Scudo Sports

Powerbank tavsiyesi

Merhaba, başlığa yaklaşıK 1 yıldır yeni bir şey yazılmamış. Uzun sürüşlerde ışıkları şarj etmek için powerbank arıyorum. Powerbank gidon çantası ya da kadro çantasında duracak, sürüş sırasında ihtiyaç olunca kabloyu takıp yoluma devam etmek amacıyla arıyorum.
Almışken de bir kere alayım, iyisi olsun. Yeri gelir ihtiyaç olur bilgisayar da şarj ederim.
Bu açıdan bakınca bir tavsiyeniz olur mu?
Buraya kadar okudum,
Anker, Xiomi öne çıkmış, 20.000 mAh üstü değerler tavsiye edilmiş.

Scudo
Merhaba, başlığa yaklaşıK 1 yıldır yeni bir şey yazılmamış. Uzun sürüşlerde ışıkları şarj etmek için powerbank arıyorum. Powerbank gidon çantası ya da kadro çantasında duracak, sürüş sırasında ihtiyaç olunca kabloyu takıp yoluma devam etmek amacıyla arıyorum.
Almışken de bir kere alayım, iyisi olsun. Yeri gelir ihtiyaç olur bilgisayar da şarj ederim.
Bu açıdan bakınca bir tavsiyeniz olur mu?
Buraya kadar okudum,
Anker, Xiomi öne çıkmış, 20.000 mAh üstü değerler tavsiye edilmiş.
Aliexpresste gidon genişletici şeklinde powerbank vardı. Linki elimde yok ama araştırsan çıkar. Orijinal bir cihaz. 110 TL civarı fiyatı vardı. İşini fazlasıyla görür.
Lütfen seçim yapmama yardım et!
TRY 139.76 50%OFF | Mobil güç bisiklet gidon uzatma braketi, bisiklet ön ışık braketi, bilgisayar braketi, cep telefonu şarj braketi
(link)

• Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
Teşekkürler cevabınız için.

Ürün güzel gözüküyor ama 2 tane şarjlı pilden anlamlı bir sonuç alabileceğini sanmıyorum, güzel bir alternatif var mı acaba?

Ürün güzel gözüküyor ama 2 tane şarjlı pilden anlamlı bir sonuç alabileceğini sanmıyorum, güzel bir alternatif var mı acaba?

Kendinden pilli olarak gönderilen ürünler Türkiye adreslerine gönderilemiyor, gönderilse de gümrükten geçmiyor. Bu tür ürünleri pilsiz satın alma seçeneğiyle sunan satıcılardan almak lazım.
Daha çok (4, 6, 8, 12) 18650 pil takılabilen kutular var, onlar boş olarak satın alınabilir, şunlar gibi: (link)
Bunların çoğunda güçlü MTB farları için özel fiş de oluyor, mesela bunda var: (link)
Veya hiç uğraşmadan kadro üstü çanta ya da gidon çantasına bir powerbank koymak bence en pratik çözüm.

Veya hiç uğraşmadan kadro üstü çanta ya da gidon çantasına bir powerbank koymak bence en pratik çözüm.
Katılıyorum. Biraz baktım, hızlı şarj özelliği yok ama uzun yola dayanması açısından şunu denemeye karar verdim(link yetkim yok): Syrox pb115 30000mah

Baseus 20.000’lik powerbank’i birkaç yıldır sorunsuz kullanıyordum.
Önce USB-A’dan şarj etmemeye başladı.
Şimdi USB-C’den de şarj etmiyor.
Ama USB-C’den şarj oluyor.
Yapabileceğim bir şey var mı, yoksa çöp mü oldu?
İnternette baktım, resetlemekten tamamen boşaltıp tekrar doldurmaktan bahsetmişler. Resetlemek işe yaramadı.
Şimdi tamamen boşaltıp doldurmayı deneyeceğim. Bilgisi olan varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.

Baseus 20.000’lik powerbank’i birkaç yıldır sorunsuz kullanıyordum.
Önce USB-A’dan şarj etmemeye başladı.
Şimdi USB-C’den de şarj etmiyor.
Ama USB-C’den şarj oluyor.
Yapabileceğim bir şey var mı, yoksa çöp mü oldu?
İnternette baktım, resetlemekten tamamen boşaltıp tekrar doldurmaktan bahsetmişler. Resetlemek işe yaramadı.
Şimdi tamamen boşaltıp doldurmayı deneyeceğim. Bilgisi olan varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
Koruma devresi aktif olmuş gibi duruyor. Soft Lock'u devreden çıkarmak için. Düşük Watt'lı bişeyler takarak bataryayı sonuna kadar bitirmeyi deneye bilirsin. Şarj tamamen bittiğinde, 18W ve üstü bir adaptör ile şarjı hiç kesmeden tekrar şarj etmeyi deneye bilirsin. İşe yaramaz ise boost converter’lar ve çıkış mosfet'leri arızalandığı için güvenlik sebebi ile ilgili de olabilir. Çıkış devreleri ömrünü tamamlamış olabilir. Baseus'ta yedek parça bulmak imkansız gibi bişey olduğu için.
Muhtemelen ürün ömrünü tamamlamıştır diyebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
Geri