Scudo Sports

Plastik suluk zararlı mı

Tepki
1
İsim
Kerim
Bisiklet
Bianchi
(link)
suluğunu aldım ama iyi mi kötü mü bilmiyorum şu bpa-free felan da yazdığını görmedim B-01 felan yazıyor kapağın altında aliminyum olanları daha mı sağlıklı acaba?

Scudo
Aliminyum olanları daha sağlıklı bence :)

onun da içimi zor oluyor ama sağlık daha önemli tabi :)

Plastikler belli bir zaman sonra koku yapıyor.Bence koku yaptıktan sonra atılmalı :)

Bence bütçe az ise idareden plastik bir suluk alınabilir.Ondan sonra plastik kokusu olduğu zaman aliminyum alinabilir.

ama ben alınca kokuyordu zaten o yüzden biraz rahatsız oldum

Aluminyum kapların Alzeimer hastalığına neden olduğunu unutmayın.Hatta kutu bira / koladan bile uzak durmakta yarar var.

termaller felan da iyi biraz daha para biriktirip daha kaliteli bisey almam lazim

ucuz olan herşey zararlı, fakirler ölsün o zaman :)

son günlerde diyet yapmam sebebiyle araştırıyorum o zararlı bu zararlı beynim yandı. sağlıklı beslensen aylık yemek giderin 1000 tl olacak :)

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Haklısın gerçekten canım ülkemde ucuz ve kaliteli bisey yok malesef :(

Dünya turu yapan Fransız asıllı bi arkadaşımız bana kokuyu gidermek için yıkarken içine limon damlatmamı tavsiye etmişti denemedim henüz belki işinize yarar.

• Beğen
Tepkiler: DOKTORBEY
Ben bimden 25 kuruşa su aliyorum şişesini 1-2 gun kullanip yeniliyorum.

plasik sulukların altında numaralar yazar bunlar sağlık ve kullanabilirlik içindir
oradan bakabilirsiniz ama bir çok sefer değiştirmekte fayda var

ben senede 1 mutlaka takım değiştiriyorum

sürerken tekerden milyon tane toz toprak sıçrıyor gerçi arada kadro var bir şey olur mu bilmem. ve zaten suluk yere yakın olduğu için genellikle tozun en yoğun olduğu kısım 0-50 cm arasıdır yer yüzünde (ben böyle biliyorum) .

plastik olması en masum kısmı sanırım , ben toz topraktan daha çok nem kapıyorum açıkçası

Geri