Scudo Sports

Pınarello Paris Caisse D'Epargne

Ya bende bisikleti görünce acayip şeyler hissettim. Ne güzle ve ne kadar nadide bir bisiklet. Bunu almak bir mesele, binmek bir mesele. İnsan kıyamaz vallahi. Bir yandan da sizlere teşekkür ediyorum. Böyle bisikletlere sahip olduğunuz ve bindiğiniz, bizlerin ufkunu genişlettiğiniz için. Nazar değmesin maşallah. Darısı başıma :D

• Beğen
Tepkiler: Bibendum
Scudo
@Teberus

Her türlü yardımcı oluruz...

@Bülent ÖZER

Tabii bu videonun başlığı "made in China" ama ne videosu koyduğunu bile bilmeyen " goodbikes" isimli bir "geri" arkadaş yazmış. Bir kere yazılar Çince değil Japonca.
Ayrıca bir Japon bisiklet dergisi İtalya'daki firmayı ziyaret etmiş, röportaj yapıyorlar.

Nefis bir bike, insan bakmaya doyamıyor, sürüş keyfini düşünemiyorum bile. Allah sahibine bağışlasın... Bizim buna sahip olmamız ütopya :(

• Beğen
@gokdaltercume

İnşallah günün birinde siz'de gönlünüzdeki bisikletin sahibi olursunuz !...

• Beğen
Tepkiler: Bülent ÖZER
@gürsel

evet gürsel abi zaten çalışanlara bakarsanız hiç çekik gözlü yok.çinde imalat yapıp yine italyan çalıştırmanın ne anlamı olurki .bence de fabrika italya da.

• Beğen
@Bülent ÖZER

Pinarello üretim yaptığı yerlerin kesin bir dille açıklamayan nadir markalardan biridir arkadaşlar...

Mesela Colnago en üst 4 modelini kendi ülkesinde diğerlerini uzakdoğuda yaptırdığını açıkaçık söylüyor...

yol bisikletinde son durak diyebiliriz
sevgili bibendum güle güle kullan
allah kaza bela vermesin

• Beğen
Daha iyileri sizlerin olsun , mesaj yazan herkese teşekkürler !

ya benm böyle bisikletimolsa seleye jel kılıf takar orda yatarım hayırlı olsun kaça patladı bu 8.şaheser

@mustea7

Toplamda 3700 euroyu buldu...
Bütün parçalar yurt dışından getirilip burada montajlandı.

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
İyi günlerde kullanın. Harika bir bisiklet.

tam bir yarış makinası gerçekten harika bişi ii günler de kullanın...:)

Geri