Scudo Sports

İnceleme Peugeot R13 Yol Bisikleti

Scudo
@dincerozturk16 benim boy 182.. İç bacak 84 falan geliyor.. Hep 53 kadrosunu gördüm 2. El bu peugeotların.. Bana ufak kalır değil mi

@dincerozturk16 benim boy 182.. İç bacak 84 falan geliyor.. Hep 53 kadrosunu gördüm 2. El bu peugeotların.. Bana ufak kalır değil mi
Hocam kesinlikle ufak olur 54 de yok 56 bakabilirsiniz. Bence 53 ufak gelir
Hocam kesinlikle ufak olur 54 de yok 56 bakabilirsiniz. Bence 53 ufak gelir
Yalova gizem bisikete eğer yolun düşerse orda bı tane 53 kadro Peugeot r13 var onda deneyebilirsin yine de. Ama çok büyük ihtimal ufak gelecektir

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: tennozer
253415 dosyayı görüntüle
Bugün carraro race 042 bisikletimi sattım. Hemen yalovadan r13 u aldım şansıma beden de vardı. İlk binisimde sora da çok farklı olduğu farketttim. Vites geçişleri frenler akıcılık son derece iyiydi. Carraro 062 ile arasında kalmıştım ama Peugeot yu bulabildim en azından sıfır alma şansımız oldu.
Hayırlı olsun, sıfır bulabilmeniz mucize bence

Hayırlı olsun, sıfır bulabilmeniz mucize bence
Evet hocam şans oldu 2021 de fiyatlar nasıl olur bilmiyorum. 2021 modelinde yalnızca renk farklı o yüzden beklemedim yenisini

Boyum 181cm, iç bacak 84cm, ben 53 kadro kullanıyorum, hiçbir şikayetim yok, bence size de uygun olur

• Beğen
Tepkiler: tennozer
Boyum 181cm, iç bacak 84cm, ben 53 kadro kullanıyorum, hiçbir şikayetim yok, bence size de uygun olur

Eğer olma ihtimali varsa ben tavsiye ederim. Gerçekten güzel bisiklet.

Bende de r13, turuncu mavi var, renk olarak beni aşırı tatmin ediyor, sürüş keyifi de bir güzel. bende bu arada 2 ayda r13 ile 12 kilo verdim. Maksimum 95 km yol yaptım 95 içerisidne 1k tırmanma vardı, açıkçası seleden bile kalkmadan tırmanışları yapabildim. Bence tam bir fiyat performans bisikleti.
Bu arada kötü bir kaza yaptım gidon falan oynadı baya ama alyan ile çözüp yoluma devam ettim, bana mısın demedi :)

Dosyalar

• 127495245_2793549510965057_4658256464281597860_n.jpg
    127495245_2793549510965057_4658256464281597860_n.jpg
    107,1 KB · Okunma: 127
@Sigma Male arkadaki peugeot yazan koruyucuyu nereden aldınız

Peugeot un bu kadroları hangi kadro türünde Endurance mi yarış mı

Arkadaşlar iyi akşamlar, rubleyi 11/28 den 11/32'ye çevirmek istiyorum sizce nasıl olur ya da yapan var mıdır?

@Reinn ben de R13 ü almadan önce yokuşları daha rahat çıkmak için arkayı 11/34 yaparım diye düşünmüştüm, aldıktan sonra vazgeçtim, çünkü nasıl alışırsan öyle gidiyor, bacak kaslarım daha fazla gelişsin diye orjinal halini bozmadım, bu haliyle de yokuş çıkılıyor, (önceki bisikletim 50/34-11/30)

Peugeot un bu kadroları hangi kadro türünde Endurance mi yarış mı
Bu kadro karma bir yapıda, üst borunun konumlanması ve genel yapısıyla yarış geometrisi gibi duruyor ama oldukça uzun alın borusu ile endurance geometriye de göz kırpıyor :)

Arkadaşlar iyi akşamlar, rubleyi 11/28 den 11/32'ye çevirmek istiyorum sizce nasıl olur ya da yapan var mıdır?
30 yapmanizda hicbir sorun olmaz ama 32 icin aktariciyi kontrol etmenizi oneririm. Ama 28den 30a geçmek de cok gerekli mi o da tartışılır.

• Beğen
Tepkiler: Sigma Male
@Reinn ben de R13 ü almadan önce yokuşları daha rahat çıkmak için arkayı 11/34 yaparım diye düşünmüştüm, aldıktan sonra vazgeçtim, çünkü nasıl alışırsan öyle gidiyor, bacak kaslarım daha fazla gelişsin diye orjinal halini bozmadım, bu haliyle de yokuş çıkılıyor, (önceki bisikletim 50/34-11/30)
O da doğru gerçi ama birazcık daha endurance tarzı uzun mesafeler kat etme peşinde olduğum için bu bisikletle, belki beni uzun yolda daha rahatlatır mı diye bir düşünmüştüm.
30 yapmanizda hicbir sorun olmaz ama 32 icin aktariciyi kontrol etmenizi oneririm. Ama 28den 30a geçmek de cok gerekli mi o da tartışılır.
Evet, evet. Arka aktarıcısı kısa bunun, ondan belki de takas ilanı açarım diye düşündüm: belki birisi de rublesini küçültmeyi planlıyordur diye ama, günün sonunda uzun arka aktarıcı ve haliyle ruble almak gerekiyor.

Siz bilirsiniz ama çok gerekli olacağını sanmıyorum. Çok ciddi bir fark göreceğini sanmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Geri