M
memolim
Silinmiş hesap
Antremanın sonunda kullanıyorum diyen arkadaşlar olmuş. Bu tarz içecekleri antremanın ortasında almak önemli. Zira antremanda ilk yarıda mevcut stoklar kullanılıyor. Sonrasında dengenin sağlanması için alındığında yararı var. Profesyonel yarışçıların mutlaka elektrolit dengesine dikkat etmesi gerekiyor. Antreman sırasında kaybedilen sıvının bir şekilde alınması gerekiyor, bunun yanında elektrolit dengesinin tekrar sağlanması açısından powerade tarzı içecekler hem sıvı kaybı hem elektrolit dengesi noktasında yarar sağlamaktadır.
Performansa etkisi var mı diye sorabilirsiniz. Benim antremanlarımda ben olumlu etki aldığımı söyleyebilirim. Tabii ki sadece powerade aldım antremanım iyi geçti diye birşey yok. Beslenme bir bütündür ve tek bir şey sizi demir adam yapmaya yetmez. (keşke öyle olsaydı)
Performansa etkisi var mı diye sorabilirsiniz. Benim antremanlarımda ben olumlu etki aldığımı söyleyebilirim. Tabii ki sadece powerade aldım antremanım iyi geçti diye birşey yok. Beslenme bir bütündür ve tek bir şey sizi demir adam yapmaya yetmez. (keşke öyle olsaydı)