@Alidemir56 bende de var aynı bisikletten. Kötü durumdaydı, hurdaya vereceğime toplayayım, meşgale olsun dedim, biraz da modifikasyon yaptım. En son vites ekipmanlarını takıp ayar yapması kaldı, bu hafta bitecek kısmetse. Sorularınızın cevabına gelince;
1. Bu bisikleti 28 janta çeviremeyeceğinizi düşünüyorum. Gerek de yok açıkçası. Orjinal lastikleri 26x2.1 dişli, dağ bisikleti lastiğidir. Ben 26x1.5 dişsiz lastik taktım, şehir bisikleti oldu. Arazide kullanmayı düşünmüyorum. Mevcut jantlara takabilirsiniz bu ebatta lastiği, benim jantlar kötü durumdaydı değiştirdim. Bisiklet eski, iç lastikleri de değiştirmenizi tavsiye ederim.
2. Orjinal vites sistemi Shimano. Tümünü yenileyecekseniz farklı markalar da düşünebilirsiniz. Birbiriyle uyumlu olması önemli. Ben ön ve arka aktarıcıları değiştirmedim, onlara uyumlu ruble, aynakol ve zincir aldım, Shimano tercih ettim.
3. Fotoğrafta sele borusu var görünüyor. Ona uygun sele bulup kullanabilirsiniz ya da uygun çapta yeni sele borusu ve ona uyumlu sele alabilirsiniz
4. Bendekinde orjinal olarak v-fren sistemi var, kullanabileceğinizi düşünüyorum.
5. Ben yenilemeyi geçen yıl yapacaktım, araya sağlık sorunları girdi bu yıla kaldı. Geçen yıl sanayiden 200 TL fiyat almıştım boya için. Bu yıl sormadım. Kendim yaptım boya işini. Kimyasal boya sökücü ile boyayaı çıkarttım, iyice zımparaladım. Sonra sırasıyla astar (çinko sprey tavsiye ederim, 2 kat uyguladım), akrilik sprey boya (3 kat uyguladım) ve sprey vernik (3 kat uyguladım) ile boyama işini gerçekleştirebilirsiniz. Vernik öncesi ve vernik sonrası su zımparası ile pürüzleri giderdim. Eğer sticker yapıştıracaksanız vernik öncesi yapıştırıp sonra vernikleyini daha kalıcı olur. Toplamda 1 kutu astar, 3 kutu boya 2 kutu vernik kullandım (ortalama 20 TL' den 6 kutu toplam 120 TL civarı). Zaman alıyor yalnız, sabırlı değilseniz girişmeyin boya işine (özellikle zımpara aşamasında çok titiz davranmak gerekiyor). Fırın boya kadar dayanıklı olmaz tabii ama dokununca da çizilmiyor. Orta karar yani.
Kolay gelsin, selamlar