Scudo Sports

Peugeot T11 Kullanıcı Kulübü

Merhaba bende t11 almak istiyorum fakat bulamiyorum.Onun yerine tavsiye edebileceginiz modeller nelerdir?bu arada T10 buldum T11le arasinda cok fark var midir?
Merhaba;
T10 ile T11 arasındaki farkları peugeotbisiklet.com.tr adresinde bulunan trekking bisikleti başlığı altında bulabilirsiniz. Temel olarak benzese de özellikle bisiklete güç uygulanan temel komponentlerin daha üst versiyon olduğu modeldir T11.

Scudo
T11 için aksesuar önerebilir misiniz acaba?

Sonunda Kargo geldi ve T11‘imin kurulumu yapıldı. Ortaca bisiklete ve Tolga_123’e çok teşekkür ediyorum. çok güvenilir düzgün esnaflar, onların yardımlarıyla alabildim çünkü hiçbir yerde bulamamıştım. bisikleti henüz denemedim. resim ve yorumlar daha sonra gelecek....

• Beğen
Tepkiler: OB_Tolga
Arkadaşlar T11 için çamurluk ne alayım ne tavsiye edersiniz

arkadaslar merhaba
t11 in gobekler rulmanli mi bilyali mi?
aynakolun ve gobeklerin bakimini ne kadar km sonra yaptirmamiz gerekiyor acaba?

Merhaba arkadaşlar birkaç aydır bu bisikleti almayı düşünüyorum fakat hiçbir yerde bulamadım. Ankara'da yaşıyorum. 3570 TL'ye internette buldum ama kadro boyunu görmek için deneyip satın almak istiyorum. Ayrıca bu fiyat bana biraz yükseltilmiş geldi. Sizce bu fiyata almalı mıyım? Yoksa 2021 modelini beklemeli miyim? 2021 modeli tahmini ne zaman çıkar bilen birileri yardımcı olursa çok sevinirim?

Teşekkürler. 🚲

Ben de Peugeot R16 kullanıyorum. Kadro alt boru şekli diğer bisikletler gibi değil. Kübik mi deniyor neyse artık bunun bir avantajı vs. var mı niye bu tarz acaba?

Merhaba arkadaşlar birkaç aydır bu bisikleti almayı düşünüyorum fakat hiçbir yerde bulamadım. Ankara'da yaşıyorum. 3570 TL'ye internette buldum ama kadro boyunu görmek için deneyip satın almak istiyorum. Ayrıca bu fiyat bana biraz yükseltilmiş geldi. Sizce bu fiyata almalı mıyım? Yoksa 2021 modelini beklemeli miyim? 2021 modeli tahmini ne zaman çıkar bilen birileri yardımcı olursa çok sevinirim?

Teşekkürler. 🚲
Bende bayağı araştırmıştım. Zar zor buldum. Bir bayi 2021 modeller en erken şubatta çıkar demişti.
çıktığı zamanda bahsettiğiniz fiyattan aşağı olmayacaktır.
fikir vermesi için söylüyorum boyum 175cm 495mm ilk olanından aldım. Bana tam uydu.

• Beğen
Tepkiler: mtahabal
Bende bayağı araştırmıştım. Zar zor buldum. Bir bayi 2021 modeller en erken şubatta çıkar demişti.
fikir vermesi için söylüyorum boyum 175cm 495mm ilk olanından aldım. Bana tam uydu.
Teşekkürler hocam, 2021 modelini bekleyeceğim galiba.

O bisikleti 1 günle kaçırdım. 😂😂😂

Teşekkürler. 🚲
Bir bayinin söylediği firma Aralık ayında talep toplayıp üretime başlıyormuş. Üretim sonrası sevk işlemi ne zaman olur bilmiyorum. Birde pandemi var üretim yapılacak mı belli degil.

• Beğen
Tepkiler: mtahabal
Merhaba T11 kullanıcıları, bisikletle birlikte gelen lastiklerin yol tutuşu hakkında düşünceniz nedir? Değiştirmek gerekir mi? Gerekiyor ise lastik önerebilir misiniz? Teşekkürler.

T11 modelini bulamayıp alternatif arayan arkadaşlar için Bisan TRX8400 modeli 50 kadro boyuyla da 1 adet mevcut elimizde. Almak isteyen arkadaşlar iletişime geçebilirler.

• Beğen
Tepkiler: xman
Merhaba arkadaşlar Peugeot t11 ile carraro Sportive 330 arasında kaldım. Fikir verebilecek biri varsa çok sevinirim. İlginize şimdiden teşekkürler

Geri