Scudo Sports

Peugeot Türkiye'de Satışta

2019 Peugeot r14 kullanan varmi aranizda acaba , masa karbon mu yoksa aluminyum mu ? 2019 ozceylanlarda aluminyum gozukuyor ((link)) sitesinde 2020 ler carbon gozukuyor. Bilgi sahibi olanlar yardimci olursa sevinirim.
Hem 2019 hem 2020 modeli karbon. Geçen sene bunun için epey mücadele ettim, fabrika alüminyum olduğu konusunda ısrar etti. Şu anda geçen sene ve bu seneki maşaların karbon olduğunu söylüyorlar nihayet. Çatal karbon şaft borusu alüminyum olacak şekilde bir yapısı var full karbon değil.

Scudo
r16 claris kullanan var mı, kaç kg acaba?

R17 Tourney kullandım, 10,5 - 11 kg civarıydı, R16 da aynı ağırlıktadır.

• Beğen
Tepkiler: ottcci
Sahibindeki bir ilanda gördüğüm kadarı ile peugeot R02 disk frenli yol ve gravel modeli varmış. Hiç gören duyan oldu mu ? Ayrıca sahibinde sitesindeki ve letgo'daki iki isimde aynı, ve letgo'dan yola çıkarsam bisikleti satan firma aynı kendi sitelerin 10bin olan bisiklet diğer sitelerde 7250. Avrupadaki fiyatlardan bakarsak bize çok.

(link) 1600€
(link) 1900€
(link) 2500€
(link) 2900€

105 setli kırmızı olan model şık duruyor.

peugeot r02 carbon 105.JPG

Merhaba arkadaşlar merida reacto 400 eoro kadro bisikletim i satıyorum bu siteye nasıl koyacağım yardımcı olur musunuz

Merhaba arkadaşlar merida reacto 400 eoro kadro bisikletim i satıyorum bu siteye nasıl koyacağım yardımcı olur musunuz
Hocam ana sayfada en alt kısmında market bölümünde ilan paylaş kısmını doldurup satışa ekleyebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Trends
r16 claris kullanan var mı, kaç kg acaba?

2. el 1700 liraya temiz 2019 model R16 aldım, kilitli pedal, conti lastik vs. hala 1 yıl garantisi devam ediyor, çok şükür iyi denk geldi.

Jantlar yokken plastik pedal ile 7.2 kg
Stok jantlar ruble dahil 3.8 kg
Yani bisiklet 11 kg

Arka teller seri kırılmaya başlayınca jant seti almayı düşünüyordum ama tel ördürdüm ucuza kapandı mevzu. Fulcrum racing 5, aksium için 1 pedal turunda ne kadar süre döndüğüne baktım 55 saniye civarıydı. Stok jantlar 40-45 arası dönüyormuş sanırım uzun bir süre böyle kullanırım.

Stok jant 1 pedal turu videosu:
(link)

@onatt hocam merhaba hangisini aldın

R13 ile bir seneyi geçirdik. Çok fazla kullanamasam da hem yolda hem trainer'da deneme şansım oldu. İyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum.

Triban 3'e göre kadrosu agresif olduğundan oturuş pozisyonu rahatsız edebiliyor ancak hafifliği ve hızlanması çok iyi.

• Beğen
Tepkiler: mehmet.ali
Instagram'da dorukbisiklet hesabında paylaşılan Peugeot'a bir bakın derim. Gravel pazarı genişliyor ama fiyatlar da aynı orantıda maalesef :( Henüz fiyat bilgisi yok ama genel piyasa bu yönde zaten. Paylaşım da aynı koyduğum halde yapılmış. Tasarım vs. çok göz alıcı olmuş bence.

Adsız.png

Ek olarak Trekking modeli;
Adsız2.png

Son olarak da R13 olarak gösterilen model;
Adsız3.png

@ExKyotoo instagram bulunmayan biri fotolara göz atamaz sanırım, diğer modellerde bir değişiklik yok mu, eğer varsa onları da paylaşır mısınız?

Instagram'da dorukbisiklet hesabında paylaşılan Peugeot'a bir bakın derim. Gravel pazarı genişliyor ama fiyatlar da aynı orantıda maalesef :( Henüz fiyat bilgisi yok ama genel piyasa bu yönde zaten. Paylaşım da aynı koyduğum halde yapılmış. Tasarım vs. çok göz alıcı olmuş bence.

250448 dosyayı görüntüle

Ek olarak Trekking modeli;
250449 dosyayı görüntüle

Son olarak da R13 olarak gösterilen model;
250451 dosyayı görüntüle

GR 14 fişek gibiymiş, fiyatı ne zaman belli olur acaba

Peugeot'nun renkleri zaten güzel değildi, iyice berbat olmuş bana kalırsa.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
5000. Demiş 4500 e anlaştık 4500 pahalımı
(link)

(link)

Bana sorarsanız pahalı değil. Hâlâ 10 sene önceki piyasa olduğunu sananlar için pahalı olabilir. Türk lirası ucuz mesele de zaten bu. Yarın öbür gün sahibinden gibi platformlarda insanlar ürünlerine euro fiyat yazdığında anlarsınız ne demek istediğimi.

@Yıldızlı biraz daha pazarlıkta zorlayin, inmezse fiyat güzel alabilirsiniz kadro boyu uygunsa.

• Beğen
Tepkiler: Yıldızlı
Geri