Scudo Sports

Peugeot Türkiye'de Satışta

2020 Peugeot R15 Sora Alloy almayı düşünüyorum. Fakat hiçbir yerde ağırlık bilgisini bulamadım. 530mm kadro ölçüsü için pedalsız ağırlık nedir, bilen var mı? Ayrıca bu bisikleti kullanan varsa bu sorum onlara; memnun musunuz? :)
Tahminim 9kg ile 11kg arasıdır, daha giriş seviyesini bir arkadaşımda sürmüştüm claris setli, kadro tasarımı olarak yakından daha yakışıklı, fotoğraf da pek güzel durmuyor ama canlıda gayet güzel bisiklet.

Scudo
Tahminim 9kg ile 11kg arasıdır, daha giriş seviyesini bir arkadaşımda sürmüştüm claris setli, kadro tasarımı olarak yakından daha yakışıklı, fotoğraf da pek güzel durmuyor ama canlıda gayet güzel bisiklet.

@yavuzkosar teşekkür ederim, peugeotbisiklet instagram hesabı da sorumu ilgili birime ileteceklerini söylediler. Umarım 9-10 kg bandına yakındır, cevap aldığımda burada paylaşırım tekrardan

• Beğen
Tepkiler: yavuzkosar
@mmeerrttt Çok teşekkürler adaş, 53cm kadro benim istediğim gibi 10 kgdan az büyük ihtimalle o zaman. Tekerine taş değmesin! :)

@brave17 Aynı bisikleti bide Claris setli bisikletin ağırlığını birde jant göbeklerini sordum döneceğiz dediler 2 kere hatırlattım görüldü atıldı umarım size cevap gelir. Şuan Cavalier Claris aldım memnunum.

Merhabalar herkese. Ben bir peugeot r12 2019 model sipariş ettim. Kargodan gelince ve deneyimleyince gözlemlerimi yazarım.

Yalnız kadro ölçülerini hiç bir yerde bulamadım. Elinde kadro ölçüleri olan var mıdır acaba?

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Mailime cevap geldi:

"2020 modelleri olan yarışlara bu hafta başlanması bekleniyor. Bir aksilik olmaz ise ayın 15.den sonra yarışlar bayilere ulaşacaktır."

R13'e az kaldi 😀 sezon bitmeden kavusacagiz.

• Beğen
Tepkiler: mavi182002
@sedat3133 Şimdiden hayırlı olsun diyelim :D Turkuaz renk değil mi ?

@yavuzkosar teşekkür ederim, peugeotbisiklet instagram hesabı da sorumu ilgili birime ileteceklerini söylediler. Umarım 9-10 kg bandına yakındır, cevap aldığımda burada paylaşırım tekrardan
Merhaba R13 modeli 56 kadroda 9,3 kg gelmişti. R17 Tourney setli 56 kadroda 11 kg civarı gelmişti. Sora setli modelin 10-10,5 kg civarı olacağını düşünüyorum. Grup set, maşa ve jantları daha ağır kullanılmış o modellerde. Bunun dışında kullandığım iki Peugeot bisiklette gayet keyifliydi, ağırlıktan dolayı bir sorun hiç yaşamamıştım.

Peugeot dan haberler var. Karbon yol modellerin tamamı üretilmiş. Şu anda R13 üretimdeymiş. Yarın R14 ile devam edilecek. Gelecek hafta itibariyle bayilerde görebiliriz artık.

Bende R13 aldım pazartesi elime ulaşacak. Şuan R16 kullanıyorum fark ve deneyimlerimi sizinle paylaşırım. Fiyat performans ve kadro olarak Peugeot beni tatmin ediyor. R13 görsel bir adet o da belli değil canlısı nasıl olacak merakla bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Hidiman
@Mdn 2020 modelini mi aldınız? Bayilere dağıtımı başlamış mı, Nereden satın aldınız?

Yol bisikleti tavsiyeleri konusuna da yazmış ve görsel atmıştım. Yeni peugeot'lar boyama deseni olarak hoş olmuş. Diğer herşey 2019 ile aynı gözüküyor. Aradaki 2500 3000 tl farkı vermek istemedigim için 2019 model r12 aldım. Hâlâ daha var nette. Ilgilenen arkadaşlar uygun kadro boyu bulursa değerlendirebilir.

Yol bisikleti tavsiyeleri konusuna da yazmış ve görsel atmıştım. Yeni peugeot'lar boyama deseni olarak hoş olmuş. Diğer herşey 2019 ile aynı gözüküyor. Aradaki 2500 3000 tl farkı vermek istemedigim için 2019 model r12 aldım. Hâlâ daha var nette. Ilgilenen arkadaşlar uygun kadro boyu bulursa değerlendirebilir.

merhaba, özelden de yazdım ama, bisikleti nereden kaça almıştınız acaba siz?

• Beğen
Tepkiler: Ceasar Bravo
@sedat3133 evet 2020 model kayseri ozkayalar bisikletten sipariş ettirdim. Yalnız fabrika ile kendim görüştüm. Bana 53 kadro tek kaldığını onun da benim aldığımı söylediler. Bu yıl r13 50 adet üretilmiş. Virüsten dolayı. Ama dün instagram da doruk bisiklet paylaşmış onlar ile bir iletişime geçebilirsiniz. Kaç kadro var ellerinde bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: sedat3133
Peugeot T10'u nasıl bilirsiniz? :)

• Beğen
Tepkiler: Barisc61
2019 Peugeot r14 kullanan varmi aranizda acaba , masa karbon mu yoksa aluminyum mu ? 2019 ozceylanlarda aluminyum gozukuyor ((link)) sitesinde 2020 ler carbon gozukuyor. Bilgi sahibi olanlar yardimci olursa sevinirim.

Geri