Scudo Sports

'' polinez 29 eylül performans turudur ,,

Scudo
@Bugsbunny

hoşşşşşşşşş geldin ogün hemen yazalım,,

22 eylül
şile-bıçkıdere-kurtdoğmuş offroad ,

kurtköyde mola caminin orada kahvede çay içmece,,

offroadda olacaklar şile rampalarını süratle alacaklar ve bıçkıderen sonra gelen 13 eğimleri yedikten sonra acımasız kurtdoğmuş offroadın rampalarına dalacak 3 süratli adam mtb de
ilk 54 km durma yok ,,,10 dakika mola kurtdoğmuş offroad girişi 9 km offroad paso rampa,,,,eğimler 8-9-10-13 arası ,,,63 km toplam bura 63 den fazla en az 80 km ye bedeldir,,,80 km boyunca sürat ve sadece 10 dakika mola,,

1- adem dualı-26
2- özer-26
3- atom kamil-26
4- kudret-28
5- erkan -28 göçbeyliden devam eder,,,
6- ogün -26

22 eylül saat 08.30 bostancı buluşma yeri ,,,erkan dudulluda saat 09.00 da olur,,

evet şimdi erkanı düşündüğüm için nede olsa az emek sarfetmedi benle, bu turda beni mazur görün offroadçılar biz erkan ile göçbeyliye kadar basarız ,evet erkanın cebten ademe alo deriz ve b noktası buluşma yeri kurtköy çıkışı olur istanbul bulvar yolu ,oraya geldiğimizde bekleriz yalnız tabi fazla bekleme olmaz bunun nedeni geçen sefer çok geç kaldık tabi olmadı o güney yola tek girdim valla açıkça bisikleti park ettim ve bekledim trafik bitsin diye pazar günü güney yolu öğlen sonrası dehşet kalabalık millet viaporta hücum ediyor,,şimdi esasında bu turda artık fazla bekleme olmasın derim kurtdoğmuşa girecek dostlar offroaddan sonra, bence yönlerini direk istanbul bulvar yoluna çevirsin .ve orada kesin buluşuruz ve hemen direk viaport benim amacım bir an önce aydos kafeye ulaşmak 2 inci mola yeri ogün orayı biliyor..
birazda açıkça bisikleti düşündüğüm için kurtdoğmuş offroada ne kadar az girer ise bu makine o kadar iyi olacak, zati yeteri kadar girdi ,artık ihtiyarladı kadro, bundan sonra dikkat etmek lazım sonuçta karbonunda sonu olacak..

hudut caddesi buluşma yeri....b noktası,,,

(link)

aydos cafe son...

(link)

evet adem sen özer kamil ve ogün offroad dan sonra direk b noktasına gelin orada erkan ile bekleyeceğiz ve vakit kaybetmeden hemen aydos cafeye saat 13.00 gibi kafede işi bitirelim ..

Pazar
(link)Parçalı Bulutlu. Yüksek: 26C. Rüzgar Hızı: 20-35 KM/S. Rüzgar Yönü: KD.

Pazar Gecesi
(link)Parçalı Bulutlu. Düşük: 16C. Rüzgar Hızı: 25-40 KM/S. Rüzgar Yönü: KD

35 km rüzgar kuzey doğu fazla sabah 20 km bu da çıkışta sürati etkileyecek
bostancı çıkış dudulludan saat 09.00 erkanı alırız ,dudulluda durmadan devam ederiz,,
göçbeyliye kadar pedal basacağız erkan ile adem ogün kamil özer ise kurtdoğmuş offroad yolun girişine kadar basarlar biz göçbeylide 15 dakika bekleriz fazla değil bir an önce aydos kafeye basmaca,,

(link)

bana 60 yazıyor bura 60 dan fazla tabi sıkı rampalar var şile artı bıçkıdere rampaları,,rüzgar 20 km sabah, öğlen 35 ,saat 08.30 bostancı çıkış göçbeyliye 3 saatte varırım öyle gözüküyor .saat 11.30 da göçbeyli ve 11.45 çıkış saat 13.00 de kesin aydos cafede işi bitirmeye çalışacağım,,en kötü senaryo 13. 30 da aydos kafede olurum 15.00 den sonra aydosun güneyine kalmak demek trafiğe ras gelmek demek..
toplam 85 km lik antreman eve 19 km kalıyor onunda serbest sürüş olacağını zannetmiyorum arkama 35 km rüzgarı aldığım gibi son sürat temin geniş yollarından dönerim ,yalnız lak lak olur tabi aydos kafede..

kudret abi köprüye gitmeyi düşünüyodum ama bende gelebilirim, bi kezde hızlı gidelim geçen sefer ki gibi yağmura yakalanmayız en azından :)

@Kerim A.

o.k kerim ama bu sefer no -mola ,,

22 eylül

sürat yapacaklar,,

1- adem dualı-26 offroada girecek
2- özer-26 offroada girecek
3- atom kamil-26 offroada girecek
4- kudret-28 göçbeyliden devam edeceğim
5- erkan -28 göçbeyliden devam edecek dudulluda saat 09.00 da olur
6- ogün -26 offroada girecek
7- kerim dudulluda saat 09.00 da olur gene offroada girecek

22 eylül saat 08.30 bostancı buluşma yeri ,,,erkan ve kerim dudulluda saat 09.00 da olur,,

kontenjan 10 bisiklet,,

@M.atay

var atay ekip ikiye ayrılacak ama sonda birleşecek herkes aydos cafede duracak bu sefer sadece iki mola anlayışı birinci mola göçbeyli köyünün sonundaki markette ben erkan sen üçlü 28 ler orada 15 dakika mola yapacak ,kurtdoğmuş offroada girecekler offroad sonunda bi mola yapabilir en çok 15 dakika,bu sefer işi sağlam tutalım.kurtdoğmuşa girecekler adem atom kamil ,ogün ,özer ve kerim, ama kerim 4 süratli adamı yakalayamasa bile zati yolu biliyor,
kerim, kurtdoğmuş offroad yolun sonunuda biliyor ama bu sefer kurtköyde konaklama olmayacak, nitekim bu performans acımasız olacak,,bir an önce aydos cafede işi bitireceğiz bu sefer uçmaya hazırlanalım kemerleri takalım ,,:):in:

22 eylül

sürat yapacaklar,,

offroad ekibi,, mtb -26 ekibi süratli olan pedalşörler ve kontenjan kapandı ,,

4- ogün -26 offroada girecek
5- kerim -26 dudulluda saat 09.00 da olur gene offroada girecek

göçbeyli ekibi,,

sürat yapacaklar,

6- kudret-28
7- erkan -28
8- atay -28

22 eylül saat 08.30 bostancı buluşma yeri ,,,erkan ve kerim dudulluda saat 09.00 da olur,,

kontenjan 10 bisiklet,,

evet mtb ekibi tamam 5 kişi ,şimdi 28 lerden iki süratli adam lazım bize 9 uncu kişi bahtiyar olabilir 10.uncu kişi ise meçhul,,,

28 lerin izleyeceği yol,,

(link)

offroad dan buluşma noktasına gelecek dostlar,,b noktası buluşma yeri burada çakışacağız,,

(link)

aydos cafe son...

(link)

Pazar
(link)Parçalı Bulutlu. Yüksek: 26C. Rüzgar Hızı: 20-35 KM/S. Rüzgar Yönü: KD.

Pazar Gecesi
(link)Parçalı Bulutlu. Düşük: 16C. Rüzgar Hızı: 25-40 KM/S. Rüzgar Yönü: KD

@Kudret Kurtcebe
ben bahtiyar abiye söylerim buraya bir göz atsın diye zati gelmek buraya yazar

• Beğen
Tepkiler: Adem Dualı
(link)

yağmur olasılığı sabah o zaman iptal ,ayın 29 una ya polinez ya da bıçkıdere,,pazar günleri adamı sinir etmeye başlıyor gene,
kışın hafta içi bineceğimden pek hafta içi gelen olmaz bu nedenle topik olayı güme gider kışın,,

(link)

ct akşamı son durum belli olacak ,
sabah şu an yağmur olasılığı yok ,,,bu durumda 08.30 bostancı,,

22 eylül

sürat yapacaklar,,

göçbeyli ekibi,,

sürat yapacaklar,

6- kudret-28
7- erkan -28
8- atay -28

kontenjan 10 bisiklet,,

evet mtb ekibi tamam 5 kişi ,şimdi 28 lerden iki süratli adam lazım bize 9 uncu kişi bahtiyar olabilir 10.uncu kişi ise meçhul,,,

(link)

offroad dan buluşma noktasına gelecek dostlar,,b noktası buluşma yeri burada çakışacağız,,

(link)

aydos cafe son...

(link)

@bahtiyar közen

22 eylül

sürat yapacaklar,,

göçbeyli ekibi,,

sürat yapacaklar,

6- kudret-28
7- erkan -28
8- atay -28
9- bahtiyar- 28

22 eylül saat 08.30 bostancı buluşma yeri ,,,erkan bahtiyar ve kerim dudulluda saat 09.00 da olur,,

kontenjan 10 bisiklet,,

26 ların izleyeceği yol offroad dahil ve offroad sonu b noktası dinlenme olabilir b noktasında,,

(link)

(link)

(link)

aydos cafe son...

(link)

aşağıda soneri gördüm ,edirne yol birincisi ,özledik onu ,ama o aytek in grubunda ,evet onlar tamamı ile asfalt performans bisikletçisi oldular,cyclo cross ekip değil, bizim ekip biliyorsunuz cyclo cross tarza evet demekte ,nitekim 28 ile daldım kurtdoğmuş offroada ,soner ise yol bisikletini kartepenin offroaduna sürdü ama işin rajonu cyclo cross yol bisikletidir her yolun parisi odur sadece asfaltta kalmak istemeyenlerin bisikletidir,, aytek ise tavşanlıya yolu sürmüş idi ağır stabilizeye ve ertuğrulda sürdü ama yazık yol bisikletine tabi..

mtb de kadro iyi,,

1- adem dualı,,
adem dualı ile bayağı eski olayımız kurtdoğmuş ile,,adem bence pekte bisikleti bırakacak bi insan değil zamanla ekonomik koşulların elverdiği ölçüde bisiklete ayar çeker adem dostum,,
2- atom kamil ile şile hatıraları var ,,kartepe var ,,yeni bisikleti çok şık ultra ,,,,
3- ve özer..özer çok değişmiş çok ilerlemiş mtb de ,,,aklında yol var yakışır tabi ama asfalt etapları seçecek,,
4- ogün kaybolur ama asla bizi unutmaz hep hatırlar azmı pedalladık tavşanlıda kurtdoğmuşta,,
5- kerim ise, mtb de yeni arkadaşımız ama bence iyi mtb de ,kurtdoğmuşun en berbat zamanında yağmurda aldı o yolu ve bu ağır turu başarı ile bitirdi,,,

evet 28 ler,,

6- bahtiyar közen, ailesine zaman ayırması gerektiğini hep bildik ,onu serbest kıldık ,ama genede evli olan dostların en vefalısı bahtiyar dostum olmuştur,,
7- erkan közen söze ne gerek var o çok çalıştı çok,,
8- ve gerçekten kendisini tanıyınca çok saygı duyduğum atay dostum geçmiş yaşantısı kürek sporu tam 10 yıl dile kolay ve balkan birincilikleri ,atay dostumun aramızda olması bence çok sevindirici,,

evet ayın 29 unada polinez çerez yaparız ,,inşallah pazar hava bozmaz bu güzel kadro çalışma yapar,,

adem sen köprü demezsin zati bilirim seni ,erkan ne der ben pek niyetli değilim ,bütün gün heba oluyor ,,bahtiyar ne der atay ne der,özer ne der kerim ne der,atom kamilde pek niyetli olacağını zannetmem,,
ogün de pek köprüden daha önce hiç geçmedi o ne der..şimdi ekip olarak çoğunluk hayır derse köprü olmaz,,

kudret abi bıçkıdere için hava çok iyi olmaz ise köprü isterlerse arkadaşlar, köprüyü geçip ordan yeni bi rota çizip polinez yapabiliriz aslında, hava iyi olursa bıçkıdereyi 29 un da da yapabiliriz, ben köprü isterim boğaz keyfini aldıktan sonra tura devam edersekte polinezden güzel olur diye düşündüm ama benim için fark etmez çoğunluk ne isterse uygundur abi benim aklıma böyle bir fikir geldi :)

@Kerim A.

evet önerini ekibe soralım o.k diyenler çok olursa köprü geçişi olur hepimiz saat 08.00 de beşiktaş iskelede buluşuruz gemi ile geçeriz,,kadıköyden beşiktaşa ,oradan taksime lütfi kırdara çok yakın mesafe ben biliyorum yolu ,,
haydarpaşaya geliriz kortej ile oradan polineze gidilir kısa mesafe ,,bakalım diğer arkadaşlar ne der,ayın 29 una bıçkıdere olur ,,

abi hava kötü olur ise evde kalıp dinlenirim ben :) ama son sözü cumartesi günü söyleriz.

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
Geri