Scudo Sports

PerformanStanbul

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
aytek ......3 temmuz şile......
yaklaşıyor ve sadece 8 adam tatlı su kenarında giden arkadaşlardan tık yok .....anadolu yaka uyuyor ..perşembe bi kolacan ettim piyasayı.....yol bisikletlerin hepsi ağırdı belkide bu yüzden şileye gelmiyorlar .....
valla dönüşe biri 3 saatte almışta ben pek inanmadım doğrusu 14 rampa dönüşte uçtumu bu amca yoksa kamyonamı koydular valla biliyorsun bi zamanlar amerika vardı... adını vermeyelim ....yok oldular burdan ...ama herkez bizim gibi boş değil aytek evlide değil ....valla evli arkadaşları tenzih ederizde....neyse bu arada bu şilede tempo hızlı yapacam tabi gidişte 2 saat 41 dakikada 54 km ötedeki benzinciye shell e ulaşmam lazım en çok 3 mola 2 dakika toplam ..............
29 km düşük evet ama yaşıma göre iyidir yahu.................
aytek saat 06.00 da basacam saat tam 09.00 da şile benzinci tam isabet benim için .......
sıcak yemeyeceğimde .................dönüşte bende otobüs ilemi dönsem çünki tek kalacağım kimse benle gelmeyecek tek tek ne yapacam en iyisi hiç gitmemek seninle kilyos koko mu yapsam acep...

kafam karıştı şimdi iyimi...

:D :D :D :D :D :D :D

Scudo
aytek ne yapıyorsun ne düşünüyorsun .....
yolların ustası olmak ne demek ........kısa mesafede aytek yolun ustası olunurmu ,,,,,şileye var adam ama b kadro doldu ..yüksek basacak yok .....şu an tek bi kişi var yüksekte o da gelmezse ,,karşıda avrupa yakada ben basacağım ,,,2 saat 41 dakikada shell benzinciye ulaşırım,, şileye girmeyeceğim merkez ile işim yok,,,, kalabalıktır ora tenha bi yer buldum oraya gideceğim haritadan buldum..

Çavuş....

şimdi sana açıkça şunu söyliyeyim....
biliyosun ben bisikleti çok seviyorum öyle ki bazen onun mübarek bir alet olduğunu söylediğimde olmuştur...bisiklete bineleride sırf bisiklete bindikleri için bile olsa benimsemeye sevmeye çalışmışımdır bisiklet üzerideki bir kişiye asla yan gözle bakmamışımdır....

fakat günler geçip bir çok kişi ile tanışıp olayların içine girmeye başlayınca yada dışarıdan izleyince yanlış düşündüğümü anladım..yani bisiklete her binen iyi huylu güzel karakterli diye görmek yanlışmış....

bunların yanında ise insanların bisiklete biniş tarzlarına saygı duymaktan başka çaremiz yok fakat her zaman bıkmadan usanmada bilgimiz ve tecrübelerimiz doğrltusunda yeni arkadaşlarımıza yardımcı olmaya çalışacağız...

@Hasip Çehre

evet....
bende seviyorum bu keratayı...valla çok doğru bi teşhis evet bisiklete binmek başka iyi olmak başka ........insanın karakterini törpülemeli aslında, yani bizi kendimize dönmemizi sağlamalı ben kimim sorusuna cevap bulmalıyız..bisiklet bunun aracı olmalı ...
bazen kendime soruyorum aytek ben kimim diye ...evet suya sabuna dokunmadan pılımızı pırtımızı alıp zati gideceğiz öte tarafa kötü olmamak lazım....
ama bu camiada nasırlaşmış ben bilirimcileri görünce elden bi şeyde gelmiyor aytek hani derler ya her koyun kendi bacağından asılır ....
ben hiç bi zaman geçmişimdeki popülerliğimin budalası olmadan bu güne geldim ve hatta benim için geçmişin bi önemi yok onca konser ve dinleti onca emek .....bunlar bitti başka bi adam var bisiklet üstünde .....kendisi ile barışık ....toplum kendisi ile barışık değil ise bu benim için pekte önemli değil evet biraz egoca düşünüyorum galba....
bu bisiklet benim için öyle üç aylık bi senelik bi olay olmaktan çıktı acaba karbonun etkisindenmidir nedir güzel bi bisiklete ilk kez sahip olunca insan bi başka oluyor canım, galba kendimi aldatıyorum boşver yahu bu da güzel..
aytek inan aynalarım yok benim yoksa onlar kırılırdı aynalar istemiyorum ha aynalara bakarım ama görünmeyen aynaların esiri olmak istemiyorum onlar insanın ayağını kaydırır ve işin en acısı yıllar sonra çok kötü kırılır neyse gene doldum aytek...

neyse
biz işimize bakalım yeni yeni gençler var hevesli...bunlar bana yetiyor onlar ile pedallamak ..

