Scudo Sports

presta valf adaptörü

@Mustafa Kocabaş dediğiniz gibi çinden gelenler genelde kısa tip, bendeki contalı sıkıntı yok ama dediğiniz gibi kısa olduğundan sibobun pimi dışarıda kalıp pompayı yerleştirince hava kaçmasına sebep olabiliyor, yalnız şöyle de bir durum var uzun çeviricilerde de o pim içerde kaldığından petrol istasyonlarındaki gibi dijital kompresörler pime baskı uygulanıp lastikteki basıncı ölçemeyince hava basmıyor o zaman da kısa tip çeviriciler iş görüyor.

Scudo
Yani petrolda basmak istiyorsak kısa adaptörü de yanımızda götürmemiz gerek o zaman.
Peki pimin dışarıda kalması sorun olmuyor mu petroldeki pompada? Çünkü ben pompayla ne kadar denesem de pim dışarıda kaldığı için hava basmayı başaramadım.
P_20151130_142612.jpg

Edit: Acaba pimden değil de conta olmamasından dolayı mı hava basamadım ben bu adaptörle?

Bende 5 tane var yurt disindan getirtttim. Denemedim cunku aldıgım pompa uyumluymus ıkı sibopa da gerek kalmadı.

@Yusuf G. çok teşekkür ederim Yusuf dostum yardım etmeyi düşünmeniz güzel ve büyük bir nelik gerçekten. Acelesi yok, Havalar aşırı soğuk, binemiyorum. Ancak kafamdaki sorunu çözmeyi düşündüğüm için gidip decathlondan uç aldım 5-10TL ye yukarıda@Çağlar Büyükfırat arkadaşm da sağolsun yol göstermiş. Yazın köyde sıkıntıyı böyle çözmüştüm görünce hatırladım. Sadece hortumla bile hava basabilmek ince sibop için çok büyük kolaylık aslında.
ben de aliexpressten sipariş ile durumu bir deneyeceğim uyarsa siobun ucuna takar, gerekince beniznliğe çeker şişiririm, elimde bulunsun . 5TL lik şey için 125TL vermek bana çok saçma geliyor. Zaten şimdiye kadar pompa ile çözdüm sorunumu, çok da memnunum pompamdan.
Teşekkür ederim arkadaşlar, yazanlar yardımcı olmak isteynler sağolsun

Her benzer konuda aynı paylaşımı yapıyorum ama hakikaten ohh be diyeceksiniz.

Yıllardır benzinlikte lastik şişiriyorum, her zaman bir sıkıntı, bir problem. Aşağıdaki ürünü aldım rahatladım valla... Önceden pompaya para mı verilirmiş diyip kendime ızdırap çektiriyormuşum. :)

Zefal RG01 Mini Ayak Pompası (İnceleme)

rahatlıkla 110 psi basıyorum, 160 a kadar yolu varmış denemedim.

Dosyalar

• 20151114_161307.jpg
    20151114_161307.jpg
    168,8 KB · Okunma: 15
Geri