Scudo Sports

PerformanStanbul

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
selam:) ne güzel tur olmuş.. :)

Onur yeni bisikletin çok güzel, senin için de süper olmuştur, güle güle, ine çıka kullan :))

bir ara görüşmek üzere dostlar :)

Scudo
bu gün euro -sport seyrettik saat 16.00 da başladı birinci....
vıcıoso.....petaci 3. oldu yarın saat 16.00 da euro-sport başına ...

@saint poussin

Saol Barış. Bu aralar yoğunsun heralde uzun zamandır tur yapamadık senle. Müsait olduğunda çıkalım.

@saint poussin

Barış özlettin kendini ama duyuyorum bazen çıkıyosun orda burda ..:):):):):)
kendine iyi bak görüşürüz...

Sabah 11-05-2011 Çarşamba 06:30 Florya Kavşağı,şÜKRÜ bALCI pOLİS kOLOJİ karşısındaki WW Mez Oto önünden hareketle 07:30 Eminönü Kadıköy iskelesi önü Beşiktaş,Boğaz hattı,Bahçeköy,Kilyos,Garipçe,Fener dönüş R.Kavağı,Sarıyer,Baltalimanından Koko rampası çıkış iniş ,Beşiktaş,Sirkeci...
not:antreman bazında sürüş olacaktır ilk tırmanışa kadar tempo çok fazla yükselmeyecek tırmanışlar herkes kendi temposu ile çıkar gurup mutlaka çıkış sonlarında toparlanır...sadece yol bisikletliler ve 100+km tecrübesi olanların teşriflerini bekleriz...

@Hasip Çehre

değerli arkadaşlar yarınki turumuzun diğer iştirakçisinin sele bölgesindeki problemi nedeni ile şuan tek kaldım dolayısı ile bugece 23:00 a kadar katılımını bildirecek olmaz ise turun karakteri tamamen benim insiyatife kalıyor güzargah ve çıkış zamanında bir değişiklik olacağını pek düşünmüyorum...

@Hasip Çehre

aytek benim anadolu yakada küreklerim kırıldı artık akıntıya kürek çekmeyeceğim ben yenildim...

:D :D :) :) :)

aytek selam ...yukardaki mesajı 10 unda atmıştım forum geriye gitti ve senin mesajların sabahki koyduğun resimler ışınlandı ,zaman içersinde geriye gitti forum ,yav keşke yaşarken bizde geriye gitsek ne güzel olurdu ben norveçe dönmek istiyorum...

:) :) :) :)

Çavuş raiting uğruna yapmadığım maymunluk kalmadı yinede tık yok...:):):):):)
yakında çıplak kadın fotoları bile koymayı düşünüyorum.....:):):):):):):):):):):)

<script src='https://www.bisikletforum.com/shareable/?i=dscf4250o.jpg&s=36&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>

yollar yola uygun değilmiş :eek: :eek: :eek: :eek: .....toprak yolda var valla bayağı acaip bi olay olmuş.... mıcır asfalt gibi yol sarsmıştır ...kanceralla da aynı yolları gitti ....
bu resmen ıronmanlik olayı.........kolay değil o yollarda yol bisikleti ile gitmek .....avaraj eyü eyü.......

:in: :in: :in:

harbiden yola uygun değil.....

Çavuş yolların büyük kısmı yapım için mıcır döşenmiş....ama şunu söyliyeyim aynı rotayı mtb iklede yaptım yol ilede ben yolla daha rahat hissediyorum daha konforlu geliyor bana Onur da aynı şeyi söyledi çünkü yol bisikletinin jantları daha geniş ve eğer maşanız karbon ise micro titreşimleri hissemiyorsunuz daha hızlı olduğunuz içinde titreşimler hissedilmiyor...Paris-Roubaix i hatırlarsın paket yolda adamlar nasıl basıyodu neden çünkü nekadar hızlı gidersen o kadar az hissediysun titreşimi....

@Hasip Çehre

evet aytek doğru o yarışı seyrettimde unutamadım açıkçası yav gardaş o yarış değil başka bi olaydı bu kadar zevk aldığımı hatırlamıyorum tabi yarışta olanlar için nasıl bi durum onu bilememde seyretmesi dehşet bi zevkti , asfalt yarışlarını seyrediyorum aytek ama zevk vermiyor nedense....
evet 65 km hızı gördü orda ıronmanler toprak yolda, dediğin doğru titreşimi hissetmediler hızlı gittiler çünki ama tabi öyle hızla gitmek içinde performans lazım yalnız genede yol bisikletleri aşınır diye düşünüyorum, yani sürekli o yollara gide gide bisikletin çılkı herhal çıkar kompenantlar aynen güm...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri