Scudo Sports

'' polinez 29 eylül performans turudur ,,

(link)

29 una kurtdoğmuş gözüktü süpriz olmaz ise,evet bu topik sonlanacak geleceğiz karaburuna ,kartepe topiği aktarma yaptı karaburuna ,ekimde 3 ağır olmaz
şile-darlık
kartepe
karaburun
o vakit olacak olan karaburun hiç görmedim ve de gitmedim kıyısından geçtim,,,

Scudo
(link)

hava iyi..

29 eylül
şile-bıçkıdere-kurtdoğmuş offroad ,

sürat yapacaklar,,

offroad ekibi,, mtb -26 ekibi süratli olan pedalşörler ve kontenjan kapandı ,,

1- adem dualı-26 offroada girecek
2- özer-26 offroada girecek
3- atom kamil-26 offroada girecek
4- ogün -26 offroada girecek
5- kerim -26 dudulluda saat 09.00 da olur gene offroada girecek

göçbeyli ekibi,,

sürat yapacaklar,

6- kudret-28
7- erkan -28
8- atay -28
9- bahtiyar 28

29 eylül saat 08.30 bostancı buluşma yeri ,,bahtiyar ,,erkan ve kerim dudulluda saat 09.00 da olur,,

kontenjan 10 bisiklet,,

evet mtb ekibi tamam 5 kişi ,şimdi 28 lerden bir süratli adam lazım bize ,,

28 lerin izleyeceği yol,,

(link)

offroad dan buluşma noktasına gelecek dostlar,,b noktası buluşma yeri burada çakışacağız,,

(link)

aydos cafe son...

(link)

kudret abi 28 ler asfalttan mı ilerleyecek stabilden mi üzerinde 700 28 olan yol bisikletim var cyclocorss değil yola gelir ne dersin eşlik edebilirmiyim, ortalama nedir

@cparlakgul

dostum ortalamayı senin için düşürürüm seni kollarım diğerleri basar mecburen ekip beklemez çünki erkan durmaz bahtiyar hiç durmaz atayda durmaz ...ortalama benim 28.8 idi en yükseği ,60 km ye eşdeğer olan etapta çıkış dudullu ve göçbeyli son durak şile rampaları en kahredici 13 eğimler bıçkıdereden sonra gelen eğimler;,,ayın 29 unda ise bostancı çıkış dudulludan dostları alacağız ama durma yapmadan devam edeceğiz saat 09.00 da dudulluda olacak dostlar bahtiyar, kerim ve erkandır ..dudullu -göçbeyli mesafe rampalar ile 60 km ye eşdeğerdir..göçbeylide en çok 15 dakika mola olacak..asfalt -ve stabil yollar,700 x28 ile erkan stabilizeye girdi,,çok ağır değil...

(link)

ısı iyi rüzgar 24 km valla iyi ,kaçmaz böyle gider ,sonra bozar benimde tepem atar,,
evet bu pazar yağmur acaip yağmıştır kurtdoğmuşta ,inşallah bu pazar yağmur olmaz ,,,artık çiğ noktası fazla olmaya başladı kışın yağmurlu ve soğuk havalarda sürat artık riskli,,kış topiği açık oraya sonra geleceğiz kasımda,
yalnız o topiğe pedalşörler mesaj atar ise ben harekete geçerim artık programa ayar çekecek ekiptir ben değil...herkes öneride bulunur orta noktada buluşuruz..

adem, sen ben erkan o.k atay da gelir ama ogün bence gelmez çünki hevesi kırılmış olabilir,ama geçen pazar yağmur yağmış idi ama ogün çamuru sever bence girmiştir offroad 'a ,bu arada özer çankayadan ses yok atom kamilde arada sırada giriyor topiğe hiç mesaj atmıyor yahu ,
neyse pazara bi şekil yapalım ve kurtdoğmuşu kapatalım ,sonra bilare kışa ayar çekeriz, o da kış topiğinde olur ,artık kış topiği 5 ay sürecek topik 10.000 leri bulur,,bu arada kerim çaymaz ise iyi bahtiyar iyice zati boşladı burayı,,

Abi 29 da ne var simdi Polonezmi, Karaburun mu yoksa Gocbeylimi ? Karaburun olursa iyi olur degisiklik olur ama fark etmez 3 rotada bana ok.)

@M.atay

aslında kurtdoğmuşu zati yaptık, bence polinez diyelim, çünki 6 ekimde hava açar ise aynen karaburun ,,,üst üste kurtdoğmuş-karaburun fazla olacağından aynen polinezo deriz saat 08.30 da üsküdar motor iskelede oluruz..

kudret abi hiç cayarmıyım ya ne demek, tabiki pazar ekip nereye karar kılarsa ben ordayım :)

@Kerim A.

o.k kerim dostum şimdi, malum bu havalara göre ayar çekiyoruz, ama 6 ekim hava iyi olabilir (ki o gün karaburun olur üst üste kurtdoğmuşve karaburunu denk getirmeyiz,)olasılığından hareket ederek ,29 una kısa çerez yaparız, saat 08.30 da üsküdar motor iskelede oluruz ,kavacıktan çıkış olur, es geçeriz hekimbaşını dönüşte hekimbaşından alırız,böylikle gidiş ve dönüş farklı olur,

o.k kudet abi topiikleri takipteyim cumartesileri son kararlara göre bende topiğe yazarım :)

zaman buldukça takip etmeye çalışıyorum Kudret abi konuyu pazar polinez olursa gelebilirim bende

@Sinan Çakır

o.k sinan,
ekip kararı ,polinez saat 08.30 üsküdar motor iskele,,

polinez .29 eylül havaya bakıyor

1- adem dualı
2- özer
3- atom kamil
4- kerim
5- ogün
6- bahtiyar
7- erkan
8- atay
9- sinan

kontenjan 10 bisiklet sürat olacak,,

saat 08.30 çıkış üsküdar motor iskele,,

(link)

gidiş ,,,

(link)

dönüş....

şu poleneze gidelim artık

@özer çankaya

nerdesin lo,,,,
saat 03.49 de mesaj atıyor adam,uykuna dikkat et, geceni gündüzüne karıştırma çabuk ihtiyarlasın ,,:)
artık bundan sonra her turda demirbaş kafadan yazıyorum ona göre,,

@Kudret Kurtcebe

abi polonez olması daha iyi olmuş çünkü kurtdoğmuşa giderken sabah 4 de kalkıp geliyorum 237 km yazıyor polonez ise 166 böylesi daha iyi olmuş :)

@özer çankaya

tamam özer bundan sonra polinezi senin için açacağım ,sana kolaylık 166 km iyi ,tabi senin yer bayağı uzak hakikaten..

Geri