Scudo Sports

PerformanStanbul

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
bıçkıdere ve polenez değişmez güzergahlarımız benim hedef 8 saati daha 6 saata yada 7 saate düşürmek çok çalışmak gerekiyor

Scudo
@bahtiyar közen

doğrudur bu arada erkan ile partner çalışması yapmaca zati siz ikiniz iyi partnersiniz önemli olan partnerli çalışmalar rüzgara karşı ,,,, poleneze bakacağız söyleki düşük tempolular da gelebilir anadolu yakadan avrupa yaka için zor oluyor bostancıya gelmek yada dudulluya gelmek ,,,,avrupa yakada çok fazla trafik oluyor fakat anadolu yakada trafiğin az olduğu yerler var ,,evet bizede aslında avrupa yaka ters aslında biliyorsun ben sevmiyorum araya vapur koymayı ayak pedaldan eksik olmayacak evden çıkacağım araya tren girmeyecek vapur feribot girmeyecek girdiği vakit bende motivasyon düşmekte bu nedenle kartepe artık b planı olarak ortaya çıkıyor bakalım enver dosta bakıyor minibüs ile suadiyeye kadar gitmece 103 km
suadiyeden start yaparak suadiyeden çıkarak maşukiyeden inmek ,,,senede bi tane kartepe olursa o da bence araç ile olmalı çoğunluğun fikri bu yönde anladığım kadarıyle yalnız kapasite belli araçta ön tekerleri çıkarmıştık kartepeden 12 adam dönmüştük sinan dostun aracı ile ,,,,,,

siz nasıl uygun görürseniz öyle yapalım kadroda erkan ile beni kesin yazın birde kartepeyi deneyelim kudret abi

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/404199_328610863838161_100000677512973_1072643_1081491584_n.jpg

kolay gelsin
son olaylardan sonra asla ve asla foruma katkım olmayacaktı
fakat dayanamadım
bu topik nasıl başlamış ve kime mal olmuş bellidir.
kapalı grup ise
bu grubu kapalı veya açık hale getirecek ki,şi bellidir.

izin aldığınızı düşünüyorum
aksi takdirde saçma sapan bir şey olur

eğer izin almadıysanız
yeni topik açmanız pekala mümkündür
PerformanStanbul gönüllerde patentlidir

bu mesajımdan bisiklet foruma ebedi dargınlığımı bitmiş sanılmasın
(fare dağa küsmüş
veya dağ fareye küsmüş

fare kim dağ kim??)

vesselam

mustafa dostum,,,,
aytekin ile özelden face de görüştüm yalnız benden bi ricada bulundu bu performans topiğinin tamamının kaldırılması için yalnız sonra kendi kararını değitirerek korayın yapması gerektiğini söyledi bende onayladım ama sonra ses gelmeyince topik kapanmadı boş kalmaması için topiği devam ettirmeye karar verdim ben burda gezi organizasyonları bölümüne topik açmayacağım tarzımız performansa yönelik olduğu için yerel bi bisiklet grubu oluşturmayı düşündüm ama açık bi topik vardı sahipsiz kalmaması lazım idi şimdi aytekini severim ama bi yerde onu eleştiririmde burda attığı tüm mesajlarda tepeden inme vardır bunu hepimiz biliyoruz zamanında bana çavuş bizden bi cacık olmaz biz gençlere yönelelim demişti ama gençlere yönelmek onlara burda tepeden mesaj atıp ayaklar altına almak ise ben bu işte yokum ,,,, ben kendim ile yarışırım ayrıca gençlere yönelik olacaksak hareket ve davranışlarımıza dikkat edeceğiz kırıcı ezici mesajlar atmayacağız performans formasını giyen gence saldırmayacağız burda bunlar oldu bire bir şahidim ,performans herkezin harcı değildir vakit lazım çalışmak ben yaşta burda çalışan bir kişi var sadece isim vermek gerekirse özkan kanka,,,,,evet performans yapan kişiler burda ezici olmayacaklar yapıcı olacaklar ben aytekinin değişeceğini zannetmiyorum bu foruma ta baştan beri ters gitti ve hala devam ediyor şimdi bisiklet forumda 18.000 i geçen teşekkür almışşam bunu hak ederek aldım ayrıca herkeze teşekkür ettim ,tartışmalar oldu olacak tabi ama hatalar konuşulacak ayrıca bende dahil herkez öz eleştirisini yapacak ben asla geyik yapmadım burda sele üstünde insanlar hürdür ya performans derler ya da gezi ama performans ile geziyi asla karıştırmayacağız aksi takdirde gülünç duruma düşeriz ,,,,evet yönetim bu topiği kaldırır tabi korayın girip istekte bulunması lazım ,,,,,koray bıraktı bisikleti anladığım kadarıyle 2005 ten beri çok adam benim safadanda bıraktı ama ben burdayım aytekin yasaklı niye çünki dilini kontrol edemiyor ve sürekli yasaklanıyor bu kaçınçı oldu artık bende bıktım açıkçası ,,face de kapalı o grup ,o grup dışında adamlar ile asla görüşmem ben zati face i sevmem gruptaki arkadaşlardan osman ve yılmaz ve ozan face de bahtiyar ,erkan ve ogünün semirin işi olmuyor face de, face bana göre değil ,,
evet koray bu topiği kaldırırsa kaldırır yada onun görüşü nedir buraya mesaj atar, ben ayrı bi topik açacağım gene burda evet anadolu performanstanbul idim anadolu yakası aytek tarafından bana verildi sorumluluk sende diye ama daha sonra mtb ile yol arasında bi ayrılık oldu benim görüşüm şudur asla bisiklette ayrım yapılmayacak ne yol bisikleti ne mtb de ikiside karışık olacak performans kadrosunda nitekim volkan akboga benim kartepeye geldiğinde süper bi tur çıkarmıştır akabinde tavşanlıda süper bi tur çıkarmıştır volkan kondüsyonu ile yol bisikleti ile at başı gitti o turda aytekinin altında yol vardı demek oluyormuş ,,evet aytekin sürekli yasaklandı galba mustafa dostum sende yasaklı idin ama tekrar seni aldılar forumun takdiri enver dostun ricası üzerine forumda var oldum yoksa uğramayacaktım nedeni forumun sürekli gitmesi ,,,,neticede sürekli kapanınca burası açıkça soğudum ama şimdi durum daha iyi inşallah artık kesintisiz gider bizde burda yeni genç dostlar ile antremanlarda var oluruz ,,,evet son olarak koray buraya mesaj atar kapatılmasını isterse sorun yok ben yeni bi topiği şimdi devreye sokacağım gene burda mustafa dost,,
bi gerçeği vurgulamak gerekirse malesef gençlere yaklaşım konusunda ben biraz daha toleranstan yanayım,,,

