Scudo Sports

Poponuz ağrıyor mu?

@anzolot Yaklaşık 1500 km kullandım ancak şöyle bir durum var, C15 serileri deri değildir. Satış sürecinde de sloganı, "Alışma süresi olmadan kullanın"dır. Alışma süresi olmaması nedeniyle de doğrudan rahatlık garantisi verir. Diğer deri modellerinde sizin de bahsettiğiniz gibi belli bir kullanım sonucu selenin popo şeklini alması söz konusudur.

• Beğen
Tepkiler: anzolot
Scudo
Yıllarca sele acısı çektim, çünkü selelerimi kalçama göre değil, tipi ve hafifliğine göre tercih ettim.
Sonra bu kalça kemiği uyumu işine dikkat ederek bir sele edindim, sert olmasına rağmen hayatım kurtuldu. Pedli tayt sürekli kullanıyorum.

Geçtiğimiz yıl elde kalan malzemeyle topladığım tur bisikletime yine acı verdiğini bildiğim selelerden birini takıp Frig vadisi turuna gittim.
İlk günün akşamı destek ekibindeki bisikletçi arkadaşı Afyon'a dükkanına gönderip sele aldıracak kadar fenaydı durum.
Arkadaş 35 liralık bir sele getirdi adı sanı belli değil. etkisini pek anlamasam da turu tamamlattı.
Bahsettiğim seleyle 30 ağustosta Çanakkale şehitliklerde tur yaptık 116km, ne ağrı ne sızı :) Ama marka yok işte namussuz selenin üstünde

Bir dönem selle italia test seleleri standı görüyordum bizim bisikletçilerde, sonra kayboldu bu uygulama.

@Burakcycle
Yeni gordum mesajinizi valla iade ettim ben su andaki taytimdan cok memnunum

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Burakcycle
Giant sport 3 modelli tayti var hocam. Kislik bisey bulursam bi tanede ondan aldik mi tamamdir

@honeybadger Siz iade etmeden önce etiketleri ve iç kısmındaki bilgilendirme şeyini kesmemistiniz değil mi?
Ben iade edemem sanırım onları kestikten sonra.

seni öldürmeyen şey güçlendirir.

Dosyalar

• img-senioldurmeyenseyguclendirir-440.jpg
    img-senioldurmeyenseyguclendirir-440.jpg
    10 KB · Okunma: 61
@zlatan_1903

Terleme de seleden kaynaklanıyor.
Orta kısmında boylamasına çukur kanal olan sele tercih etmelisiniz.
Ortadaki kanal o bölgenin havalanmasını sağlıyor.
Ben selle royal relaxed free time kullanıyorum.
Görünüşü biraz kaba
olsa da 30 dk toto kıpırdatmadan gidiyorum.
Uyuşuyor. Bir 3 sn kadar ayakta durup tekrar oturunca kan dolaşımı rahatlıyor.
Bir 30 dk civarı daha yola devam.
Ama ağrı acı yok.
Free time relaxed.:

(Topeak benzer ürünü vardı. Daha şık görünüyordu.)

(link)

Not: pedli taytım var.Ama bu sele ile ihtiyaç yok.
Pedli tayt da terletiyor.:)

Topeak free tx 3D comfort
Bunda da hava kanalı var.
Altta da sağlı sollu elastomer top var.:)
(link)

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
@Burakcycle
Kesmistim hocam sikinti yok. Mesaji yeni gordum

Peki sele kılıfı tavsiyesi olan var mı?

@Taxonera
Erkek adam tayt giyer mi! :)

Bende kronun stok selesi vardı. 15 km üzerinde sürüşlerde ağrımaya başlıyordu. XC 1000 selesi taktım (Velo) ağrı sızı kalmadı.

Jelli sele kılıfları da iyidir.

Selle italia net aldım geçenlerde. Pedli tayt ve sele güzel bir ikili oldu. Ağzı sızı yok.

pedli tayt yeterli bence

@ultrAhmet
Selenin modeli nedir bendede Tx800 var Stok sele var 25km sonra süresim kalmıyor sele kılıfı sipariş ettim ama işe yaryacağını pek sanmıyorum.

kılıf yerine jel sele aldım, sanki bisiklete süspansiyon taktırmışım gibi oldu. üstüne bir de jelli tayt aldım. ikisini birden kullanınca hak ettiği değeri vermiş oldum ağrıyan yerlerime :)

İnsan hayret ediyor doğrusu. Bazı arkadaşlar erkekliklerini kaybetmeyi göze alıyor tayt giymemek için.

Geri