Bende tek yönlü göstergeli "giyo" var.
Ama hortumsuz ve hava basarken siboptan gevşeme yapıyor. Ve kaçırmaya başlıyor.
Bir de çok yoruyor.
Alacağınız pompa çift yönlü ve hortumlu olsun mutlaka..
@kaskreis
Hocam sanırım hepsi 100psi basıyor kendi internet sitesinde baktım orda bile kaç bastığı yazılmamış bazı eşdeğer modellerde yazılmış onlar da 100psi.
Yani hangisi içine siniyorsa onu al derim.
@kaskreis Hocam el pompaları hakkında çok bilgim yok ancak kime sorsam basmaz diyor. Benim sedona 20 liralık anca 80 basıyor. 5 dakika daha aralıksız basınca 85 oluyor ki gittikçe sertleşiyor ondan sonra , illallah getiriyor. Almışken topeak race rocket alın derim basınç göstergesi yok ancak baya baya iyi basıyor, kullananların hepsi çok memnun. Hortumlu olması da çok çok iyi bir şey, sibop kırılmaları olabiliyormuş hortumsuzlarda.
@anti panik
Hocam bu 961 modeli benim de almayı planladığım memnun değil misiniz?
Yani bunu bir ayaklı pompaya ek olarak kullanacağım.(turlarda süprizlere karşı)
@eren konu 100 yeter de artar , benzinlikte ayarlarız , benim şu anki bisikletime 65 basılıyor bu yüzden gösterge de önemli yarmayalım lastikleri. @Auron Sanchez Hem hafif hem güzel ama fiyatı beni aşar , canyon almak istiyorum o yüzden onu alana kadar idare etse yeter, sadece yolda yama yapınca falan kullanacağım.Birde gösterge şimdilik lazım. Yeni bisikleti alırken onuda aradan çıkarırım aklımda
(link)
Bu nasıl zorlar mı 90 basarken , ve 90 yol lastiğine yeter mi ?
@kaskreis Hocam yolda idare etmesini istiyorsanız dediğim gibi 20 liralık olan hayli hayli işinizi görür. +150km yol yaparken 70-80 km lerde lastiğim patladığında hiç sorun yaşamadım pompadan ötürü Onun dışında göstergeli uygun fiyatlı arkadaşın attığı giyo gayet mantıklı bir seçim ancak her kullanımdan önce psi ye bakmanız açısından iyi bi ayaklı pompa diyorum gerçekten 90 psi ile 110 psi çok farkediyor sürerken. O linktekini alın gitsin hocam eğer tek korkunuz yolda kalmaksa 20 liralıkta bırakmaz sizi 50 liralıkta
@Auron Sanchez Evde ayaklım var, bu sadece yolda kalmamak için, geçen gün lastik patladı yama setim var ve dandik pompamda vardı ama dandik pompa basmadı (4.90 a aldım)8.30 da hava kararmış insanlara pompa sordum en sonunda buldum eve kadar idare etti.
Benim isteğim bunu birdaha yaşamamak @anti panik hocam ben o 25 liralığı alayım yarar o bana
Şöyle söyleyim.
Bende 3 pompa var şu an ..
Kullandığınız bisiklete uyumlu (ince yada kalın subap)ucu değişmeyen ucuz hortumlu pompalar var.
İşinizi görür bence.
Hele de mtb kullanıyorsanız yüksek basınç gerekmez.
Yeterki hortumlusundan olsun.
Ben de bunu anlamıyorum..
Ben yanımda pompa taşımıyorum.
İnce sibop kullanıyorum.
Yanımda sadece bakırdan tornalanmış adaptör taşıyorum.
Benzinlikte şişirim çok gerekirse..
Zaten lastikler 3 ayda hava bile eksiltmiyor.
Arabada yanımızda pompa taşıyor muyuz?..
@anti panik
Hocam haklısınız zaten yol bisikletimde ne zaman bassak hep sibop eğriltmişizdir.
En iyisi dediğiniz gibi uzayan uçlu bir pompa almak galiba