Arkadaşlar zinciri temizledim. Tam takarken geri sardı zincir, rublenin oralarda, aynakolun oralarda, bisiklete neredeyse 3 m2 lik tüm alanda aradım. Garajda yaptığım için işi, biraz karanlık. Arabanın farklarını açtım, ışıldakla aradım, yok yok... Bir parçası var bir parçası kayıp.
Mecbur yeni bir tane alacağım. Ancak bu 10 lu 11 li 9 lu falan diye rakamlarla satılıyor bu powerlinkler. Bu nedir? Bilgisi olan var mı? Farkı nedir?
Bisikletim Rock Rider 340, üzerindeki hangi marka bilmiyorum ama önerdiğiniz, sorunsuz kullanabileceğim bir marka var mı acaba?
Sanırım bu 9 lu 10 lu olayı rubledeki diş sayısı değil mi?
Benim ruble 8 ' li. Acaba linkteki ürün işimi görür mü arkadaşlar? Ybn nasıl bir markadır? Sanırım üzerindeki KMC idi.
(link)
Mecbur yeni bir tane alacağım. Ancak bu 10 lu 11 li 9 lu falan diye rakamlarla satılıyor bu powerlinkler. Bu nedir? Bilgisi olan var mı? Farkı nedir?
Bisikletim Rock Rider 340, üzerindeki hangi marka bilmiyorum ama önerdiğiniz, sorunsuz kullanabileceğim bir marka var mı acaba?
Sanırım bu 9 lu 10 lu olayı rubledeki diş sayısı değil mi?
Benim ruble 8 ' li. Acaba linkteki ürün işimi görür mü arkadaşlar? Ybn nasıl bir markadır? Sanırım üzerindeki KMC idi.
(link)