Scudo Sports

Pınarello Paris Caisse D'Epargne

Fazla söze gerek yok...
Ben dahil bir çok kişinin hayallerini süsleyen bir bisiklet...
Güle güle kullanın..Kazasız belasız kırıksız çiziksiz pedallamanız temennisiyle..

Scudo
Gerekten daha iyileri varmı demekle yetiniyorum. Harika bir bisiklet. Kazasız belasız nice kilometrelere

alete bak beeeeee:Dbundan iisi varmı merk ettm gerçktn.maaşallah

Öncelikle çok güzel bir bisiklet kazasız belasız günlerde binmeyi nasip etsin allah.Gerçekten Türkiyede bu seviyede 4-5 tane ancak bulunabilen bir bisiklet yalnız yazılan yorumlara bakıyorumda arkadaşların büyük bir kısmı off ne kadar güzel bisiklet ben olsam bunu çerçeveletir vitrine koyarım,kullanmaya kıyamam gibi sözler söylediğini görünce tekrar düşündüm işte bu anlayış ülkemizin bisiklet sporundaki halini açıklamaya yetip artıyor sen yeter ki kullan iyi malzeme,kötü malzeme hiç farketmez yeterki çalışma azmini ve kararlılığını yitirme neden bizim ülkemizdende italya turuna,fransa turuna yada dünya şampiyonasında başarılı olabilecek sporcular çıkmasın bu konuyla ne alaka derseniz çokkk alakalı saygılarımla.

Kendi adıma yol bisikletinde düşünebileceğim son noktalardan :) Kazasız sürüşler hayırlı olsn , Cadel EVANS ta aynı modeli kullanıyor du sanırım !

merhaba , gercektende fazla söze gerek yok canavar gibi bır yarış makınesı, herkeze daha hafıfılerı gelır ıns. hehheh

bisikletin rengiyle ağırlığıyla kadrosuyla herşeyiyle göz alıcı olmuş, tebrikler

muhteşem bir makine gerçekten bol kayifli pedallar diliyorum hayalimdeki bisiklet pınarello prınce alacam inşallah bende

siz buna biniyormusunuzzz :D:D:D yazık bisiklete ya binilirmi ona neyse bu işin şakası kazasız belasız günlerde eskitirsiniz inşallah

işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
yarış bisikleti görün
leonardonun ülkesinden
bir sanatçının
fırçasından çıkmış
gibi
robocop karbon

bu bisikletin hikayesini anlatayım isterseniz
cüneyt istanbul dan arkadaşımdır onun en büyük hastalığı
pahalı bisiklet koleksiyonu yapmaktır
pinarelloyu italyadan parçalar halinde getirmiştir ve burada yeşil bisiklette
bisikleti sevgili hakan hünerli elleri ile monte etmiştir gerçekten türkiyede iki tanedir belki bir üçünçüsü vardır herhalde doya doya seyredin
robocop karbon apaçi

Yaw eklemeyin böyle fotoğraflar. Bir yol bisikleti de bana aldıracaksınız sonra da hanım beni vuracak :D Şaka biyana bu alet resmen ufkumu açtı. İnşallah hepimize böyle şeyler nasip olur. Kazasız belasız kullanın.

@raven1442

Size de artık bir titanyum yol bisikleti yakışır. :)

@raven1442
raven bisiklet dostum
cüneyt pek foruma girmek
istemiyor herhalde ondan özür dileyek (cüneytten)
seninle bu ultra bisiklet hakkında düşüncelerimi paylaşayım
gerçekten sana katılıyorum yerden göğe kadar haklısın
ben bu bisikleti fenerbahçe- bisiklet sahil yolunda görünce gerçekten çarpıldım
valla şahsımın bir fikri olarak böyle bir bisiklete sahip olursam arada sırada onu kullanırım diğer günlerde karbon scott ı kullanırım
robocop

Geri