Bugün 3-4 tane Peugeot modelini canlı görme fırsatı yakaladım. Kadrolar sağlam görünüyorlar arkadaşlar. Özellikle arka çatalda çok kalın boru kullanılmış. Sele borusu için de aynı şey geçerli. Bu bisikletler gerçekten evladiyelik görünüyorlar
@Özcan. uzaktan görebildim kadroları, duvara asılıydılar. Sadece görsel olarak bakabildim. Ve çok kalın boruları dikkatimi çekti. Yakından kurcalayamadım malesef Alu mu karbon mu olduklarını bile bilmiyorum
Ben karbon kadrolardan korkuyorum catlama yaptigini anlamadigin zaman başka bir titreşimde kırildigi zaman yuksek hizda düştugunde yerden spatulayla kazınmak istemedigim icin.maşası dahil aliminyum olsun istedim.bide tiagra olsun ve degisik bi marka olsun full aliminyum olsun ucuz olsun derken kadro 53 olsun.sanki bu isteklerimi peugeot duydu.inanin toplasan bunu bu paraya çikaramazsin.hiç düsunmeden sipariş verdim çok asil duruyor valla.
Insanlar o yazıyi okuyana kadar butun bisiklete bakmak zorunda kaliyorlar.kendine münhasır bir çalışma olmuş
Devamlılığını sağlarsa pazardaki güçlü konumuna ulaşır 3 yıl içinde.. üretim, satış ve pazarlamada bu yıl biraz geri kaldılar ama önümüzdeki yıla toparlarlar..
Bir zamanlar milliyet gazetesi vermişti. Hem Peugeot Energy hemde Mosaique modelini çok iyi hatırlıyorum O zamandan beridir aşinayım peugeot bisikletlerine
Mosaique modelinin farklı bir çekiciliği var. Halen gördüğüm yerde dayanamıyorum, durup inceliyorum. Halbuki hayatımda bir kez bile kullanmadım (üstelik kalın lastikli dağ bisikleti de hiç sevmem, ona rağmen).