Scudo Sports

Peugeot Türkiye'de Satışta

Bende yakın zamanlar da hemen elden çıkardım pejo kusura bakmasın hle-mangaloy kadroların nerde bunlar nerde.

Scudo
İlk aldığımda bisikletin ön jantı az sekiyordu iç lastiği yeni değiştirmişlerdi ondan dolayı sandım yerine oturmamıştır diye düşündüm ama Zaman geçtikçe bu sekme daha fazla artmaya başladı sonra bisikletçiye götürdüm ve sonuç bu

Peugeot T12 almaya niyetlendim tavsiye eder misiniz? Ankara Emre Bisiklet'den Harun abi Carraro Sportive 227 yerine Peugeot T12 almami tavsiye etti. Her seyi birebir ayni fakat Peugeot T12 lastik bakimindan 1-0 onde dedi. Sizlerede danisayim istedim.

• Beğen
Tepkiler: Devilsbutcher
@Bicycleizm Kadrodan veya bisikletten ne gibi şikayetleriniz oldu bir bayi olarak merak ettim. Firma şikayetleri dikkate alıyor belki sizin sorunlarınızı biz iletebiliriz

Peugeot T12 almaya niyetlendim tavsiye eder misiniz? Ankara Emre Bisiklet'den Harun abi Carraro Sportive 227 yerine Peugeot T12 almami tavsiye etti. Her seyi birebir ayni fakat Peugeot T12 lastik bakimindan 1-0 onde dedi. Sizlerede danisayim istedim.
Harun abi dediyse doğrudur. ?

Harun abinin sözüne güvenirim. Ayrıca Peugeot t11 kullanıyorum memnunum.

Merhabalar benimde bildiğiniz gibi bir Peugeot gtr 920 bisikletim var ve alalı yaklaşık 2 ay oldu ve ön jantı bildiğiniz sekiyor bir yukarı bir aşşağı oynuyor frene sürtüyor bunu yaşayan başka arkadaşlar varmı bisikletçiye gittim ve sorunun akortta alakalı olmadığını söyledi gidip garanti'den değiştirmemi söyledi ve ben de öyle yapmayı düşünüyorum ama jantın bu kadar kolay yamulması sizce de garip değilmi açıkçası beni kendinden soğuttu

Ben gecen aylarda novatek ön arka göbek aldim.420 tl ye ve gtr 940 pejomun butun tellerini söküp gobekleri degiştirdim.bu sirada dedigin göbegin akordunu kendim yaptim.jantin yukari aşağı oynaması tamamiyle akorttla ilgili tüm telleri gevset ve akordu silbaştan yeniden yap.inan tekerin saga sola harekerinden tut yukarı aşagi hareketinide duzelteceksin.bunu yapamazsan işin ehli olan bir bisikletciye sadece janti ver yapsin tekeri çıkartıpta ver yanliz

@Jeoid çok sağlun ama garantiyi arayıp değiştirmek istiyorum her ihtimale karşı eğer kullanıcı hatası falan derselerde akort yaptırmaya götürürüm bakalım sonuç ne olucak bu arada konusu açılmışken novatec göbekler fark yarattı mı bisiklette bende bisikiletime böyle bir yükseltme yapmayı düşünüyorum acaba değermi

Fark yaratmazmı uçuyor ucuyor.konik rulman yok düz rulman var bunda para yalan söylemiyor.mükemmel oldu cır cır seside insani mest ediyor

Yeni yilda pejo bisiklette degisiklik varmı

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
3-4-5 Aralık'ta 2020 modellerinin lansmanlarının yapılacağını söylediler. Ayrıca bu sene İtalyan Bianchi de yine Cycleurope tarafından Türkiye'ye getirilecek.

• İnanılmaz
  • Beğen
Tepkiler: Hidiman ve Özcan
Peugeot m13 MTB 27.5 almayı düşünüyorum kullanan var mı acaba

@TheArel hocam pgt 707yi aldınız mı sonra

Fark yaratmazmı uçuyor ucuyor.konik rulman yok düz rulman var bunda para yalan söylemiyor.mükemmel oldu cır cır seside insani mest ediyor
Ufak bir video alabilir miyiz sesini duyalım ? :)

• Beğen
Tepkiler: Bisiklet sever 93
  • Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
İncelemek isteyen arkadaşlar için 2020 Model Peugeot Bisikletleri elimden geldiği kadar çekmeye çalıştım. Bu sene İtalyan Bianchi de lansmandaydı. Bu modellerde iç pazarda satışa sunulacak. Bunlar içinde bir fiyat çalışmaları var.

@Tolga_123
Peugeot 106 bayan alüminyum bisiklet özellikleri soyle
Kadro: ALÜMİNYUM 6061
Maşa: ZOOM 327E
Arka Vites: SHIMANO TOURNEY RD-TY300
Ön Vites: SHIMANO TOURNEY FD-TZ500
Krank Takımı: TCSH2-MZ 42X34X24 ÇELİK
Arka Dişli: SHIMANO MF-TZ500 14-28T
Vites Kolları: SHIMANO ST-EF41 3X7
Fren: V-FREN ALÜMİNYUM SACCON
Lastik: ACIMUT 26X1.95 SİYAH
Sele: SELE ROYAL
Kadro Ölçüleri: 430MM
Ağırlık: 15,37

Peugeot 106 bayan 26 jant , kron XC 100 ,150 ve TX 100 bayan modellerden iyi mi? Bisiklet ağır gibi. Peugeot bisikletler nasıl ülkemizde sorunlu mu kullanılir mi?servis ağı yaygın midir? Kızıma almayı düşünüyorum boy 1.63,
Başka model ne önerirsiniz? Bütçemiz 1250 TL.

Geri