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=96204&p=1278686#post1278686

evet dostlar,,,,,yeni topik hayırlı ve de uğurlu olsun,,,,

daha önceki tüm gönderileri mesajları v.s...unutun...bu gönderiden sonraki mesaj ve yorumlar esastır....

Bisiklet sporunun keyfini yaşamak istiyorsanız bize katılmalısınız ekibimiz her performanstan ve yaştan bisiklet sürücüsüne açıktır bizimle olmak ve katkı vermek isteyenleri bekleriz grup editörlerimiz her türlü sorularınıza cevap verecektir...

(link)

facebook

(link)

Amacımız
yaptığımız performans ile beden sağlığımızı,
gayret ve istikrar ile akıl sağlığımızı göstermektir.
PerformanStanbul grubu, birlikteliğimize bir araç, takım felsefemizin temelini oluşturur.
Dini, siyasi, mali hiç bir amaç düşünülemez.
Bu felsefeye sıcak bakanlar kardeşimizdir.
PerformanStanbul"lu olmaya adaydırlar.

• Beğen
Tepkiler: mehmet kendir
Grubumuz kapalı bir gruptur
Grup felsefesini kabul eden
ekibe katkı sağlamak isteyen
grup düzeninden hoşlanan
gayret etmek isteyenlere kapımız her zaman açık

Daha çok performansını devamlı artırmak/sabit tutmak amaçlı gençlerden oluşmakta.

Grubun abileri de mevcut olup
sadece istikrar ve gayret göstermektedirler

keyif turları düzenlemiyoruz, düzenleyenlere de sözümüz yok, saygı duyarız. Zaman zaman katılırız.

sağlığımız el verdiği ölçüde sınırlarımız zorlamak amacımız

Başka gruplarda olunması, bize katılımıza engel teşkil etmez.

grubumuza katılmak isteyenler, öncelikle kendilerini tanıtan bir mesaj atmalılar
karada görüşme fırsatımız olursa, elbette daha iyi olacaktır.

Sevgili dostlar.
Hayat çok hızlı değişiyor.
Tıpkı bir bayrak yarışı gibi, bir olayı başlatan bayrağı devredip, arkamızda dağ gibi destekçi olup beklemeye geçebiliyorlar. Onlara müteşekkiriz.

Aynı zamanda, bir hareket veya oluşum, birlik , grup, değişip şekil değiştirebiliyor. Bir ırmakta iki kez yıkanmanın mümkün olmaması gibi bu kaçınılmaz.
AYPG ile başlayıp onun alt grubu olarak kurulan PerformanStanbul halen bağımsız olarak devam etmekte.
Üyeler belki değişti.
Felsefesi renklendi.
Değişimin kaçınılmaz olması, işi belki de güzelleştiren en önemli faktör.
Gezi değilde performansa dayalı bir grup olarak, diğer bisikletçi kardeşlerimin ilgisini beklemekte.
Kimseye ne küskünlüğümüz var, ne de hıncımız, kızgınlığımız.
Yeni sayfa, eski arkadaşlarla daha da büyüyecektir.
Varsa eğer katkımız birlikteliğimize, katkınız onurumuz olacaktır.
Yeni sayfamızda sizleri beklemekteyiz.
Yeterki felsefemiz aynı olsun.

Sevgili Koray"a en içten sevgilerimi sunarım
buradan devam ediniz:
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=99048

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri