Scudo Sports

Pişman olmadan ikinci bisiklet seçimi

Yol Bisikletinden Sonraki İkinci Tercihiniz

• Şehir-Tur

• MTB

• Fixie

• BMX

• DownHill

• Katlanabilir

• Yine Yol Bisikleti

• Cyclocross

Sonuçlar oy kullandıktan sonra görülebilir.
İşte bu işler hep bakış açısı :). Ben böyle düşünüyorum ve bu şekilde mutlu oldum ama başkası "Çeşit olsun bir de düz gidonlum olsun" der, ona göre bir model alır. Yol bisikletinden sonra mtb'nin hantallığına ve sürüşüne alışamadım ben ama belki sizi başka bir özelliği memnun edecektir, bilinmez. Başlıkta "pişman olmadan" ibaresini görünce, ikinci bisiklet seçiminin kendi yaşadığım artı-eksilerini paylaşmak istedim :)

• Beğen
Tepkiler: ikitekerbirdünya
Scudo
Bende yol bisikleti mevcut. Şimdi eski bir kadro aldım. Onu da bullhorn gidonlu bir single speed yapmak istiyorum. Fixie yapmak isterdim ama İstanbul trafiğinde skid zor iş :)

@ikitekerbirdünya

Araştırn Crossları, cyclocross günlük anlamsız.. Hibrit crosslar çok amaçlı konforlu bir çözüm

ben de şehir tur bisikleti vardı. ikinci bisiklet olarak yol bisikleti tercih ettim. yol bisikleti iyi gidiyor fakat çok sık kullanamıyorum. özellikle çukur alaattinin şehrinde oldukça zor. onun için işe gidip gelirken çok zorlanıyorum. yani anlayacağınız şehir tur bisikletinden vazgeçemiyorum. 3. bisikletim iyi bir tur bisikleti olacak.

@pilot Yol bisikleti ''yol'' olan yerlerde gerçekten harika ama dediğiniz gibi çukur mazgal vs. den dolayı bir çok yerde kullanmak zor.

İlk bisikletim B'Twin Fit 5'ti (yol/fitness bisikleti). Bu bisikletle bagajlı uzun tur bile yaptım. Ama yol boyunca lastiklerle ilgili sorun yaşadığım için, bu sene bir tane de şehir bisikleti aldım kendime. Giant Escape 2 (2015) kullanıyorum şu an. Selesi hariç memnunum. Fit 5'in selesini buna takacağım sanırım. O baya rahattı :)

Geri