Scudo Sports

Profesyonel yarış koşmak isteyen Genç bisikletçiler aranıyor?

Ali Emrah AYYILDIZ

Aktif Üye
Tepki
91
Profesyonel anlamda yarış koşmak isteyenlere , İmkan bulamadığı için yarışlara katılamanlara, Ailelerin güvenle çocuklarını emanet edemediklerinden dolayı bu sporu yapamayan, 1995-1998 Doğumlu Bisiklet sporunu seven Genç yeteneklere "ATİLLA BİSİKLET TAKIMI" olarak tam destek vereceğiz.

(1995-1996= Yıldız A)
(1997-1998= Yıldız B)

Takımımıza katılmak isteyen arkadaşlarımızı bizlere ulaşması yeterli olacaktır.

ATİLLA ATAY = 0533 232 99 51
ALİ EMRAH AYYILDIZ = 0555 809 75 20
TARIK GÜL = 0544 248 90 42

Atilla bisiklet takımı: Nuhkuyusu Cad No 88/B Altunizade Üsküdar İstanbul

Bizlere yukarıdaki telefon ve adreslerden ulaşabilirsiniz.

Scudo
Ali abi katılmak isteyen arkadaşlar illaki olacaktır.Bende o arkadaşlar için sorayım.Yarışlara hazırladığınız belirli bir taz varmı(dh freride xc hardtail yada yol) yoksa her tarzda yardımcı olacakmısınız arkadaşlara?

• Beğen
Tepkiler: Ali Emrah AYYILDIZ
Daha büyükler için de birşey yapıyor musunuz? :p

Bu arada Üsküdar'dan taşındıktan sonra hiç uğrayamadım, yakında gelmek istiyorum mağazaya.

Selamlar..

Daha büyükler içinde yaparız neden yapmıyalım. :)
Sen nereye taşındın peki?
Yoksa Erdinç'lerin bahsettiği furkan sen misin?

İstanbul Park- Formula 1'in oraya..

Beni sadece Serkan Abi tanır, ki o da unutmuştur herhalde.. :)

Sayın Emrah Ayyıldız özel mesaj gönderdim .. İlgilenmeniz dileğiyle ..

Takımımıza katılmak isteyen arkadaşlar ;
Takıma yeni katılacak arkadaşlarla 09.04.2011 cumartesi günü saat 16:00'da Toplantı yapılacaktır.
Toplantı yeri, Atilla Bisiklet Kliniği.

125 kiloyum , 30 yaşındayım... Sanırım kriterler bana uymuyor olsa gerek:) Atilla Bisikleti Tebrik Ederim , spora ve sporculara verdiği destekten ötürü...

• Beğen
şu TL/Euro kuru biraz düştüğü zaman tahminen Mayıs ortasından sonra giriş seviye bir yol bisikleti alacağım. Benim de kafamda sporcu olmak var, eğer mümkün olursa bisikleti aldığım zaman sizinle iletişime geçeceğim.

Oktay, kan kardeşim benim (kan grubumuz aynı :)
iletişime geçmek için niye bisiklet almayı bekliyorsun ki? zaten Atilla Bisiklet bu konuda destek verecek. Ertelemeden git, tanış bu bisiklete gönül vermiş insanlarla...
vakti zamanında böyle bir teklif almış olmayı cidden isterdim. ortaokul yıllarımda bulunduğum ilçede ve çevresinde dandik dağ bisikletimle yaptığımız sokak yarışlarından hiçbirisini kaybetmemiş birisi olarak profesyonel klasmanda da yarışmak isterdim ama olmadı. bir şekilde fırsat çıkmadı v.s. önüne çıkan fırsatı iyi değerlendir...

@Reyhan YILMAZ

Hehe teşekkür ederim görüşleriniz için.

Eski bisikletimle biraz kondisyon yakalayıp gidecektim zaten. Biraz zorlayacağım kendimi okuldu, dersaneydi, yağmurdu, kardı adam gibi binemedim hiç bu aralar sınavlarda bitti bir süreliğine, duruma göre hareket edeceğim. :)

Gelmeyi çok istiyorum ama mümkün değil.

• Beğen
Geri