Scudo Sports

Profesyonel bisikletçi nasıl olunur?

@Murat B.
Peki turda yarisanlarla ayni yolu izlemek icin ,milli sporcu olmak icin ne yapmamiz gerekir hocam herhangi bir secme kriteri falan bi yolu var midir ?

Scudo
@furkanbr Ahmet Örken'in geçtiği aşamaları araştırırsan cevabı bulursun gibime geliyor. İsrail'de kalsa bir world tour takımına bile gidebilirdi belki,bir sonraki aşama olarak.

• Beğen
Tepkiler: furkanbr
@enes06
Valla şimdi ben ukala olmayayım diye buraya iki tane TDK sitesinden aldığım mesajı ekleyeceğim. Umarım işe yarar bir şey olduğu fark edilir de yanlış anlaşılmaz.

Mevla :
1. özel, isim, din b. (***) Tanrı

Meblağ :
isim (l ince okunur) Arapça meblaġ
isim Para miktarı, tutar

Buna göre :
o mevlaları imkan yok bulamam.
o meblağları imkan yok bulamam.

Aradaki farkı, yanlışı siz görüp örnek alınız, bundan sonraki hayatınızda bu şekilde kullanınız :)
Dilimize sahip çıkan, yanlışları en kibar şekilde düzeltmeye çalışan, birbirini seven, sayan sporcularız :)
Saygılarımla.

@Şeffaf
Telefondan yazdıgım icin klavye azizligine ugradım mebla yazakken mevla yazdım. Klavyede v ile b harfi yan yana ve hızlı yazınca hata oluştu. Bundan sonra yazarken daha dikkatli bakarak yazarım. Saygılar

@h.kozan

Arastirdim fakat belediyenin bisiklet klubune girip daha sonra torkuya transfer oldugu yaziyor sakaryada boyle bir klup yok sanirim , illerde bukunan genclik merkezlerinde bunun icin bir islem yapiliyor mu , antrenor veya altyapi gibi bir sans var midir?

Geri