"biliyosun ben bisikleti çok seviyorum öyle ki bazen onun mübarek bir alet olduğunu söylediğimde olmuştur."

çok iyi laf :D :D

@saint poussin

Barış nerelerdesin sen? Ben yolu aldım sen yoksun ortada :)

aytek günaydın...
face den mesaj geldi...volkan almanyadan 19 ağustosda geliyor, yalnız bu hafta belli olacakmış durumu ,gelince tour lar diyor aney yandım gitti..güzergahı sen çiz bence ...

:) :) :) :)

@Hasip Çehre

tamam aytek... bu pazar kendimi paralayacağım zati sonra polinezde paralayacağım 70 km de şile 160 olur yorgunluk,,,, akabinde garipçe laylom lom olur görkem geliyor o ekip lideri oldu bile....artı ve 24 temmuz aytek o zaman olayı harbiden gebertelim derim yani gebzeden kartepe otel tekrar gebze aşağıdan güneyden topçulardan gidip gene topçulara ,,,suadiyeden çıkıp maşukiyeden inip topçulara ..............uleeeeeeeeeeeeeeeeeee

aytek mesaj geldi volkiden ağustos 28 de yada 21 de bi olay olmaca volki sen ben ....aşağıda link ....
20 sinde burda ama dinlenir herhal 28 olayı gümlemece bu arada ben kampa giriyorum bu pazar fireler olacak tek gidebilirim benzinciye kadar basar dönerim 108 km toplam ama 14 rampa var dönüşte .................

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=86093&page=2

ya evt bi binemedik, uçuyosundur kesin :) hayırlı uğurlu olsun :)

ama eskiden, yani geçen yaz gezi duyurusu faln yapılırdı, her zaman gelemiyorum ama bakardım uyarsa gelirdim. şimdi herkes kendi içine gömüldü.. artık forumda değil millet. ve siz de kopup karşılarda takılıyo gibisiniz..

bu hafta bi grup kartepeye çıkıyor, kendimde güç bulursam takılıcam. siz ne yapıyorsunuz.. mesela garipçe ya da fener planları var mı

@Onur Berberci

@saint poussin

Saol Barış. Haklısın forumda pek yazmıyoruz duyuruları. Facebook üzerinden haberleşiyoruz daha çok. Soyadını bana özelden yaz da ekleyelim. Bu cumartesi fener olabilir belki. Olursa çok erken çıkışlı olacak 05:30 gibi. Tour de France başlıyor. :)

ben sana istek attım face den. konuşmaları takip ederim arada ve vaktim olursa haber atarım :) bu cumartesi gelemem ne yazık ki çünkü çalışıyorum yarım gün c.tesi günler. ancak pazarları şansım var.

@Onur Berberci

@Onur Berberci

onur ..05.30 fener ise istikamet ordan şile olursa sevinirim gerçi biz yolu almış oluruz ama arkadan aytek ile yetişme durumunuz olabilir....
06.05 den bostancıdan çıkış..........ve şile benzinci 2 saat 41 dakika yani saat 08.41 olur ve belkide saat 09.00 da benzincide buluşabiliriz ben uygur yolundan gireceğim 700 metre sonra soldan içeri bi 800 metre sonra tekrar sola dönüp sahil tarafa yaklaşıp duracağım şile merkeze girmeyeceğim ............

Çavuş cumartesi tour de france başlıyor. o yüzden erken dönmemiz lazım o yüzden Şile'ye gelemem. Hem sizin Şile turu pazar günü değil miydi?

@Onur Berberci
Bu turu baştan sona izleyebileceğimiz bir TV kanalı biliyor musunuz? Yoksa internetten mi takip edeceğiz?

Teşekkürler...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri