Scudo Sports

Pinarello Sisters

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

Gökhan Kutluer

Daimi Üye
Tepki
625
Bisiklet
Diğer
Scudo
Gökhan kardeşim sen ne yaptın böyle ya?maaşallah diyorum.İkisi de birbirinden güzel.Pinarello bisiklet olayının başka bir boyutu gerçekten de.Kazasız, belasız iyi günlerde kullanın bisikletlerinizi.Ha bu arada merak ettiğim bir şey var neden sisters?brothers değil? :)

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Kutluer
Normalde sonu 'o' ile biten kelimeler erkek, 'a' ile bitenler dişi olur. Ancak bazı istisna kelimeler de vardır. Bu da o tip bir şey diyebilirim. la Pinarello diye geçiyor İtalyanca'da. Yani dişi bir takı alıyor başına. il Pinarello olsaydı dediğiniz gibi brothers yapabilirdim.

Çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için :)

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
Campagnolo Veloce kullanıcısı olarak bu kadroda görmek inanılmaz.

henüz denk gelmediğiniz cadde bostan taraflarında ama bir gün görürürüm galiba sizii gökhan.

• Beğen
Koyun koyuna maddi manevi servet yatıyor :D Gerçekten Pinarello yol bisikletinin ayrı bir boyutu umarım kazasız belasız kullanırsınız Pinarellomun üstünde ufak bir çizik görsem kafayı yerdim heralde :D

• Beğen
Nereden buluyorsunuz bu parçaları yoksa federal reserve mi soydunuz anlayamıyorum.

• Beğen
tabi ya :D ayın 6 sında ortaköyde gördüğüm pınarello buydu dimi :D karşı şeritten gelirken gördüm ne Allah nazarlardan saklasın diye diye geçtim :D

• Beğen
çok iyi, bayaa iyi, gerçekten iyi havaların güzel olduğu bir zamanda sahilde buluşmak dileği ile, görüştüğümüzde duygularımı çok daha net ifade edebileceğime inanıyorum, şimdi bana biraz zaman verin, içimden bisiklete binmek geldi

• Beğen
@Gökhan Kutluer

Cahilliğime verin :) ...Bu bisikletler bu güzel sözleri hakediyor kesinlikle...Sağlıcakla Kalın

• Beğen
fazla söze gerek yok..muhteşem güzellikteler..bu arada biraz daha resim güzel olurdu :)..kazasız sürüşler dilerim..

• Beğen
Guzel. Gule gule!
Dikkatimi cekti, siyah yazili bisikletin kablolari niye capraz geciyor alttan ? :)

• Beğen
2side birbirinden güzel Allah kaza bela vermesin:) birşeyi çok merak ediyorum geçen gün hayalini kuruyordum da mesele şu; 3-4 tane bisikletim olsa herbiri birbirinden güzel olsa toplarken emek harcamış uğraşmış olsam birine sempatim daha fazla olur heralde , bineceğim zaman hangisini seçeceğime nasıl karar veririm ki dedim,sonrada tek bisiklet en iyisi diye avuttum kendimi:D siz dogmaya oldukça uğraştınız, sonra kadro arıyordunuz 2.sini de toplamışsınz , seçmek zor olmuyor mu dışarı çıkacağınız zaman?:)

• Beğen
En temizi hangisiyse onu alırım sanırım o gün :) Ya da giydigim formaya hangisinin renkleri daha uygunsa :)

Evet, ikinci kadroyu arıyordum. 2008 Paris modelini istiyordum ancak bulamadım. Kadro boyamalarını çok beğendiğim için FP Due modelini aldım.

Şu an ikisine de eşit mesafedeyim. 4-5 bisikletim olsa belki dediğiniz gibi bir tanesi benim için gerçek anlamda diğerlerinden ayrılabilirdi ama şimdilik ikisi de benim için eşit manevi değere sahip.

Şimdilerde beğendiğim bir model var Colnago'nun. Kadrosunu bulursam almayı düşünüyorum : (link)

• Beğen
Tepkiler: Ekrem Yılmaztürk
Colnago nun kadrosu tam hayalimdeki cinsten hafif kamburu var biraz etli harikaymış gerçekten:) birde merak ettiğim birşey daha dogma nın sele borusu yapısının farklı olmasının sebebi nedir? Üst model bisikletlerde görüyorum böyle, getirisi var mı acaba . şekil olarak bence süper ama teknik bakımdan esprisi nedir merak ediyorum:confused:

• Beğen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri