@Çagatay Çimşit
çağatay bey siz unuttum sanmayın ,,,sakın ha,,,,evet çok doğru dayanıklılık için bu aylar ve kış bineceğiz ama hafta sonlarına müsait olanlar için durum kötü ,,çünki hafta sonu genelde hava bozar ve millet isyan eder..hafta içi ben boşum ama partner yok ...geçen sene topik açtım hafta içi gelen olmadı topiği sabit tuttum ama katılan sadece 2 kişi oldu ,,,,evet doğru teşhis koşma ,,,organizasyonlar devam edecek çağatay bey,,,yalnız yol bisikleti kullandığınız için bıçkıdereyi gördünüz gene olacak ,,ayrıca iznik tavşanlı yolu var ama dönüş tren olayı çok ters olmakta tur erken bittiği için kısa mesafe ring yapma durumu toplam 100 km ama bunun 60 km si medeniyetin olmadığı yerler ve rakımlar 1100 lerde yer yer eğimler 10-19 ,,,,anadolu yakada yok böyle bi güzergah ,,avrupa yaka rampa açısından kısır sadece garipçe ,kilyos taraflarında rampalar var bu kış kilyos muhabbetleri garipçe olacak ama kısa mesafe bunlar ,,
,poyraz olur polinez olur ,,,poyrazda mesafeyi uzatmaca dönüş sahilden olmayacak poyrazdan dönüşte içerden riva yollarından gitmece ve kavacık 'a çıkmaca ve polinez ise bostancıdan ama çavuşbaşından ,yalnız itirazlar olacağını düşündüğümden polineze uğrayacağız dönüş çavuşbaşı sapağına kadar aynı yer ordan dudulludan dönmeyeceğiz ve kavacıktan beylerbeyi ve acı badem avrupa yakadan gelenler üsküdara yönelecek bu kış böyle avrupa ve anadolu yakada olacağız bıçkıdereyi ise oylamaya sunacağım esas olay o tabi tam ring yapmaca 200 km ye bedel ,,,,