Scudo Sports

Peugeot Türkiye'de Satışta

@Jeoid, hayırlı olsun, sizin bisikletinizin fotolarını görebilir miyiz ?

Scudo
Bugün 3-4 tane Peugeot modelini canlı görme fırsatı yakaladım. Kadrolar sağlam görünüyorlar arkadaşlar. Özellikle arka çatalda çok kalın boru kullanılmış. Sele borusu için de aynı şey geçerli. Bu bisikletler gerçekten evladiyelik görünüyorlar o_O

@Jeoid kazasız kullanın! :harika:

@Serkan Mıstınoğlu karbon kadroları inceleyebildin mi? Çin malı OEM kadro mu ve hangi malzemeden üretilmiş, bilgi var mı?

Çok saglam bi duruşu var.başta tek renk olmasına takıntı yapmıştım.ama markayı gören bidaha bakıyor

@Özcan. uzaktan görebildim kadroları, duvara asılıydılar. Sadece görsel olarak bakabildim. Ve çok kalın boruları dikkatimi çekti. Yakından kurcalayamadım malesef :) Alu mu karbon mu olduklarını bile bilmiyorum :ssrtcbya:

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@Jeoid Keşke şu Peugeot yazısı da böyle olmasaydı...

• Beğen
Tepkiler: ikemath
Ben karbon kadrolardan korkuyorum catlama yaptigini anlamadigin zaman başka bir titreşimde kırildigi zaman yuksek hizda düştugunde yerden spatulayla kazınmak istemedigim icin.maşası dahil aliminyum olsun istedim.bide tiagra olsun ve degisik bi marka olsun full aliminyum olsun ucuz olsun derken kadro 53 olsun.sanki bu isteklerimi peugeot duydu.inanin toplasan bunu bu paraya çikaramazsin.hiç düsunmeden sipariş verdim çok asil duruyor valla.

Insanlar o yazıyi okuyana kadar butun bisiklete bakmak zorunda kaliyorlar.kendine münhasır bir çalışma olmuş

@Jeoid benim de en çok merak ettiğim kadrosu. Yol tutuşu nasıl? 940 ve 950 kadroları aynı. Biraz bahsederseniz çok sevinirim +sını -sisini :)

Rengin güzelliğine bak gtr 940'daki...

Peugeot GTR 940 ile B'twin Triban 540 arasında kaldım..................

• Beğen
Tepkiler: robxjack
@ÇerkesOnur Burada ruble, ayna kol üzerinde bulunan set ile değerlendirme yaparak seçebilirsiniz, 540 kullanıcıları da çok memnun bisikletten

• Beğen
Tepkiler: ÇerkesOnur
peugeot'un bi defa arabasını alma gafletinde bulundum bidahada hiç bişeyini almam uzak dursun.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@Jeoid Güzel renk, güzel bisiklet.

Devamlılığını sağlarsa pazardaki güçlü konumuna ulaşır 3 yıl içinde.. üretim, satış ve pazarlamada bu yıl biraz geri kaldılar ama önümüzdeki yıla toparlarlar..

Bir zamanlar milliyet gazetesi vermişti. Hem Peugeot Energy hemde Mosaique modelini çok iyi hatırlıyorum :D O zamandan beridir aşinayım peugeot bisikletlerine :)

İsimsiz-4.jpg

$_86.JPG

a6df04ac01e4e457f47016e900dd18a1.jpg

Mosaique modelinin farklı bir çekiciliği var. Halen gördüğüm yerde dayanamıyorum, durup inceliyorum. Halbuki hayatımda bir kez bile kullanmadım (üstelik kalın lastikli dağ bisikleti de hiç sevmem, ona rağmen).

Şehir bisikletleri hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Geri