Scudo Sports

Pina < The Blade >

Bakicim eleştirilerden dolayı, pedal takıp foto çekemedin sanırım :)) Hayırlı olsun, güzel olmuş...

Scudo
şu 5000$ piyasada dolaşan sadece 200 km yol kat ettiği söylenen kadro değil mi bu :)) Bakicim valla süper kadro yolun sonu gibi birşey bir kullanıcı için...Ama herşeyi geçtim ben en çok gidonu sevdim!!o nasıl birşey ya :D

• Beğen
Tepkiler: Baki KAYAN
@seerblood

Caktirma abi :)

Cok tesekkurler tum yorumlar icin

Baki abi maşallah bu ne hız :) Trafik kurallarına uyup 90'ı geçmezsiniz inşallah bu makineyle :)

• Beğen
gerçekten çok güzel bisiklet allah kaza bela vermesin,

ben dağ bisikleti almayı düşünüyorum ama inşallah ilk fırsatda yanına bir de yol bisikleti dileğim var,

• Beğen
Tesekkurler yorumlar icin
Bisikletime yeni eklemeler olacak yolda su an
az kaldi

ilk resim benim bilgisayarımda kayıtlıydı arkadaşlara daha hızlı şekilde gösterebilmek için:) Yeni hali bana göre ulaşılmaz olmuş full karbon kadro.. Müthişş güle güle kullan yakından görmek nasip olur inşallah..

@recep sümer

Bir gun beraber tura cikariz, Bayrampasa ve sahilyolunda oluyorum devamli, rastlasiriz mutlaka...

mükemmel bir parça allah nazarlardan saklasın =) canım çekti wallaha sağlıklı pedallar =)

Guzel bıle dıyemıyorum. Cunku; guzelden de ote bısey bu...
Gule gule kullanın.
Allah kaza bela vermesın.
Allah kazasız belasız surusler nasıp etsın.

Bu Pinarello sahte. Dogma'nın seat tube'u yuvarlak olmaz, lateral stiffness'ı arttırmak için köşeli bir yapıda tasarlıyorlar. Ayrıca pinarello ne zamandan beri neco headset kullanıyor? Bilmiyorum ne kadar bedel ödediniz bu kadroset'e sahip olabilmek için fakat Pinarello görünümlü muhtemelen uzakdoğu'da üretilmiş bu kadroya binlerce dolar ödeyip de dolandırılmamışsınızdır inşallah; yasal haklarınızı da arayabilirsiniz eğer size orjinal ürünü sattıklarını iddia ediyorlarsa. Bu arada dikkat edin, bu frameset'ler genellikle head tube'ların orta noktalarındaki stress noktalarından patlak veriyorlar, ikiye ayrılıp da sahibinin elinde kalan çok kadro var internette biraz araştırılırsa.

• Beğen
Tepkiler: Faruk ÇUBUKCU
hocam çok muazzam bi kombinasyon olmuş kazasız belasız kullanın inşallah :in::

Geri