Scudo Sports

Poponuz ağrıyor mu?

Scudo
Bu arada ufak bir ekleme: uyuşmayı engellenenin kesin yolu 5 dakikada bir gerek olmamasina ragmen ayaga kalkip 20-30 kan dolaşımına izin vermek. Ozellikle sahilde sürerken unutursam ped vs dinlemiyor uyuşuyor. O yuzden her trafik ışığında ayaga kalkıyorum (isik yesil olsa bile, hos kirmizi da olsa yavaslayip geciyorum)

Boylece sifir uyusma sifir agri ile. 3-4 saat surebiliyorum.

Yokuslu yerlerdeysem zaten o gun sele anlaminda cok rahat oluyorum.

Şehir bisikletleri duruş pozisyonu gereği diğer sınıf bisikletlere göre popoyu ve pipiyi sıkmaz, sıkıştırmaz, ezmez [emoji2] Önemli bir etken de vücut ağırlığı. Kendimden biliyorum. Ancak yastık gibi sele olursa rahat ediyorum. 1.76 cm'e 95 kg'ım.

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
Kilo verin, en önemli etken bence budur Uzun sürüşlerde de 15-20 dakikada bir 20-30 saniyelik ayakta sürüş ve ya rampa inerken kalçanın kenarına oturup seleye sürekli temas eden kısmın biraz hava alıp dinlenmesini sağlamak bu ağrıları hafifletir. Benim kilom normal olduğu için sadece çok uzun yollarda kalça ağrıları vs. çekerdim, ancak zamanla alıştı ve yukarıda bahsettiğim hareketleri yapmaya başlayınca pek bir sorunum kalmadı.

Kilo vermek, agrinizi azaltmaya epey yardimci olacaktir..

@Ahmetkhrmn Decathlon da jelli kılıf satılıyor.Daha ucuza gelir
Ben hem tayt hem de jelli kılıf kullanıyorum:D:harika: (SELE:BONTRAGER)

Kullandığım sele ince ve sert. Jelli sele kılıfları ne kadar etki ediyor, deneyen kullananlar cevaplarsa sevinirim. Seleme uygun olarak (link) bunu buldum etkisini görürmüyüm? Ürün yorumlarını okudum ama kararsız kaldım.

@Ruhi
Jelli sele kılıfı selenin üstünde bir süre sonra kayma yapıyor.başta bende kullanım sonra attım kenara.şimdı pedli bisiklet taytı kullanıyorum.dechatlon san almıştım.gayet memnunum. Tayt yeterli gelmezse direk seleyi degistirmeni tavsiye ederim.Ben zamanla seleye alıştığım için şuan tayt yeterli geliyor.

• Beğen
Tepkiler: BağdatlıRuhi
Mtb ve şehir bisikleti kullandım dün 3 saatlik yol bisikleti ile gezdiğimde afedersiniz g*tüm çok acıyordu

Fotoğrafta ki , bisikletimin stock selesi üzerinde 7 saatlik (160 km) turda dahi ciddi bir ağrı oluşmadı uyuşmaları saymazsak.Ya ben de bi sıkıntı var ya da Carraro seleye önem vermiş diye düşünüyorum :)
WP_20160514_08_17_33_Pro.jpg

popon zamanla selenin şeklini alır merak etme, hiç bişey hissetmezsinn :koptum::koptum:

ng450 var, malum tahta gibi selesi var, geçen pazar 1 saat 20 dakikalık sürüş sonrasında totom bugün hala acıyor. Sanki bisiklete binmemişim de roccoyla romantik bir akşam yemeği yemişim gibi mağdur etti beni bisikletim.Geniş jelli sele aldım bu haftasonu göreceğiz bakalım sonucu.

jelli sele ve pedli tayt ikisi bayağa idare ediyor

ilk 80 km surusumden sonra pedli tayt kullanmis olmama ragmen seleyi kicimda 1-2 gun daha hissetmistim.

Geçen gün güngörlere akord ayarı için gittim.
Abiye abi dizimin üzerinden parmak ucumu görüyorum dedi. Tamam hallederim seleyi dedi
Şimdi topuğumu bile görüyorum
Bi de kaynak atılmış gibi sıkmış gevşetemedim de..
Olmayan bel ağrım hafiften başladı

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
Almış olduğum dağ bisikletinin selesi çok rahatsız ediyordu, yaklaşık bir sene bu şekilde kullandım. Forumda tavsiye edilen brooks selelere de o kadar para vermek içimden gelmedi. Birgün mahalledeki bisikletçide bakım yaptırırken bir abi ile sohbet etmeye başladık bu seleyi niye değiştirmiyorsun bak burada var 15 tl ye ben aldım çok memnunum dedi o sırada bisikletçi usta da seleyi getirdi, pek sıcak yaklaşmasam da sonuçta 15 tl ne olacak bi deneyeyim dedim ve o gün bugündür çok rahatım . En son 3 günlük uzun bir tur yaptım nerdeyse sıfır ağrı.

@Yusuf8384 Marka model veya foto var mı ? Sizin adınıza sevindim.

3 gün arka arkaya binin, 4. gün sanki tahta bir oturma organınız olacağından emin olun.

Geri