mustafa dostum,,,,
aytekin ile özelden face de görüştüm yalnız benden bi ricada bulundu bu performans topiğinin tamamının kaldırılması için yalnız sonra kendi kararını değitirerek korayın yapması gerektiğini söyledi bende onayladım ama sonra ses gelmeyince topik kapanmadı boş kalmaması için topiği devam ettirmeye karar verdim ben burda gezi organizasyonları bölümüne topik açmayacağım tarzımız performansa yönelik olduğu için yerel bi bisiklet grubu oluşturmayı düşündüm ama açık bi topik vardı sahipsiz kalmaması lazım idi şimdi aytekini severim ama bi yerde onu eleştiririmde burda attığı tüm mesajlarda tepeden inme vardır bunu hepimiz biliyoruz zamanında bana çavuş bizden bi cacık olmaz biz gençlere yönelelim demişti ama gençlere yönelmek onlara burda tepeden mesaj atıp ayaklar altına almak ise ben bu işte yokum ,,,, ben kendim ile yarışırım ayrıca gençlere yönelik olacaksak hareket ve davranışlarımıza dikkat edeceğiz kırıcı ezici mesajlar atmayacağız performans formasını giyen gence saldırmayacağız burda bunlar oldu bire bir şahidim ,performans herkezin harcı değildir vakit lazım çalışmak ben yaşta burda çalışan bir kişi var sadece isim vermek gerekirse özkan kanka,,,,,evet performans yapan kişiler burda ezici olmayacaklar yapıcı olacaklar ben aytekinin değişeceğini zannetmiyorum bu foruma ta baştan beri ters gitti ve hala devam ediyor şimdi bisiklet forumda 18.000 i geçen teşekkür almışşam bunu hak ederek aldım ayrıca herkeze teşekkür ettim ,tartışmalar oldu olacak tabi ama hatalar konuşulacak ayrıca bende dahil herkez öz eleştirisini yapacak ben asla geyik yapmadım burda sele üstünde insanlar hürdür ya performans derler ya da gezi ama performans ile geziyi asla karıştırmayacağız aksi takdirde gülünç duruma düşeriz ,,,,evet yönetim bu topiği kaldırır tabi korayın girip istekte bulunması lazım ,,,,,koray bıraktı bisikleti anladığım kadarıyle 2005 ten beri çok adam benim safadanda bıraktı ama ben burdayım aytekin yasaklı niye çünki dilini kontrol edemiyor ve sürekli yasaklanıyor bu kaçınçı oldu artık bende bıktım açıkçası ,,face de kapalı o grup ,o grup dışında adamlar ile asla görüşmem ben zati face i sevmem gruptaki arkadaşlardan osman ve yılmaz ve ozan face de bahtiyar ,erkan ve ogünün semirin işi olmuyor face de, face bana göre değil ,,
evet koray bu topiği kaldırırsa kaldırır yada onun görüşü nedir buraya mesaj atar, ben ayrı bi topik açacağım gene burda evet anadolu performanstanbul idim anadolu yakası aytek tarafından bana verildi sorumluluk sende diye ama daha sonra mtb ile yol arasında bi ayrılık oldu benim görüşüm şudur asla bisiklette ayrım yapılmayacak ne yol bisikleti ne mtb de ikiside karışık olacak performans kadrosunda nitekim volkan akboga benim kartepeye geldiğinde süper bi tur çıkarmıştır akabinde tavşanlıda süper bi tur çıkarmıştır volkan kondüsyonu ile yol bisikleti ile at başı gitti o turda aytekinin altında yol vardı demek oluyormuş ,,evet aytekin sürekli yasaklandı galba mustafa dostum sende yasaklı idin ama tekrar seni aldılar forumun takdiri enver dostun ricası üzerine forumda var oldum yoksa uğramayacaktım nedeni forumun sürekli gitmesi ,,,,neticede sürekli kapanınca burası açıkça soğudum ama şimdi durum daha iyi inşallah artık kesintisiz gider bizde burda yeni genç dostlar ile antremanlarda var oluruz ,,,evet son olarak koray buraya mesaj atar kapatılmasını isterse sorun yok ben yeni bi topiği şimdi devreye sokacağım gene burda mustafa dost,,
bi gerçeği vurgulamak gerekirse malesef gençlere yaklaşım konusunda ben biraz daha toleranstan yanayım,,,
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=96204&p=1278686#post1278686
evet dostlar,,,,,yeni topik hayırlı ve de uğurlu olsun,,,,