyle atilla bisiklet olarak zorda olsa izin aldık. Aldığımız izin akşam boş zamanlarında makaraya binmesi içindi ve şuan binmeye başladı.Demek istediğim ilk önce kafada bitirmek ondan sonrası çok kolay. :)

@Oktay Ataş

Aktif olarak yarış koşuyorsanız birada yaşınız büyük ise il dışındaki sporculara kısmen de olsa destek veriyoruz.

@AHMET67

@Ali Emrah AYYILDIZ

Ben 2010 Ekim'de Specialized'in Allez modelini gördüm ve bu bisiklet benim olmalı dedim ve o günden beri para biriktiriyorum bu biriktirdiğim para 1000TL'yi aştı. Gittim satıcı ile konuştum o 1000TL'yi peşin gerisini kredi kartına taksitle çekebilirim dedi ve cazip bir indirim de sundu bana.

Atilla Bey'in indirim yapacağından şüphem yok zaten, ancak ben kafayı biraz o bisiklete takmış durumdayım sanırım aşık oldum ona :) Ancak boş zaman bulduğum zaman Atilla Bey'in yanına gidip takım, spor, bisiklet hakkında konuşmak istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ali Emrah AYYILDIZ
İnşallah olur.
Aktif pedalla çalışmış olsak emin olun konuşup yardımcı olmaya çalışırdık ne yazik ki çalışmıyoruz.
En kısa zamanda uğrarsanız iyi olur çünkü sezon yeni açıldı, sizin yaşınızdaki sporcular her geçen gün kendilerini daha iyi geliştiriyorlar, sizde geç kalmayın.

@Ali Emrah AYYILDIZ

anlıyorum bu cuma veya haftasonu büyük ihtimal geleceğim :)

Hafta sonu Gelirsen benimle görüşürsün. :)
Atilla bey çünkü Konya yarışına gidecek. :)

@Oktay Ataş

@Ali Emrah AYYILDIZ

sizde bana yardım edebilirsiniz sanırım, eğer illa ki Atilla Bey ile görüşmek gerekirse diğer hafta da olur :)

Ben yardımcı olurum ama bana geliceğiniz saaati kesin bildirim 3'den sonra polenezköy'e gidicem. Yarış lisanslarını ibraz etmek için.

@Oktay Ataş

@Ali Emrah AYYILDIZ

dersaneden 13:00'de çıkıyorum büyük ihtimal dersane çıkışı gelirim. Eğer siz belirtirseniz mağazada bulunduğunuz saati ona göre ayarlamaya çalışırım birşeyler

Yaşımın daha küçük olmasını ve sizin ankarada olmanızı o kadar istedim ki mesajınızı okuyunca. Duyarlılığınızdan ötürü teşekkür ediyorum. Son koşulan cumhurbaşkanlığı bisiklet turundaki takımlarımızın başarısı da gösteriyor ki türkler gelecek 10 yılın potansiyel bisiklet şampiyonları...

• Beğen
@Mehmet Emin

Sen yanlış yarışı izledin heralde, başarı falan yoktu maalesef...

@Özgün ÇETİN

dostum bu zamana kadar ilk 10a girebilen bi sporcu yoktu malesef. fakat şu 2 yıl içinde cok degisti takımlar ve sporcuları. konyaseker ve manisada cok iyi sporcular var. bu sene kondüsyon eksikleri vardı yarısa cıktıklarında. koev tek basına yeter. gecmısını bi oku istersen adamın. takımlarımızı kücümseme istersen. miraç kal türkiye tarihine imza attı. ilk 10a giren tek sporcu. ki bu adamın yaşı daha 22 . cok degil. 3 sene sonra bir yıldız daha geliyor. hep beraber dereceler yapıcaz inş. bunları sallamıyorum. şekerin içinde oldugum için biliyorum ve söylüyorum.

Tabiki bizim için sorun olmaz, İstanbul da olmanız çok iyi avantaj.
En kısa sürede külübe gelirseniz konuşalım.

@Aytaç Şenoğlu

Selam merhaba komşum 97 doğumlu bisiklet sporuna profosyonel anlamda adım atmak istiyor fakat aile ve biisiklet desteği olmadığı için bu spora başlayamıyor kendisi istekli ama söylediğim sebeplerden dolayı başlayamıyor yorumunuz ne olur acaba.

• Beğen
Ailesi ile ilgili sorunlarını çözebilirse, ekipman konusunda desteğe hazırız. Ama ilk önce ailesini ikna etmesi gerekiyor. Ondan sonrası çok kolay.

@Recep Volkan ÇETİNCEVİZ

Tekrar selam komşum ailesi ile bu gün konuşacağını söyledi bu hafta içerisinde ondan bilgi alacağım kendimde ailesinden izin almış mı bakacağım eğer tamam ise bu ayın Haziran 18 20 21... gibi tarihler arasında verdiğiniz adrese gelmeye çalışacağız yeni bir haber olursa buraya yazacağım.

• Beğen
Geri