Scudo Sports

Power metre hakkında kampanyalar yenilikler indirimler, satmayı ve almayı düşünenler

Merhaba,

Tiagra 4700 (4 bolt 110mm) aynakol ile uyumlu, 500-600$ bandında tavsiye edebileceğiniz power metreler nelerdir?

Bir süredir araştırıyorum ancak aynakola uyumu konusunda emin olamıyorum. Garmin Vector 3S'de seçenekler arasında, kullanan arkadaşlar varsa eğer yorum ve tavsiyelerini rica ediyorum.

Scudo
@amd

Eger illa cift tarafli olcsun demiyorsaniz. 4iiii precision sol krank kollarini dusunebilirsiniz. 220 pound arti vergiye malum birlesik krallik sitelerinde vardi en son baktigimda. (105 5800)
Hollowtech gobeklere uyuyor. Kadroda chainstayle sol krank kolu arasida cok yakin olmamali tabi, mekanizma gececek kadar yer olmali. Ama bu cok nadir bir problem.

Ben bundan almaya karar vermistim ama sonra bunun yerine power meterli smart trainer aldim. Yani kullandim iyidir diyemiyorum ama arastirmama gore iyi fiyat/performans urunuydu.

Ben pedallarimi surekli saga sola carptigim icin hic pedal power meterlarina bakmadim. Ama Vectorlarin yazilim problemleri yasadigini okumustum. Pedal olarak Powertap ve Favero Assioma da var alternatif olarak. Eger birkac bisiklette kullanacagim diyorsaniz, pedal cok kullanisli olur tabi.

benim ara ara bu ürün aklıma düşüyor.. ilerki zamanlarda alma hedefim var.. kullanan olumlu olumsuz yorum bildirecek biri var mıdır? tek bisiklet için kullanacağım nedense aynakollu modelleri hiç düşünmedim

(link)

@vetohan

Çift taraflı olsun şartım yok, öneri için teşekkür ederim listenin başına ekledim. Hollowtech uyumlu olduğu sürece uyum sorunu olmayacak diye anlıyorum teşekkür ederim.
PowerTap pedallarda suya dayanıklılık konusunda bazı sorunlar olduğunu okumuştum bir kaç yabancı sitede.

• Beğen
Tepkiler: Veto8
Stage 105 indirime girmiş almayı düşünen varsa baksın derim. Koşuyu bırakıp asıl bisiklete meyletsem mutlaka bir pm alırdım.
(link)

• Beğen
Tepkiler: amd
Kaç yıldır fiyatlar hala hemen hemen aynı...
Daha da düşmez herhalde?

Ufak bir arastirma yaptim da (105 R7000);

4iiii precision 300USD, 4iiii podiiium 350USD. Gerci aradaki farki incelemedim henuz ama fiyatlar vergileri ekleyince biraz pahali gibi :kötü:

Digerleri (Garmin, Stages vs) daha pahali tabii.

Edit: Almayi dusundugum icin biraz daha arastirdim. Precision yuvarlak pille calisirken (200 saat), Podiiiium sarjli (60 saat) ve Podiiiium biraz daha agir.

Tercihimi dolayisiyla Precision olarak verdim. Ancak; kendi sayfasindan baktigimda 45 USD kargo ucreti ekledi (FedEx ile), toplam 345 USD oldu ve hemen odeme ekranina geldi. Yurtdisi online alisverislerinde cok deneyimli olmadigim icin sizlere danismak istedim:

Buna vergi eklenecek mi? Ya da hangi asamada nasil eklenecek (ki muhtemelen eklenecek)?

Son düzenleme:
@geniusbjk hocam Avrupa Birliği ülkelerinden birinden geliyorsa %18 ; dışında bir ülkeden geliyorsa %20 oranında ürün fiyatına ek gümrük vergisi ödersiniz. Ayrıca 8-10tl civarı gümrüğe sunma bedeli de var.
Ayrıca powermetreden Ötv alınıyor mu bilmiyorum...

Ufak bir arastirma yaptim da (105 R7000);

4iiii precision 300USD, 4iiii podiiium 350USD. Gerci aradaki farki incelemedim henuz ama fiyatlar vergileri ekleyince biraz pahali gibi :kötü:

Digerleri (Garmin, Stages vs) daha pahali tabii.

Edit: Almayi dusundugum icin biraz daha arastirdim. Precision yuvarlak pille calisirken (200 saat), Podiiiium sarjli (60 saat) ve Podiiiium biraz daha agir.

