Scudo Sports

Plus marka ön far kullanan?

(link)

Şu ürünü kullanan ve memnun olan var mı?

Plus’ın o modeli bir de 1000 Lumen olarak geçen silindir şeklinde modeli var aynı fiyata. İkisinin de bağlama kayışı aynı ve maalesef daha önce kullandığım başka bir fenerde (şuna benziyor)

(link)

gevşeme sorunu yaşatmıştı. Henüz kopmadı ama çok güven vermiyor.
Bağlantısı daha güvenli ve sağlam olduğundan 1000 Lumen olarak belirtilen şu modeli almak istiyorum ama marka bilgisi olmadığından tereddüt ediyorum.

(link)

Gücün gerçek 1.000 Lumen olmadığını biliyorum kendi kullandığım fenere yakın ışık versin yeter. Kullanan ya da yorumu olan var mıdır?

Scudo
@specific Plus 6207 modelini aldim. Bağlantı yeri sıkıntı oldugundan koptu ve bende arka lambanin baglanti yerini aldim Plus için kullandim. Bağlantı yerini saymazsak far çok iyi ve cok kaliteli.
6 moda sahip ve yüksek ışık gücü var. Ekstra olarak icindeki şarj edilebilir pil değiştirilebiliyor, usb ile sarj edebiliyorsun yani uzun ömürlü.
Ben çok memnun kaldim.

@specific plusun bir değişik modelini kullanıyorum,kesinlikle fiyatını hakkeden bir ürün(ki) bende ki orijinalinde ne yazıyorsa o ,gece sıfır görüşlü zifir karanlık yolu 200 metre civarı mesafeyi gündüz gibi aydınlatıyor,2 sene önce 100 tl gibi fiyata almıştım ve 700 lümen ,şarjı full açık 2 buçuk ile 2 saat arasında değişiyor,çakarlı durumda ise süre artıyor,yanlız bağlantı aparatı çok çabuk iptal oldu bende eski bir 26 jant iç lastikten parça keserek gidona istediğim zaman sabitliyorum hatta eskisinden sağlam oluyor

buda linki

(link)

Bana Plus firmasının battığı söylendi. Stoklar tükenmeden ben de bir tane almayı planlıyorum. Uyduruk bir ön farım var Allah'a emanet gidiyorum resmen.

@bilalfidanboy Acaba nasıl taktğınızla ilgili bir fotoğrak koyar mısınız benim ışıgımda koparsa öyle bir çözüm kulanabilirim. (Işığım plus marka değil.)

@fisnesuyu ben extradan atıl durumdaki eski bir ucuz arka stop lambasının sabitleyicisini kullandım,illa onun olmasına gerek yok yeterki altında gidonu çizmemeye yönelik bir parça bulunsun...

@Aybek Cihan aynen öyle, plus firması battı,ayrıca plus firmasının ürünleri gerçekten fiyat performans ürünü ve kaliteli

Dosyalar

• IMG_20191110_214310.jpg
    IMG_20191110_214310.jpg
    1,1 MB · Okunma: 74
  • IMG_20191110_214227.jpg
    IMG_20191110_214227.jpg
    1,3 MB · Okunma: 75
  • IMG_20191110_214157.jpg
    IMG_20191110_214157.jpg
    1,3 MB · Okunma: 71
  • IMG_20191110_214148.jpg
    IMG_20191110_214148.jpg
    871,1 KB · Okunma: 68
@specific Plus 6207 modelini aldim. Bağlantı yeri sıkıntı oldugundan koptu ve bende arka lambanin baglanti yerini aldim Plus için kullandim. Bağlantı yerini saymazsak far çok iyi ve cok kaliteli.
6 moda sahip ve yüksek ışık gücü var. Ekstra olarak icindeki şarj edilebilir pil değiştirilebiliyor, usb ile sarj edebiliyorsun yani uzun ömürlü.
Ben çok memnun kaldim.
Aynı modeli aldım, henüz yolda denemedim ancak kendi farımdan daha kuvvetli olduğunu gördüm. Kayışın zayıflığı ile ilgili konuşmuştuk, ancak fenerin kilitleme mekanizması da çok güven vermiyor gibi. Feneri tutan tırnak kırılırsa fener yerinden çıkıp düşebilir diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: amasseia
@specific Ekstra olarak icindeki şarj edilebilir pil değiştirilebiliyor.

Ben de aynı ışığı kullanıyorum. Işığın ön tarafına bakan vidaları açınca iç hazneden şarj edilebilir AA pil mi çıkıyor? Bu durumda şarj performansının düştüğünü tespit ettiğimizde kaliteli bir markanın şarj edilebilir pilini alıp ürünün içine yerleştirebilir miyiz? Teşekkürler.

• Beğen
Bende bu farı kullanıyorum. Işık gücünden çok memnunum. Hem parlak, hem mesafesi çok uzun. Şarjı da iyi gidiyor. Başına birşey gelse, yine bundan alırım.

1573636945052.png

• Beğen
@Akınlasınn Marka ve modeli nedir acaba?
Jing Yi ya da Zozo olarak bulunabiliyor piyasada. Ben de yeni farı almadan önce bunu kullanıyordum, çok memnundum ancak 3 kere yere düştü, yolda her çukur ve kasiste sönme eğilimi gösteriyor.

• Beğen
Tepkiler: murat serbet
@finarod içindeki pili cikarmadim ama araştırdığım ve ogrendigim kadariyla bu tarz urunlerde uzun ömürlü, şarj edilebilen pil türü olan 18650 kodlu pil kullanılıyor. Boyutu AA'ya yakın olmasina karşın tam olarak AA degil.
18650 tipindeki pili değiştirdiğinizde kaliteli bir pil tercih ederseniz evet farda kullanim süresi olarak olumlu sekilde performans artışı olacaktır.
Lakin Çin malı ucuz urunleri tercih ederseniz de olumsuz sonuç alırsınız.
Sony, LG gibi markalar bu tip pilden üretiyor.

@Akınlasınn Marka ve modeli nedir acaba?

(link)

bu linkteki ürün. Bisiklet pro firması bunları kendi getiriyor diye biliyorum. Ben aldığımda 180 tl idi fiyatı. Yaya olan insanlar arkadan araba geliyor sanıp hızlıca yoldan çekiliyor. Ana yollarda sürerken yolun üstündeki levhaları bile aydınlatıyor. Çok ilginç bir gücü var. Kesinlikle öneririm.

• Beğen
Tepkiler: bonder76
Bana Plus firmasının battığı söylendi. Stoklar tükenmeden ben de bir tane almayı planlıyorum. Uyduruk bir ön farım var Allah'a emanet gidiyorum resmen.

Buraya bir düzeltme gireyim. Öğrendiğim kadarıyla Plus değil, Plus'ın Türkiye distribütörü batmış. Ümit Bisiklet almış en son distribütörlüğü.

• Beğen
Tepkiler: specific
Geri