Scudo Sports

poyrazköy 2 rampa turu

Yerinizde olsam Kurtdoğmuş yerine Tepeören'den yiyecekleri alır ve şu güzergahtan geçerdim. Hem bayağı rampayı aşarsınız, hem de karanlığa kalma olasılığınız azalır: İçmeler-Aydınlı-Orhanlı-Tepeören-Kurtdoğmuş (İstenirse Bıçkıdere'ye girmeden sağa giden yolla Oruçoğlu-Darlık arasına çıkabilirsiniz ki orada da bayağı rampa var)-Bıçkıdere-Oruçoğlu-Darlık-Mudarlı-Ovacık. Ondan sonra ister Göçbeyli-Tepeören, isterseniz Kadılı-Cumaköy-Mollafenari-Balçık (Buradan Tepeören'e de gidilebilir)-Şekerpınar-Mimarsinan Mah.-Şifa Mah.-Tuzla yoluyla geri dönebilirsiniz. Bu arada söyleyeyim Bıçkıdere-Mudarlı arasında da bayağı rampa var, özellikle Darlık-Mudarlı arasında. Ondan sonra irtifa düşüyor. Bu arada herkese iyi bayramlar dilerim.

Scudo
@uzaktr

nedir planın adamım?

şehirlerarasıysa sanmam böyle birşeye kalkışabileceğimi ama günübirlik falansa hazırlanabilirim :)

bakarsın daha kalabalıkta oluruz ha ne dersin?

yalnız bana bak yaa, daha ne yapacağımızı bilmeden daha kalabalık oluruz diyorum. yuh bana.

• Beğen
Tepkiler: Cool_uzak
@oceanist

Ben seni Pendik marinasındaki şu muhteşem yatında ziyarete gelirim yakın zamanda ve aklımdaki şey hakkında sana bir iki cümlelik brifing veririm. Senin bana katılmayacağını hiç ihtimal vermiyorum. :)..

Elbette ki bizim gençleri de sürükleyeceğiz peşimizden. :D :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Tufan Yuzseven
@uzaktr

hımmm anlaşılmıştııır, günübirlik biişey bu kesin :) gelsene bu akşam heyecanlandım da, hem uzakta değilsin.

@Cem Şentin

Onuda yaparız. Yollar bizim, gunler bizim ve bu yollarda pedallayalım diye bizim icin gün doguyor ve batıyor. Bugun olmazsa yarın odamı olmadı sonraki gun..oda mı olmadı haftaya oda mı olmadı ondan sonrakı haftaya odamı olmadı olana kadar ... :)..

@oceanist

Geliyorum. Bisiklet ile. sanırım 25 dk sonra orada olurum.:).. Ama bayramlıklarımı giymem.. :p...Don paça geliyorum. :D:D:D...

ben bayramın 4. günü hepinizi beklerim beşiktaşta gelmeyende
kış günü yorgansız yaz günü ayransız kalsın
istikamett rumelifeneri

• Beğen
Tepkiler: Cool_uzak
cuma günü (yarın) poyrazın karşı kardeşi fenere gidiyoruz millet.mangal fena olacak.mangal bedava.hatta gelene üstüne para bile vericez.(şimdi akın akın gelir millet :D )

Geri