Tercihimi dolayisiyla Precision olarak verdim. Ancak; kendi sayfasindan baktigimda 45 USD kargo ucreti ekledi (FedEx ile), toplam 345 USD oldu ve hemen odeme ekranina geldi. Yurtdisi online alisverislerinde cok deneyimli olmadigim icin sizlere danismak istedim:

Buna vergi eklenecek mi? Ya da hangi asamada nasil eklenecek (ki muhtemelen eklenecek)?
Stage 105 R7000 şuan Wiggle indirimli satıyor. Bir bak görmediysen

(link)

4iiii merlinden almıştım 2 sene önce hala kullanıyorum.

daha hesapli oluyor bu tesekkurler :) hemen arastirayim

Vergiyi nasil odemistiniz? Hangi asamada?
Postacı ürünü size teslim ederken elden nakit ödemeyi yapıyorsunuz.

@geniusbjk hocam Avrupa Birliği ülkelerinden birinden geliyorsa %18 ; dışında bir ülkeden geliyorsa %20 oranında ürün fiyatına ek gümrük vergisi ödersiniz. Ayrıca 8-10tl civarı gümrüğe sunma bedeli de var.
Ayrıca powermetreden Ötv alınıyor mu bilmiyorum...
Bunu tam olarak ne zaman ve nasil oduyorum? Mal gelince bir yere mi gitmem gerekiyor? Yoksa kapima geliyor da kapida tahsilat falan mi? Ya da imza sonra odeme mi? Nedir yani prosedur?

Edit: Asagida Celil hocam cevaplamis zaten, tesekkurler yine de.

Wiggle 'daki 165mm 'lik pek standart olmadığı için o fiyat. Aman dikkat.
evet gordum ben de, cok tesekkur.
Postacı ürünü size teslim ederken elden nakit ödemeyi yapıyorsunuz.

hmm postacinin (ya da kargo ise kargocunun o zaman?) gorevi diyorsunuz bunu toplamak. Ilgincmis. Ve kesin nakit olmali diye anliyorum. Cok tesekkurler.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: celilcetiner
Bunu tam olarak ne zaman ve nasil oduyorum? Mal gelince bir yere mi gitmem gerekiyor? Yoksa kapima geliyor da kapida tahsilat falan mi? Ya da imza sonra odeme mi? Nedir yani prosedur?

Edit: Asagida Celil hocam cevaplamis zaten, tesekkurler yine de.

evet gordum ben de, cok tesekkur.

hmm postacinin (ya da kargo ise kargocunun o zaman?) gorevi diyorsunuz bunu toplamak. Ilgincmis. Ve kesin nakit olmali diye anliyorum. Cok tesekkurler.
Gri olması sizin için sorun değilse 170 ve 172.5 1er tane var stokta. 218 Euro.

(link)

bir urun AB'de uretilip AB'den geliyorsa sadece %18 KDV oduyorsunuz, ek vergi vs yoktur. sadece UK'dan olanlar icin %20 KDV odersiniz.
diger taraftan , AB 'den gelen ancak uretim yeri/menseii AB disi olan bir urun icin GTIP koduna gore ek vergi odersiniz , %10-30 arasi ,

tum teslimatlarda , cuz'i olarak gumruk islem ucreti vardir.

bir urun AB'de uretilip AB'den geliyorsa sadece %18 KDV oduyorsunuz, ek vergi vs yoktur. sadece UK'dan olanlar icin %20 KDV odersiniz.
diger taraftan , AB 'den gelen ancak uretim yeri/menseii AB disi olan bir urun icin GTIP koduna gore ek vergi odersiniz , %10-30 arasi ,

tum teslimatlarda , cuz'i olarak gumruk islem ucreti vardir.

Yaklaşık bir kaç gün önce Birleşik Krallık'tan gelen ürünler için yüzde 18 ödedim. Sanırım daha yüzde 20 olmadı.

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
@a.valverde

Şimdi tekrar kontrol ettim. Tam yüzde 18, kur/hesap hatası falan yok. Hatta gümrük sunum ücreti...vs de yok. Gümrük işlemleri Skynet aracılığıyla gerçekleşti. AB dışı ülkelerden gelen ürünlerin yüzde 20 vergiye tabi olduklarını biliyorum. Ama Birleşik Krallık AB'den çıktıktan sonra yaptığım iki alışverişde de uygulanan vergi oranı yüzde 18'di. Ben de henüz yüzde 20'ye geçilmediğini varsaydım. Şimdi bakıcam resmi rakam ne.

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
@Veto8 muhakkak dogrudur ancak UK vergi rejimi de kendilerinde %20 dir. Belki GTIP nezninde bşir degisiklik olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Veto8
Geri